معرفی و دانلود کتاب من بیش فعالم pdf + خلاصه رایگان

راهنمای کودکان کم‌توجه و بیش‌فعال

۳.۷(از ۷ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب من بیش فعالم

کتاب من بیش فعالم اثر جین کراوس و ترجمهٔ فراز پندار یکی از کتاب‌های قرمز نردبان در زمینهٔ آموزش مهارت‌های زندگی است. این کتاب راهنمایی برای کودکان کم‌توجه و بیش‌فعال است.

درباره کتاب‌های نردبان

نردبان واحد کودک و نوجوان انتشارات فنی ایران است که بزرگ‌ترین مجموعه کتاب‌های زیست‌محیطی، مهارت‌های زندگی، کتاب‌های مهدکودک سراسر کشور و تنها ماهنامهٔ زیست‌محیطی نوجوانان کشور با نام داروگ را منتشر می‌کند.

کتاب‌های محیط‌زیستی نردبان با نام کتاب‌های سبز شناخته می‌شوند. کتاب‌های قرمز مخصوص آموزش مهارت‌های زندگی‌اند، کتاب‌های بنفش موضوعات علمی دارند و کتاب‌های آبی مخصوص آموزش پیش‌ از دبستان‌اند. نردبان به عنوان یک ناشر فعال کودک و نوجوان و یک مؤسسه فرهنگی تلاش می‌کند با تولید کتاب‌های مفید، کاربردی، با‌کیفیت و جذاب به ارتقای مهارت‌های زندگی و زیست‌محیطی و شکل‌گیری شخصیت کودکان و نوجوانان کمک کند. این ناشر با پیش‌بینی نیازهای فرهنگی و اجتماعی کودکان و نوجوانان و ارائهٔ محصولات فرهنگی برجسته با محتوای بومی درصدد است به بهبود کیفیت زندگی آنان کمک کند.

خواندن کتاب من بیش فعالم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب مناسب گروه سنی ب و ج است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من بیش فعالم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمن بیش فعالم
عنوان دیگرراهنمای کودکان کم‌توجه و بیش‌فعال
عنوان در زبان مبدأCory stories: a kidˈs book about living with ADHD
موضوعداستان کودک و نوجوانان، دانستنی‌های کودک و نوجوان
نویسندهجین کراوس
مترجمفراز پندار
انتشاراتانتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۹/۱۶

مدیریت خشم برای والدینتصویر جلد کتاب مدیریت خشم برای والدین
سوزان گارسیا
کمک به کودک مضطربتصویر جلد کتاب کمک به کودک مضطرب
رانلد راپی
گربه سازگار درمان شناختی- رفتاری کوتاه‌ مدت اضطراب کودکان (راهنمای درمانگر)تصویر جلد کتاب گربه سازگار درمان شناختی- رفتاری کوتاه‌ مدت اضطراب کودکان (راهنمای درمانگر)
فیلیپ کندال
اصول کاربردی آموزش مهارت های زندگیتصویر جلد کتاب اصول کاربردی آموزش مهارت های زندگی
اعظم فاضلی
برخورد با کودک و نوجوان ستیزه جوتصویر جلد کتاب برخورد با کودک و نوجوان ستیزه جو
سوزان اپشتین
داستان های شیرین مثنوی معنویتصویر جلد کتاب داستان های شیرین مثنوی معنوی
رضا فهیمی
برادرم اوتیسم داردتصویر جلد کتاب برادرم اوتیسم دارد
جنیفر مور مالینوس
من بد نیستم، فقط عصبی ام!تصویر جلد کتاب من بد نیستم، فقط عصبی ام!
لارنس ا. شاپیرو
کودک و رشد شتابزدهتصویر جلد کتاب کودک و رشد شتابزده
دیوید الکایند
پرورش تاب‌ آوری در کودکانتصویر جلد کتاب صوتی پرورش تاب‌ آوری در کودکان
لیندا گلدمن
گربه سازگار درمان شناختی- رفتاری کوتاه‌ مدت اضطراب کودکان (کتاب تمرین)تصویر جلد کتاب گربه سازگار درمان شناختی- رفتاری کوتاه‌ مدت اضطراب کودکان (کتاب تمرین)
فیلیپ کندال
فرزندپروری آگاهانهتصویر جلد کتاب فرزندپروری آگاهانه
سوزان برجیس
مجموعه تمرین های شناختی رفتاری برای کودکان و نوجوانانتصویر جلد کتاب مجموعه تمرین های شناختی رفتاری برای کودکان و نوجوانان
آرزو فراهانی
کودک سرزنده؛ مادر، کودک، بیش فعالیتصویر جلد کتاب کودک سرزنده؛ مادر، کودک، بیش فعالی
سکینه اکبری
روان شناسی نابهنجاری (جلد اول)تصویر جلد کتاب روان شناسی نابهنجاری (جلد اول)
رونالد کومر
رهایی از استرس؛ راهنمایی برای کاهش استرس در کودکان (مهارت‌های زندگی جلد بیستم)تصویر جلد کتاب رهایی از استرس؛ راهنمایی برای کاهش استرس در کودکان (مهارت‌های زندگی جلد بیستم)
مایکلین ماندی
سیندرلا و تاج گمشدهتصویر جلد کتاب سیندرلا و تاج گمشده
کیتی ریچاردز
راه‌کارها و ابزارهای مبتنی بر درمان شناختی - رفتاری برای کودکان و نوجوانانتصویر جلد کتاب راه‌کارها و ابزارهای مبتنی بر درمان شناختی - رفتاری برای کودکان و نوجوانان
لیزا فیفر
اختلال نافرمانی مقابله ای و اختلال سلوک در کودکانتصویر جلد کتاب اختلال نافرمانی مقابله ای و اختلال سلوک در کودکان
والتر متیس
بهبود سرطان مبتنی بر توجه آگاهیتصویر جلد کتاب بهبود سرطان مبتنی بر توجه آگاهی