معرفی و دانلود کتاب فعالیت های بازی درمانی pdf + خلاصه رایگان

کتاب فعالیت های بازی درمانی

۴.۱ امتیاز(از ۹ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب فعالیت های بازی درمانی

کتاب فعالیت های بازی درمانی نوشتهٔ ملیسا لوین و ترجمهٔ امین حشمتی و فاطمه قره داغی است. انتشارات طرحواره این کتاب کاربردی را در حوزهٔ کودکان روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب فعالیت های بازی درمانی

کتاب فعالیت های بازی درمانی ۱۰۱ تمرین مبتنی بر بازی را با هدف بهبود رفتار و تقویت پیوند والد و کودک و ویژهٔ کودکان ۳ تا ۹ سال ارائه کرده است. این کتاب بازی‌درمانی و گونه‌های آن را به شما معرفی و برای استفاده از این روش پدرها و مادرها را راهنمایی می‌کند. «بازکردن جعبه‌ابزار بازی‌درمانی» و «فعالیت‌های پیوند» و «هنرها، مهارت‌ها و فعالیت‌های موسیقایی» و «بازی حسی و حرکتی» و «قصه‌گویی و فعالیت‌های بازی نمایشی» عنوان برخی از فصل‌های این کتاب هستند. این اثر کاربردی، شما را با فعالیت‌های چالش‌برانگیز، فعالیت‌های ویژهٔ فضای باز، آرمیدگی و تنفس صحیح هم آشنا می‌کند.

خواندن کتاب فعالیت های بازی درمانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان ۳ تا ۹ سال، پدرها و مادرهای آن‌ها و معلم‌ها و مربی‌ها پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فعالیت های بازی درمانی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابفعالیت های بازی درمانی
عنوان دیگر۱۰۱ تمرین مبتنی بر بازی جهت بهبود رفتار و تقویت پیوند والد و کودک؛ ویژه کودکان ۳ تا ۹ ساله
عنوان در زبان مبدأPlay therapy activities : 101 play-based exercises to : improve behavior and strengthen the parent-child .connection
موضوعروان‌شناسی کودک و نوجوان، روان‌شناسی عمومی
فرمت کتابPDF
حجم فایل کتاب۶ مگابایت

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۱۱/۳۰

کتاب روانشناسی ارزشمندی در زمینه بهبود روابط والد و کودک و نقش موثر بازی درمانگر و بازی درمانی جهت حمایت از سلامت روان کودکان است.

کتابگرد شبانه
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۵/۰۲

به عنوان یک والد به نظرم کتاب خوب و راهبردی هستش. ۹ فصل داره و هر فصلش بازی های مخصوص خودش رو ارائه کرده. مثلا فصل ۹ فقط بازی های تنفسی و آرامش بخش برای رفع استرس کودک هستش و...بیشتر

گربه سازگار درمان شناختی- رفتاری کوتاه‌ مدت اضطراب کودکان (راهنمای درمانگر)
فیلیپ کندال
اختلال خواندن
زینب میهن دوست
گربه سازگار درمان شناختی- رفتاری کوتاه‌ مدت اضطراب کودکان (کتاب تمرین)
فیلیپ کندال
کمک به کودک مضطرب
رانلد راپی
ترکیب بازی درمانی با رفتاردرمانی شناختی
مریم ناصری
درمان مبتنی بر تعامل والد - کودک (PCIT)
چریل بادیفورد مک‌نیل
کتاب کار خشم برای کودکان
کریستینا کرس
فرزندپروری مبتنی بر دلبستگی ایمن
دنیل جی سیگل
بازی درمانی
کلیر ملنتین
مهارت‌های زندگی (برای کودکان)
سیداصغر ساداتیان
روانشناسی و مشاوره در بحران