کتاب مهارتهای رفتار قاطع در کار و زندگی (مهارتهای زندگی ۵)
معرفی کتاب مهارتهای رفتار قاطع در کار و زندگی (مهارتهای زندگی ۵)
«مهارتهای رفتار قاطع در کار و زندگی (مهارتهای زندگی ۵)» نوشته ماکس اگرت است. این جلد از مجموعه مهارتهای زندگی، درباره قاطعیت در کار و زندگی شخصی میپردازد.
در آغاز کتاب درباره اهمیت قاطعیت آمده:
سلسله مراتب اجتماعی و سیاسی براساس تولد یا طبقه اجتماعی، دیگر در درون ساختارهای سرمایهداری مفید واقع نمیشوند.
شرکتهای موفق براساس شایستهسالاری بنا شدهاند و هرکس باید در آنها به بالاترین حد لیاقت خود برسد.
برای رشد جامعه، نیاز به همکاری همه است و هیچ انسانی بالاتر از دیگری نیست.
بیان عقیده و حفظ موقعیت واقعی توسط یک شخص، باعث سلامت روانی او و بهبود روابطش با دیگران میگردد.
در محیطهای کاری، کسی که مهمترین سهم را در پیشبرد اهداف ایفا میکند، همان کسی است که کار انجام میدهد.
ثمربخشی کامل اصول دموکراتیک و آزادیهای فردی و حقوق مساوی همه افراد یک جامعه، آنها را به تعقیب اهداف و حقوقشان ترغیب مینماید.
فلسفه مدرن اختیارات فردی و جستوجوی تعالی شخصی، افراد را تشویق مینماید که "خودشان" باشند و عقاید "خود" را بیان کنند.
خواندن و بەکاربستن این سری کتابه(مهارتهای زندگی) برای همە لازم و ضروری است. ما همه در این زمینه نقص آموزش و نقص دانش داریم. کتاب خوبیست. ایرادات صفحهآرایی و ویرایش متن دارد. بسیاری جاها متن چپچین شده که باید اصلاح
این کتاب بسیار کاربردی و فوق العاده است مخصوصا برای افرادی که به تازگی میخواهند وارد بازار کار بشوند و اللخصوص برای خانم ها
واقعا میتونم بگم کاربردی ترین کتابی بوده ک تا الان خوندم و قصد دارم مجدد بخونم به گفته هاش عمل کنم این کتاب رو برای هر کسی ک زنده هست و زندگی میکنه توصیه می کنم