کتاب تغذیه روح
معرفی کتاب تغذیه روح
کتاب تغذیه روح نوشتهٔ تابیتا براون و ترجمهٔ معصومه مظاهری است. نشر راه طلایی این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر در یافتن مسیر شادی، عشق و آزادی به ما کمک میکند.
درباره کتاب تغذیه روح
کتاب تغذیه روح نوشتهٔ یک بازیگر آمریکایی است که بابت سبک زندگی روحیهبخش و جالبش مورد توجه طرفداران در فضای حقیقی و مجازی قرار گرفته است. گفته شده است که او با وجود سختیها و مشکلاتی که در زندگی خود داشته، انسانی بسیار موفق و باانگیزه است. تابیتا براون در کتاب حاضر با علاقهای وافر دستور پخت غذاهای وگان (گیاه خواری) را هم داده و دیدگاههایش را دررابطهبا یافتن انرژی و شادی با هوادارانش در میان گذاشته است. او در این کتاب مسیری را نمایش داده که میتواند الگویی رهاییبخش به ارمغان آورد. مسیر تابیتا براون بهسمت ستارهشدن مسیری طولانی و پر پیچوخم بوده است. او برای سالها بازیگری را دنبال میکرد و خانوادهاش را تشکیل میداد و با دردهای خودایمنی مزمن تشخیصدادهنشده دستوپنجه نرم میکرد. پیش از اینکه گیاهخوار شود، شرایطش باعث شد که باور کند تا ۴۰سالگی زنده نخواهد ماند، اما ورق برگشت.
خواندن کتاب تغذیه روح را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران روانشناسی عمومی و قالب زندگینامه و خاطرات پیشنهاد میکنیم.