
کتاب مبانی طب داخلی سیسیل ۲۰۱۶، بیماری های قلب و عروق
معرفی کتاب مبانی طب داخلی سیسیل ۲۰۱۶، بیماری های قلب و عروق
کتاب مبانی طب داخلی سیسیل ۲۰۱۶، بیماری های قلب و عروق با عنوان اصلی Andreoli andCarpenter's Cecil essentials of medicine نوشتهٔ رابرت گریگز و ادوارد ج. وینگ و ج. گریگوری فیتز و آیور ج. بنجامین و ترجمهٔ مریم قره داغی و مجتبی رضایی و ویراستهٔ مهشید نیک پور و منوچهر قارونی توسط انتشارات ارجمند منتشر شده است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب مبانی طب داخلی سیسیل ۲۰۱۶، بیماری های قلب و عروق
کتاب «بیماری های قلب و عروق» که نخستینبار در سال ۲۰۱۶ میلادی (ویرایش نهم) و در ایران در سال ۱۳۹۵ منتشر شده، بخش نهم و دهم از یک اثر به نام کتاب «مبانی طبی سیسیل» را در بر گرفته است. کتاب «مبانی طبی سیسیل» یکی از معتبرترین و تأثیرگذارترین منابع پزشکی است که نسلهای مختلف پزشکان در سراسر جهان از آن بهره بردهاند. این کتاب بهعنوان یک مرجع علمی معتبر برای تمامی دانشجویان پزشکی و پزشکان ضروری است. در ترجمهٔ این کتاب تلاش شده است که با زبان ساده و روان، مطالب علمی بهشکلی قابل فهم و مفید برای همه ارائه شود. کتاب «بیماریهای دستگاه تنفس» که در باب بیماریهای دستگاه تنفس است، فصلهای ۲ تا ۱۲ را ارائه کرده است. نویسندگان در این کتاب به ساختار و عملکرد طبیعی قلب و عروق، بررسی بیمار مبتلا به بیماری قلب و عروق، آزمونها و روشهای تشخیصی در بیمار مبتلا به بیماری قلب و عروق، نارسایی قلبی و کاردیومیوپاتی، بیماریهای مادرزادی قلب، بیماریهای دریچهای قلب، بیماری عروق کرونر قلب، آریتمیهای قلب، بیماریهای پریکارد و میوکارد، سایر بیماریهای قلبی، بیماریهای عروقی و افزایش فشار خون پرداختهاند.
چرا باید کتاب مبانی طب داخلی سیسیل ۲۰۱۶، بیماری های قلب و عروق را بخوانیم؟
مطالعهٔ این اثر به تشخیص زودهنگام و درمان مؤثر، کیفیت زندگی، مراقبتهای ویژه و کاهش مرگومیر و نیز پیشگیری از مرگومیر ناشی از بیماری های قلب و عروق کمک میکند.
خواندن کتاب مبانی طب داخلی سیسیل ۲۰۱۶، ببیماری های قلب و عروق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب را به دانشجویان پزشکی، پزشکان و به افرادی که باید در باب بیماری های قلب و عروق مطالعه کنند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مبانی طب داخلی سیسیل ۲۰۱۶، مبانی طب داخلی سیسیل ۲۰۱۶، بیماری های خون و سرطان
«نقایص مادرزادی قلب، شایعترین گروه نقایص هنگام تولد هستند که در قریب به ۹ تولد از هر ۱۰۰۰ تولد زنده اتفاق میافتند. در صورت عدم درمان، بیشتر بیماران در شیرخوارگی یا کودکی میمیرند و تنها ۱۵-۵% به سن بزرگسالی میرسند. پیشرفتهای صورت گرفته در زمینههای جراحی و درمان طبی منجر به افزایش طول عمر در قریب به ۹۰% این کودکان تا بزرگسالی شده است. برای اولین بار در تاریخ، ارزیابیها حاکی از این است که نسبت به کودکان، بزرگسالان بیشتری در ایالات متحده مبتلا به بیماریهای مادرزادی قلب هستند و این آمار هر ساله ۵% افزایش مییابد.
در بیشتر بزرگسالانی که مبتلا به بیماریهای مادرزادی قلبی هستند، مداخلاتی صورت گرفته است (جدول ۱-۶). با وجودی که بیشتر کودکانی که تحت جراحی قرار گرفتهاند تا بزرگسالی به زندگی خود ادامه میدهند، اما اصلاح کامل معمولا قاعده کلی نیست. بیماران بزرگسال مبتلا به بیماریهای مادرزادی قلب بیشتر از سابق زنده میمانند و مشخص است که حتی سادهترین ضایعات میتواند با عوارض قلبی طولانیمدت (مثل آریتمی و ناهنجاریهای هدایتی، اختلال عملکرد بطنی، شانتهای باقیمانده، ضایعات دریچهای، فشار خون بالا، و آنوریسمها) و عوارض غیرقلبی (مثل اختلال عملکرد کلیوی، بیماریهای محدودکننده ریوی، اضطراب، افسردگی، و اختلال عملکرد کبدی) همراه باشد. بیشتر بزرگسالان مبتلا به بیماری مادرزادی قلب نیاز به پیگیری تا آخر عمر دارند.»
حجم
۶٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۲۸۰ صفحه
حجم
۶٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۲۸۰ صفحه