کتاب گذر از چهرهها
فریدون مجلسیانتشارات:
شرکت سهامی انتشار٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب گذر از چهرهها
«گذر از چهرهها» برگزیدهای است از مقالات تحلیلی و یادداشتهای فریدون مجلسی(-۱۳۲۳)، درباره مکانها و شهرها و کشورها که در ده سال گذشته در روزنامهها، هفتهنامهها و ماهنامهها، منتشر است.
نوشتارهای این کتاب از محله و شهر و تهران آغاز میشود و سپس به وقایع مرتبط با ایران و بیرون از آن میپردازد و نهایتاً به مطالبی بیرون از ایران در عرصه جهانی میرسد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
وطن چیست که این همه دربارهاش، دربارۀ دوست داشتنش، دربارۀ مادر بودنش، دربارۀ احساس دِین نسبت به آن و دربارۀ آرزوهای خوب و خوبتر بودن و خوبترین بودنش گفتهایم و سراییدهایم و میسراییم؟ آیا تعریف واحدی دارد؟ آیا غریزی است، ذاتی است یا اکتسابی است؟ آیا چنان که غربیان میگویندامر تازهای مربوط به پدیداری ناسیونالیسم و ترکیب دولت-ملت در دو سه قرن اخیر و در عصر تجدد است؟ یا همچون کششِ غریزی ماهیان و پرندگان مهاجر در نهاد ژنتیک ما نهفته است که پیران را هنگام مرگ به خاکِ زادبومشان باز میگرداند؟ رازِ بوی جوی مولیانش در چیست؟ که حتی وقتی مولانا میگوید: «این وطن مصر و عراق و شام نیست»، دارد وطن واقعی را قیاس میگیرد، و آن را تعریف و تفکیک میکند، و میان وطن ذهنی و عارفانه مورد نظر خود با وطنهای عینی و واقعی پیرامونیاش تفاوت میگذارد.
میخواهد آن وطن مجرد را نیز همچون وطن راستین عزیز بدارد. تعاریف از دیدگاههای سیاسی و اقتصادی و نژادی و فرهنگی جامعهشناسی و غیر آن متفاوت و گوناگون است.اما کلاً وجود ارتباطی است میان انسان و سرزمین. من در میان آن تعاریف به تعریفی ساده میاندیشم که وطن را «سرزمینی با ساکنانی دارای خاطرات مشترک» تعریف میکند. در خاطرات مشترک هزاران نکته تاریخی و فرهنگی از سیاه و سفید، از نیک و بد، از سرد و گرم، از شیرین و تلخ، از موزون و ناموزون، از پیروزی و شکست، از عقلانیت و خرافات نهفته است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب گذر از چهرهها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | گذر از چهرهها |
| حجم فایل کتاب | ۲.۷۴ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۳۲۵۳۹۲۹ |
| تعداد صفحهها | ۲۱۰ صفحه |
| قیمت کتاب | ۵۰۰۰ تومان |
ساخت ویدیوهای تجاری و بازاریابی با نرم افزار Video Scribe![]()
شبنم وداد تقوی
بایگانی سحر و جادو؛ یادداشت هایی از دنیای هری پاترجی. کی. رولینگ
برنامه ریزی روزمره، ساده و کوتاهرضا ج. طباطبایی
چقدر جاده... چقدر چشم...شیرینعلی گلمرادی
زیست شناسی و پرورش مرغ مادرپول هاکینگ
بازاریابی پویافیلیپ کاتلر
نظریه های تئاتر، از یونان تا پایان عصر روشنگریماروین کارلسون
نیستان و سینما: تصویرگرایی سینمایی در مثنوی مولوی![]()
فریده صدائی
معمای ادوارد اسنودن و ماجرای جاسوسی آمریکا از شبکههای اجتماعیمحمدمهدی مختاری