کتاب شکوه کلام در نهجالبلاغه
نویسنده:حسن امیرانصاری
امتیاز:
از ۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب شکوه کلام در نهجالبلاغه
«شکوه کلام در نهجالبلاغه» به قلم و پژوهش حسن امیرانصاری(-۱۳۴۸) است و نگرشی دارد بر نهجالبلاغه از دیدگاه دانشمندان مسلمان و مسیحی.
در بریدهای از کتاب میخوانیم:
بسیارند اشخاصی که بارها نام نهجالبلاغه را شنیدهاند؛ ولی از ارزش و منزلتش بیخبرند. برخی بیخبران پنداشتهاند که این کتاب، همه سخنان حضرت علی (ع) است که خود، آنها را نوشته است؛ درحالی نهجالبلاغه بخشی از سخنان گهربار امیرمؤمنان است که «سیدرضی» آن را چهارصد سال پس از شهادت آن حضرت، با استفاده از منابع معتبر روایی و حدیثی، جمعآورد و نام نهجالبلاغه (راه آشکار بلاغت) را بر آن گذارد.
سیدرضی دراینباره مینویسد:
پس از تمام شدن کتاب، چنین دیدم که نامش را نهجالبلاغه بگذارم؛ زیرا این کتاب درهای بلاغت و سخنوری را به روی بیننده خود میگشاید و خواستههایش را به او نزدیک میسازد. هم دانشمند و دانشجو را بدان نیاز است، هم مطلوب سخنور و پارسا در آن هست.
او نامی را برای ایخن کتاب جاودانه برگزید که از دیدگاه بسیاری از اهل ذوق و ادب، مناسبترین نام است.
شیخ محمد عبده از علمای اهل سنت نوشته است:
این کتاب جلیل، مجموعهای است از سخنان سید و مولای ما امیرمؤمنان علیبن ابیطالب ـ کرّم الله وجهه ـ که سید شریف رضی (ره) از سخنان متفرق آن حضرت، برگزید و گردآورد و نام آن را نهجالبلاغه نهاد و من مناسبتر و شایستهتر از این اسم که دلالت بر معنای آن بکند، سراغ ندارم و بیشتر از آنچه این اسم بر آن دلالت دارد، نمیتوانم آن را توصیف نمایم.
سید جعفر شهیدی نوشته است:
در میان هزاران نام که مصنفان و مؤلفان یا مترجمان حوزه مسلمانی بر کتابهای خود نهادهاند، هیچ نامی چون نهجالبلاغه با محتوای کتاب منطبق نیست و میتوان گفت این نام، از عالم غیب بر دل روشن شریف رضی افاضه گردیده است که «الاسماءُ تُنْزَلُ مِن السَّماء»، راه سخن رساگفتن را در این مجموعه باید یافت.
تاب
اکتشافات بزرگاستیون جانسون
خاطره هاطیبه بختیاری
شوکاایرج افشاری اصل
سرمایه گذاری مستقیم خارجیزهرا زمانی
المختصر من دروس تمهیدیه فی الفقه الاستدلالی علی مذهب اهل البیت (ع)
باقر ایروانی
پارسا، فارسی عمومی ۱احمد کولی وندی
پارسا، شنیدن ۳طاهره عبداللهی پارسا
پارسا، شنیدن ۲محمد سعیدنیا
پارسا، شنیدن ۱احمد کولی وند
شنیده ام مهاجم به خانه های مسلمانان، و کسانی که در پناه اسلامند در آمده،، گردنبند و دستبند، و گوشواره و خلخال از گردن و دست و پای زنان به در می کرده است، ، حالی که آن ستمدیدگان برابر آن