کتاب آموزش تحلیل بازار سرمایه
معرفی کتاب آموزش تحلیل بازار سرمایه
کتاب آموزش تحلیل بازار سرمایه اثری از فرشاد چهاردولی است که در انتشارات سپهر دانش منتشر شده است. این کتاب از بازار سرمایه و روشهای مدیریت آن و همچنین تجزیه و تحلیل شرایط بازار، صحبت میکند.
درباره کتاب آموزش تحلیل بازار سرمایه
کتاب آموزش تحلیل بازار سرمایه اثری از فرشاد چهاردولی است که درباه فعالیت در بازارهای مالی نوشته شده و ابعاد و جنبههای گوناگون آن را برای مخاطبان بیان میکند. بازار بورس و سهام یکی از بازارهای مالی است که همیشه جز انتخابهای اول افراد ریسکپذیر و کسانی قرار میگیرد که به دنبال یک منبع درآمد عالی با سوددهی بالا هستند. در ایران نیز افراد زیادی جذب بازار بورس شدهاند و سرمایه خود را وارد این کار کردهاند به این امید که بتوانند از نتایج آن در آینده استفاده کنند. اگر نگاهی به زندگی افراد موفق و مشهور بیندازیم متوجه میشویم که بسیاری از آنان نیز با قبول این ریسک، سرمایه خود را در کاری وارد کردهاند و حالا عمده ثروتشان از طریق سودی تامین میشود که سهام شرکت و کسب و کارشان دارد.
اما این کار هم مانند تمام فعالیتهای اقتصادی دیگر نیاز به بالا بردن اطلاعات و افزایش آگاهی در این زمینه دارد.
در این کتاب از فعالیت در بازارهای سرمایه میخوانیم و روشهای مدیریت سرمایه را فرامیگیریم. توانایی تجزیه تحلیل شرایط بازار و همچنین آگاهی از کنشها و واکنشهای آن، یکی دیگر از کارهای مهم است که هنگام فعالیت در بازار مالی باید به آن آگاه باشیم و خبر خوب این است که در این کتاب میتوانیم آن را فرابگیریم. نویسنده در این کتاب هم از تجربیات شخصی خود در این مسیر سخن گفته است و هم از مدلها و نظریههای اقتصادی بهره جسته تا راهبردهای ثبات و پیشرفت در سرمایه گذاری و سود در بازار کسب و کار، بخصوص در بازار بورس را در اختیار مخاطبان، صاحبان سرمایه و علاقهمندان به سودآوری قرار دهد.
کتاب آموزش تحلیل بازار سرمایه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب آموزش تحلیل بازار سرمایه اثری است برای تمام علاقهمندان به فعالیت در بازارهای مالی و تمام کسانی که به مطالعات اقتصادی علاقهمندند.
عالی از همه نظر. آموزش تحلیل تکنیکال به بهترین شکل ممکن
انجیل مقدس ترید ورژن فارسی 🌹❤️
اگر علاقه مند به بازار سرمایه هستید بهتر از این کتاب پیدا نخواهید کرد. تمام....
بهترین کتاب تحلیل تکنیکال ود که خوندم. عالی عالی
سلام دوستان من فقط نام تحلیل تکنیکال را میدونم آیا به درد من میخوره خیلی ممنون میشم جوابم را بدین ممنون
عالیه. همه چیز کامل و جامع هست. این کتاب چاپ رنگی و بهترین کتاب از نظر آموزش بازار بورس که واقعا هیچی کم نداره. دمتون گرم
هر کسی که میخواهد در بازار سرمایه فعالیت کند مطالعه این کتاب را توصیه میکنم
واقعا ابتدا به نظرات اطمینان نداشتم و فکر میکردم اینهمه نظر مثبت اون هم روی کتابی درباره بازارهای مالی که اکثرا نا امید کننده هستند مشکوکه اما اخرش دل و به دریا زدم خریدم و انصافا حرف نداره، متن روان.
سلام بنده قصد خرید این کتاب رو برای ورود به دنیای.ارز دیجیتال و سرمایه گذاری در اون رو دارم این کتاب برای من مناسبه؟
ببخشید اگه ممگنه پی دی اف نزارین اینجور کتاب هارو