دانلود و خرید کتاب مهارت‌های برخورد با مشکلات رفتاری کارکنان آنجلینا بادن ترجمه علی دنیادیده
تصویر جلد کتاب مهارت‌های برخورد با مشکلات رفتاری کارکنان

کتاب مهارت‌های برخورد با مشکلات رفتاری کارکنان

معرفی کتاب مهارت‌های برخورد با مشکلات رفتاری کارکنان

«مهارت‌های برخورد با مشکلات رفتاری کارکنان» نوشته آنجلینا بادن از مجموعه کتاب‌های مهارتهای کاربردی ویژه مدیران است. این کتاب ۹ گروه از مکشلات رفتاری متدوال را دسته‌بندی و بررسی کرده و در پایان روش‌هایی را برای مدیریت بهینه آنها ارائه کرده است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: رفتار آن چیزی است که ما از کودکی یاد می‌گیریم. ما از رفتار والدین‌، بستگان و سایر بزرگ‌ترها الگوبرداری می‌کنیم، درحالی‌که در مورد درستی یا نادرستی این اعمال هیچ نظری نداریم تا زمانی‌که کسی این درستی و نادرستی را به ما بگوید. در این‌صورت است که درستی آن رفتار توسط معیارها و ارزش‌های آن شخص بر ما تاثیر می‌گذارد. ازاین‌رو اصلا عجیب نیست که ما بارها و بارها دچار اشتباه شویم. اما علی‌رغم این برنامه‌ریزی، ما می‌توانیم رفتار درست را انتخاب کنیم. انتخاب الگوی رفتاری که به دیگران بگوییم «من همین هستم که می‌بینید» ساده است، اما این انتخاب همیشه درست نیست. ما مجبوریم رفتارهایمان را با موقعیت و طرف مقابلمان تغییر دهیم. البته اگر می‌خواهیم دچار مشکل نشویم. انتخاب ما هرچه باشد، ما مسئول رفتار خود و جوابگوی عواقب و نتایج آن هستیم.
خودپرست‌ها به حرف هیچ‌کس اهمیت نمی‌دهند و تنها صدای خود را می‌شنوند.
هدی✌
خشم و عصبانیت یک فرد خودپرست در واقع یک حالت غیرعادی و فوق‌العاده‌ است که اغلب شامل لگدزدن به در، پرت کردن فنجان، لگد زدن به سطل کاغذهای باطله و فریاد زدن بر سر کارکنان است. نیروی این عصبانیت مخرب‌ بوده و ادامه‌دار و غیرقابل ‌کنترل است. درست شبیه کودکی که آخرین تکه بیسکویت شکلاتی به وی نرسیده است.
هدی✌
همیشه در مورد افراد مشکل‌دار مثبت فکر کنید. کار سختی است، اما از ایجاد خصومت در درون شما جلوگیری می‌کند.
هدی✌
اینکه ما چگونه و چه‌چیز را انتخاب کنیم، بر دیگران تاثیر می‌گذارد. ما ممکن است به‌صورت آگاهانه رفتارهایی را انتخاب کنیم که منجر به آزار و اذیت دیگران و ناامیدی آنها شویم و این رفتارها ممکن است برای ما به‌صورت عادت دربیایند.
چرا افراد در محل کار خود بدرفتاری می‌کنند؟
هدی✌
افراد خودپرست دوست دارند تعریف از خود را بشنوند و به رفتار خود بیش از پیش ادامه دهند، بنابراین بی‌تمایلی خود را به آنها نشان دهید.
هدی✌
بهترین روش برای مقابله با این رفتارها آماده کردن خود است. اینکه جهت مقابله با آنها، لباس رزم به تن کنیم و کمربند خود را محکم ببندیم.
هدی✌
 پاسخ اتوماتیک احساسات منفی خود را بر روی احساسات مثبت تغییر دهید. (با یک شوخی، اگر می‌توانید.) مثال: ـ شما باید واقعا پوست‌کلفت باشید که نمی‌توانید آن را احساس کنید. پاسخ قدیمی: "به چه جرئتی به من..." پاسخ جدید: "خنده"