
کتاب مهارت های ارتباط مؤثر برای مشاغل یاری دهنده
معرفی کتاب مهارت های ارتباط مؤثر برای مشاغل یاری دهنده
کتاب مهارت های ارتباط مؤثر برای مشاغل یاری دهنده با عنوان اصلی Communication skills for health and social care نوشتهٔ برنارد ماس و ترجمهٔ مجید صفاری نیا و پوپک داوودی و پرستو حسن زاده توسط انتشارات ارجمند منتشر شده است. این اثر برای کسانی با مشاغل یاریدهنده همچون مشاوران، مددکاران، روانشناسان، روانپزشکان، وکلا، مدیران و... نگاشته شده است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب مهارت های ارتباط مؤثر برای مشاغل یاری دهنده
در عصر حاضر، بهرهگیری از خدمات مشاغل یاریدهنده نظیر مشاوره، مددکاری، وکالت، مشاوره مذهبی، حقوق، روانپزشکی، سلامت و ... امری اجتنابناپذیر است و داشتن مهارتهای ارتباط مؤثر برای برقراری رابطه و همدلی با مراجعان ضروری به نظر میرسد. امروزه نیز کارگاههای آموزشی متعددی برای افزایش توان ارتباط موثر مشاغل یاریدهنده برگزار میشود. به دلایل متعددی میتوان خاطر نشان کرد که در بسیاری از شرایط اجتماعی، شنوندگان و گویندگان خوبی نیستیم و این مسئله در برقراری روابط میان فردی در محیطهای حرفهای، خانوادگی و درمانی امر مهمی است. بنابراین، کارگزاران این بخش نیاز به توانمندسازی فرد برای برقراری هر چه بهتر رابطه اثربخش دارند. از طرف دیگر، هم در رشته روانشناسی اجتماعی و هم در مددکاری و مشاوره، داشتن مهارتهای ارتباطی تسهیلگر روابط موثر درمانی و تعاملات انسانی از اهمیت فوقالعاده ای برخوردار است. هدف از ترجمهٔ کتاب مهارتهای ارتباط مؤثر برای مشاغل یاریدهنده، آشنایی خوانندگان با مهارتهای ارتباط موثر است و مطالعه آن به کلیه فعالان حوزه مشاغل یاری دهنده از جمله مشاوران، روانشناسان، کارگزاران خدمات اجتماعی، مشاوران زنان ادارات و موسسات، مددکاران، روانپزشکان، مدیران، مشاوران مذهبی، وکلا، دستاندرکاران امور قضایی و پلیس پیشنهاد میشود. این نسخه چاپ سوم از کتاب مهارتهای ارتباط مؤثر برای مشاغل یاریدهنده است.
خواندن کتاب مهارت های ارتباط مؤثر برای مشاغل یاری دهنده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
بخشی از کتاب مهارت های ارتباط مؤثر برای مشاغل یاری دهنده
«متاسفانه، پنهان شدن در پس نقش کارآموز حرفه ای آسان است. برای آنکه کار خود را به شکل مؤثری انجام دهید مهم است که به نقش حرفه ای خود به خوبی عمل کنید، زیرا به شما نشان می دهد که برای مراجع چه کاری انجام دهید و چه کاری انجام ندهید. شما دوست دارید مهربان و دوستانه رفتار کنید، اما یک دوست نیستید. نقش شما محدود و وظیفه مدار است و هنگامی که کارتان به پایان می رسد باید به رابطه خود پایان داده و پرونده را ببندید. چیزی که بعد از آن اتفاق می افتد به شما ربطی ندارد. اما پنهان شدن در پس نقش، داستان متفاوتی است و آن زمانی است که شما کارتان را به صورت خودکار و با اندکی صمیمیت انجام می دهید، بیتفاوت به نظر میرسید، گویی واقعا نگران کاری که انجام می دهید نیستید و در دام تقسیم کردن دنیا به دو گروه می افتید: گروه اول، یاری رسانان حرفه ای و آموزش دیده که متخصص هستند، از آنچه انجام می دهند آگاهند و افراد ذی صلاح و مورد احترام هستند. گروه دوم، افرادی تیره بخت هستند، مملو از مشکلات که قادر به مقابله نیستند و نیاز به کمک و حمایت دارند و به سرعت غرق خدماتی می شوند که افراد حرفه ای ارائه می دهند. چنین نگرشهایی منجر به خودبینی می شوند و ارزش پایه ای و اساسی مشاغل یاری دهنده ای را که به شان، بها و ارزشمندی انسان ارج می نهند، زیر سؤال می برند. آن، همچنین این حقیقت را که بسیاری از کارآموزان حرفه ای (در زندگی شخصی خود) همانند سایرین طیف وسیع آشفتگی، شکست و عدم شایستگی را تجربه می کنند انکار می کند. همچنین، توانایی و منابع مقابله و تاب آوری بسیاری از افرادی که برای دریافت کمک و حمایت به افراد حرفه ای مراجعه میکنند بیش از چیزی است که تصور می شود. بنابراین، رابطه کمک رسانی دسته ای از مهارتهای ارتباطی است که سبب تسهیل سنجش تواضع، صمیمیت و اصالت انسانی که همگان از آن سهم برده اند و تمایل به افزایش عزم افراد برای حل مسائل و مشکلات می شود.»
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۵۶ صفحه
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۵۶ صفحه