کتاب مدیریت رویدادهای ورزشی، تفریحی و جهانگردی
معرفی کتاب مدیریت رویدادهای ورزشی، تفریحی و جهانگردی
کتاب مدیریت رویدادهای ورزشی، تفریحی و جهانگردی نوشتهٔ چرلی مارلن و لری جی. آدامز و ترجمهٔ ابوالفضل فراهانی، وحید سرتیپی و اسماعیل زنگنه است و انتشارات حتمی آن را منتشر کرده است.
انتشارات حتمی یکی از ناشرین معتبر و نامآشنا در حوزه نشر کتابهای تخصصی علوم ورزش و پزشکی است که پس از طی مراحل پر فراز و نشیب، به این جایگاه دست یافته است.
از ابتدای فعالیت، انتشارات حتمی بهطور تخصصی در زمینه علوم ورزشی و آکادمیک به چاپ کتاب پرداخت، اما در سالهای اخیر، اقبال مردم و عموم جامعه به کتابهای ورزشی زیاد شده و اکنون ۷۰درصد از کتابهای انتشارات حتمی در زمینه تربیت بدنی در سطح عمومی، رشتههای ورزشی، فدراسیونها و … است. با توجه به نیاز جامعه بهویژه پس از شیوع ویروس کرونا، اخیراً چاپ کتابهای پزشکی و سلامت و بهویژه پزشکی در حوزه ورزش به مجموعه فعالیتهای انشارات حتمی افزوده شد.
اعتقاد مدیریت انتشارات حتمی بر این است که در زمینه علوم ورزشی باید با علم و پیشرفتهای روز همگام بود و لذا بیش از ۸۰درصد از کتابهای منتشر شده در قالب ترجمه است. تاکنون تعداد ۵۳۷ عنوان از کتابهای انتشارات حتمی در سایت خانه کتاب ثبت شده و برای ۶۹۷ مورد نیز تاکنون شابک صادر شده است.
انتشارات حتمی در مدت یک دهه فعالیت خود در حوزه نشر کشور، موفق به دریافت ۱۲ نشان برتر کشوری ازجمله ناشر نمونه کشور در سال ۱۳۹۳، برگزیده کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، برگزیده کتابهای علوم ورزشی دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۱ و لوح تقدیر از سوی انستیتو تحقیقات تغذیهای کشور برای چاپ کتاب «راهنمای تغذیه بالینی در کووید ۱۹» شده است.
انتشارات حتمی علاوه بر تقویت زمینههای فعالیت و همکاری با نهادها و مراکز متولی ورزش و علوم ورزشی در کشور، در چشمانداز پیشروی خود، نگاهی نیز به آن سوی مرزهای کشور و حضور در عرصه بینالملل دارد.
درباره کتاب مدیریت رویدادهای ورزشی، تفریحی و جهانگردی
اولین هدف ما در کتاب مدیریت رویدادهای ورزشی، تفریحی و جهانگردی ارائهٔ مبانی اصول عملی و نظری در مدیریت رویدادهای ورزشی، تفریحی و جهانگردی است. دومین هدف، تشویق و ترغیب دانشجویان به درک و شناخت مفهوم دانش است. این شناخت شامل ارائهٔ تفاسیر انتقادی از تعریف دانش و تعیین شرایط دانش در این حوزه است. سومین هدف در ارائهٔ مدل برنامهریزی مدیریت طرحها، شامل مراحل تدریجی مدل و عناصر کلیدی موجود در هر مرحله، متمرکز است. چهارمین و آخرین هدف، تاکید بر نقش مدیر رویداد به عنوان تسهیلکننده (facilitator) است. نقش تسهیل عبارت است از «اندیشیدن» دربارهٔ شرایط هر مرحله از مدل برنامهریزی رویداد و استفاده از استراتژیهای مختلف برای جهتدادن به مواردی است که در برنامهریزی وجود دارند.
فصول این کتاب در ابتدا درباره تعاریف مربوطه ساختاربندی میشوند. در فصل اول، رویدادهای سنتی و مرکب (hybrid) یا ویژه (ویژه) را تعریف میکنیم که در کتاب مدیریت رویدادهای ورزشی، تفریحی و جهانگردی روی آنها تاکید کردهایم. ویژگیهای کلیدی این دو نوع رویداد بنیادی به همراه دلایل افزایش رویدادهای ویژه متنوع و معاصر در این صنعت ارائه میشوند. در فصل دوم روی مفهوم دانش تاکید کرده و برای ارائه تعریف منحصر بهفردی درباره بافت مدیریت رویداد، از نظریات دانش استفاده میکنیم. علاوه بر این در این فصل، استراترژی مسابقه انتقال دانش را در حوزهٔ مدیریت رویداد بهطور خلاصه ارائه میدهیم.
در فصول ۳ و ۴، مراحل مدل برنامهریزی یک رویداد را ارائه میدهیم. در فصول ۳ و ۴، اولین مرحله در مدل برنامهریزی، یعنی مرحله توسعه رویداد آمده است. در این مرحله، نظریات مربوط به تسهیل، اجرا، شبکهها، خط مشی، شیوههای داوطلبی و مسئولیتهای اجتماعی شرکت ارائه شده و در بافت مدیریت رویداد مورد بحث و بررسی قرار میگیرند. در فصل ۵، دومین مرحله در مدل برنامهریزی، یعنی مرحله برنامهریزی عملیاتی رویداد بحث و بررسی میشود. مباحث مربوط به این مرحله، توسعه شبکهای از اعضای رویداد را دربر میگیرد که برنامههای عملیاتی مکتوب را که حرکت بهسوی یک رویداد را در بردارند، تکمیل میکنند. در فصل ۶، راجعبه سومین مرحله یعنی مرحله پیادهسازی یا اجرای رویداد، بازبینی و مدیریت بحث میکنیم. این مرحله شامل ابعاد کلیدی مورد نظر در زمان آمادهسازی عناصر کلیدی در طی اجرای یک رویداد است. فصول ۷ و ۸ در بردارنده چهارمین مرحله هستند؛ یعنی مرحله ارزیابی رویداد و تجدید. این مبحث، نظریهها، فرایندها، ملاحظات، چالشها و پیشنهادهایی را برای آمادهسازی این مرحله از مدل برنامهریزی ارائه میدهد. در فصل ۹، مروری بر عوامل مهم در فرایند ارائه رویداد بحث میشوند که استدلالاتی را دربارهٔ عوامل کلیدی در فرایند ارائه (bid process) مطرح میکند. علاوه بر این، در این فصل دربارهٔ تورهای ارائه و ارزیابی مهم ارائه بحث میکنیم. فصل ۱۰ نگاهی به نظریات کیفیت و کاربرد آنها در مدیریت رویداد و نقش مدیر رویداد دارد. این مبحث مشکلات موجود بر سر راه توسعه رویدادهای کیفی را بهواسطه سه گروه متنوع اولویت رویداد نشان میدهد: ورزشکاران یا بازیگران، تماشاچیان و حامیان (اسپانسرها). و بالاخره در فصل ۱۱ نظریه یادگیری تجربی و کاربرد این نظریه در شیوه مدیریت رویداد ارائه میشود. در این فصل یادگیری تجربی به عنوان عنصری کلیدی در توسعه مهارتهای مدیریت رویداد پیشنهاد میشود. فصل ۱۲ شامل نتیجهگیری و پیشنهادهاست.
در کتاب مدیریت رویدادهای ورزشی، تفریحی و جهانگردی دربارهٔ مدیریت رویدادهای ورزشی، تفریحی و جهانگردی بحث کرده و بر نقش مدیر رویداد به عنوان تسهیلکننده تاکید میکنیم. علاوه بر این روی تعریف رویدادهای سنتی و ویژه، مفهوم دانش، برنامهریزی مراحل به هنگام سازماندهی اجزا و عناصر اجرای یک رویداد، عوامل مهم در ارائه رویداد و مفهوم یادگیری تجربی و کیفی تاکید میکنیم.
آنچه در کتاب مدیریت رویدادهای ورزشی، تفریحی ، جهانگردی میخوانید:
فصل اول: مدیریت رویدادهای ورزشی، تفریحی و جهانگردی
فصل دوم: مفهوم دانش در مدیریت رویداد
فصل سوم: مدل برنامهریزی رویداد: مرحله توسعه رویداد قسمت اول
فصل چهارم: مدل برنامهریزی رویداد: مرحله توسعه رویداد قسمت دوم
فصل پنجم: مدل برنامهریزی رویداد: مرحله برنامه ریز عملیاتی رویداد
فصل ششم: مدل برنامهریزی رویداد: مرحله اجرای رویداد، بازبینی و مدیریت
فصل هفتم: مدل برنامهریزی رویداد: مرحله ارزیابی و تجدید رویداد، قسمت اول
فصل هشتم: مدل برنامهریزی رویداد: مرحله ارزیابی و تجدید رویداد، قسمت دوم
فصل نهم: ارائه رویداد
فصل دهم: تسهیل کیفیت در مدیریت رویداد
فصل یازدهم: روشی یکپارچه در یادگیری تجربی: مبنایی برای مدیریت رویداد و پیشرفت فردی
فصل دوازدهم: نتایج
ضمیمه A
ضمیمه B
منابع
خواندن کتاب مدیریت رویدادهای ورزشی، تفریحی و جهانگردی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به پژوهشگران حوزهٔ کسبوکار ورزشی پیشنهاد میکنیم.
حجم
۲٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۱۸ صفحه
حجم
۲٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۱۸ صفحه