دانلود و خرید کتاب مهارت‌های برخورد با مشکلات رفتاری کارکنان آنجلینا بادن ترجمه علی دنیادیده
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب مهارت‌های برخورد با مشکلات رفتاری کارکنان

کتاب مهارت‌های برخورد با مشکلات رفتاری کارکنان

معرفی کتاب مهارت‌های برخورد با مشکلات رفتاری کارکنان

«مهارت‌های برخورد با مشکلات رفتاری کارکنان» نوشته آنجلینا بادن از مجموعه کتاب‌های مهارتهای کاربردی ویژه مدیران است. این کتاب ۹ گروه از مکشلات رفتاری متدوال را دسته‌بندی و بررسی کرده و در پایان روش‌هایی را برای مدیریت بهینه آنها ارائه کرده است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: رفتار آن چیزی است که ما از کودکی یاد می‌گیریم. ما از رفتار والدین‌، بستگان و سایر بزرگ‌ترها الگوبرداری می‌کنیم، درحالی‌که در مورد درستی یا نادرستی این اعمال هیچ نظری نداریم تا زمانی‌که کسی این درستی و نادرستی را به ما بگوید. در این‌صورت است که درستی آن رفتار توسط معیارها و ارزش‌های آن شخص بر ما تاثیر می‌گذارد. ازاین‌رو اصلا عجیب نیست که ما بارها و بارها دچار اشتباه شویم. اما علی‌رغم این برنامه‌ریزی، ما می‌توانیم رفتار درست را انتخاب کنیم. انتخاب الگوی رفتاری که به دیگران بگوییم «من همین هستم که می‌بینید» ساده است، اما این انتخاب همیشه درست نیست. ما مجبوریم رفتارهایمان را با موقعیت و طرف مقابلمان تغییر دهیم. البته اگر می‌خواهیم دچار مشکل نشویم. انتخاب ما هرچه باشد، ما مسئول رفتار خود و جوابگوی عواقب و نتایج آن هستیم.
نظری برای کتاب ثبت نشده است
همیشه در مورد افراد مشکل‌دار مثبت فکر کنید. کار سختی است، اما از ایجاد خصومت در درون شما جلوگیری می‌کند.
هدی✌
وظیفه شما به‌عنوان یک مدیر در برخورد با افراد عیب‌جو و ایرادگیر به‌صورت زیر است:  گوش کنید، نظارت کنید و آنها را ریشه‌کن کنید.  آنها را مهار کنید.  بفهمید که مشکل آنها چیست؟  مستقیما به آنها بگویید که باید رفتار خود را تغییر دهند.
هدی✌
چشمان خود را بر عصبانیت وی ببندید و دور شوید. گاهی اوقات تحمل مقداری تحقیر و اهانت می‌تواند، چاره‌ساز باشد.
هدی✌
خشم و عصبانیت یک فرد خودپرست در واقع یک حالت غیرعادی و فوق‌العاده‌ است که اغلب شامل لگدزدن به در، پرت کردن فنجان، لگد زدن به سطل کاغذهای باطله و فریاد زدن بر سر کارکنان است. نیروی این عصبانیت مخرب‌ بوده و ادامه‌دار و غیرقابل ‌کنترل است. درست شبیه کودکی که آخرین تکه بیسکویت شکلاتی به وی نرسیده است.
هدی✌
خودپرست‌ها به حرف هیچ‌کس اهمیت نمی‌دهند و تنها صدای خود را می‌شنوند.
هدی✌
هیچ چیز مثل شوخی نمی‌تواند یک رفتار مشکل‌ساز را تحت کنترل درآورد
هدی✌
 پاسخ اتوماتیک احساسات منفی خود را بر روی احساسات مثبت تغییر دهید. (با یک شوخی، اگر می‌توانید.) مثال: ـ شما باید واقعا پوست‌کلفت باشید که نمی‌توانید آن را احساس کنید. پاسخ قدیمی: "به چه جرئتی به من..." پاسخ جدید: "خنده"
هدی✌
بهترین روش برای مقابله با این رفتارها آماده کردن خود است. اینکه جهت مقابله با آنها، لباس رزم به تن کنیم و کمربند خود را محکم ببندیم.
هدی✌
افراد آزاردهنده همیشه بر این باورند که حق با آنها است، همیشه نقش انسان عادل را بازی می‌کنند، بسیار هستند و از شیوه‌های اشخاص قلدر (نظیر تهدید) استفاده می‌کنند.
هدی✌
برنامه‌ریزی فرد آزار دهنده بر این مبناست که قربانیان خود را مجبور ‌سازند تا احساس گناه‌ داشته ‌باشند.
هدی✌
افراد ناله‌کننده فقط در حال آه و ناله و شکایت کردن هستند. این فقط یک عادت نیست، بلکه یک بیماری است.
هدی✌
حراف‌ها در محیط کاری مشغول زیر آب‌زدن هستند. آنها احساس‌می‌کنند که خودشان را پیش دیگران عزیز می‌کنند، اما در حقیقت، عکس آن رخ می‌دهد. همکارانشان دندان‌ها را بر هم فشار می‌دهند و میل ساکت کردن و خفه کردن آنها را فرو می‌خورند.
هدی✌
حراف‌ها به‌طور دائم نیاز به داشتن اطمینان از خوب بودن کارشان دارند، ‌به اینکه روابطشان با دیگران هماهنگ است و اصلا باعث رنجش دیگران نمی‌شوند. آنها یک راه ارتباطی اتوماتیک دارند. یک دهان باز
هدی✌
چه چیزی باعث حرافی می‌شود؟ در یک کلام، حس عصبی و دستپاچگی
هدی✌
افراد ساکت، از سکوت خود به‌عنوان اسلحه‌ای برای حفاظت از خود استفاده می‌کنند. آنها می‌دانند که افراد در برابر آنها صبرشان لبریز می‌شود و متوسل به بدرفتاری و فریاد زدن می‌شوند. بنابراین سکوت آنها نتیجه‌بخش خواهد بود.
هدی✌
افراد ساکت به اندازه کافی مغرور هستند تا بر این باور باشند که نظر آنها نسبت به دیگران بر حق و درست است و همه نیز باید آن را بپذیرند. آنها آن‌قدر سردرگم هستند که نمی‌توانند یاد بگیرند که این فقط همین یک مورد نیست. شما نمی‌توانید آنها را مجبور کنید که طرز فکرشان را عوض کنند، ولی در عوض می‌توانید به آنها اجازه‌ دهید که رفتارشان را ببینند، که با یک رفتار خشک می‌توانید این ‌کار را انجام دهید. به آنها نشان دهید که رفتار آنها تاثیری بر شما نمی‌گذارد و آنها به هیچ‌وجه برتری نسبت به شما ندارند.
هدی✌
یک عیب‌جو در محیط کار را می‌توان از ایرادهای مداوم وی نسبت به کیفیت کار تشخیص داد. در طول مدت کار، عیب‌جویی از سوی افراد بسیاری انجام می‌شود. انگیزه‌های آنها عبارتند از:  نیاز به نشان دادن اینکه آنها در کار موردنظر (شماره ۱) بسیار مهارت دارند.  ترس از نشان دادن ضعفشان و یا عدم درک مناسب آنها از کار  یک نیاز ناخودآگاه برای پایین نگهداشتن سطح افراد برای اینکه احساس بهتری نسبت به آنها داشته باشند.  تحریک آنها برای به‌دست آوردن کفایت و کمال
هدی✌
افراد خودپرست دوست دارند تعریف از خود را بشنوند و به رفتار خود بیش از پیش ادامه دهند، بنابراین بی‌تمایلی خود را به آنها نشان دهید.
هدی✌
"نارسیس" را می‌شناسید. همان پسر جوانی که جهت نوشیدن آب کنار یک چشمه ایستاد و چهره زیبایی را در آب دید و عاشق آن شد. وی سعی کرد تا این چهره منعکس شده در آب را به‌دست آورد، اما نتوانست این کار را انجام دهد و از اندوه مرد.
هدی✌
داشتن روحیه فداکاری در محیط کاری ناشی از بخشندگی است. کسانی که این‌گونه هستند (معمولا زنان، به‌ویژه زنان با حقوق کم و سطح کاری پایین) بسیار باهوش‌تر از آن چیزی هستند که خود درک می‌کنند.
هدی✌

حجم

۷۸٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۷۶ صفحه

حجم

۷۸٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۷۶ صفحه

قیمت:
۲,۰۰۰
تومان