کتاب کاربرد فناوری های نوین تشخیص ملکولی در علوم پزشکی
معرفی کتاب کاربرد فناوری های نوین تشخیص ملکولی در علوم پزشکی
کتاب کاربرد فناوری های نوین تشخیص ملکولی در علوم پزشکی نوشتهٔ محمد ربیعی و حسین صنعتی و عاطفه پورجاهد است. انتشارات دانشگاه تهران این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب کاربرد فناوری های نوین تشخیص ملکولی در علوم پزشکی
کتاب کاربرد فناوری های نوین تشخیص ملکولی در علوم پزشکی در ۶ فصل نوشته شده است. این کتاب با هدف فراهمآوردن مطالبی در زمینهٔ ابزارهایی است که از روشهای تشخیصی نو در مقیاس میکرو و نانو استفاده میکنند تا بتواند راهنمایی ساده برای محققان علاقهمند در زمینهٔ درک اصول و موارد کاربرد این ابزارها فراهم کنند. موضوعاتی مانند فناوریهای در مقیاس کوچک، تشخیص و زودهنگام بیماریها، ابزارهای تشخیصی نو و نیز مبانی عملکرد و کاربرد آنها در این کتاب گنجانده شدهاند.
مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتابهای آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیحالله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.
انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره میشوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستینبار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما بهمرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین دادههای علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامههای آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایرانزمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵٬۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر میکند.
خواندن کتاب کاربرد فناوری های نوین تشخیص ملکولی در علوم پزشکی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دانشجویان رشتهٔ پزشکی پیشنهاد میکنیم.
حجم
۳٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۱۳۷ صفحه
حجم
۳٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۱۳۷ صفحه