دانلود و خرید کتاب دیابت به زبان ساده معصومه پاشاپور
تصویر جلد کتاب دیابت به زبان ساده

کتاب دیابت به زبان ساده

دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۵از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب دیابت به زبان ساده

«دیابت به زبان ساده» نوشته معصومه پاشاپور(-۱۳۶۲)، پیرامون بیماری دیابت و زمینه‌های پیدایش و راه‌های کنترل و درمان آن است. در این کتاب کوشیده شده توصیه‌های لازم برای راهنمایی افرادی که مبتلا به بیماری دیابت هستند به طور چکیده آورده شود. از این رو می‌توان این کتاب را راهنمای بیماران دیابتی نیز دانست. مطالعه این کتاب برای افراد علاقه‌مند مفید می‌باشد و به خانواده‌ای که فردی مبتلا به دیابت در بین خود دارند، توصیه می‌شود. مطالعه این کتاب فرد را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کند بلکه باعث تعامل بهتر بین بیمار و خانواده‌اش با پزشک می‌شود.
تو؛ چقدر از سیستم ایمنی بدنت می‌دانی؟ (کتاب هشتم)
مایکل اف رویزن
روان‌شناسی عمومی (جلد۲)
احمد علامه فلسفی
ویتامین درمانی
فاطمه صفری زنجانی
تو؛ از استخوان‌ها، مفاصل، و ماهیچه‌هایت چه می‌دانی؟ (کتاب چهارم)
مایکل اف رویزن
روش‌های بازتوانی در نارسایی قلب با رویکرد مراقبتی برای مددجویان
مهدیه آرین
روان شناسی عمومی (جلد۴)
احمد علامه فلسفی
تو؛ آیا به سیستم گوارشت اهمیت می‌دهی؟ (کتاب ششم)
مایکل اف رویزن
روان‌شناسی عمومی (جلد ۵)
احمد علامه فلسفی
تو؛ چقدر به قلبت اهمیت می‌دهی؟ (کتاب دوم)
مایکل اف رویزن
بیماری‌های کلیه و مجاری ادرار به زبان ساده
معصومه پاشاپور
تیروئید به زبان ساده
معصومه پاشاپور
آسیب های ورزشی (علل، آسیب شناسی، اصلاح حرکات و مراقبت ها)
سید راشد اخوت
جک و کیک لوبیا
لارا نورث
تو؛ آیا ریه‌هایت برای عمری طولانی آماده‌اند؟ (کتاب پنجم)
مایکل اف رویزن
روان شناسی عمومی (جلد۳)
احمد علامه فلسفی
ناهنجاری‌های اسکلتی ـ عضلانی، آسیب‌های ورزشی و حرکات اصلاحی
سیدمرتضی منصوری‌ مهریان
درسنامه پرستاری داخلی - جراحی برونر سودارث 2010 "اعصاب"، ویرایش دوازدهم
لیلیان شولتیس برونر
تو؛ چقدر به مغز و اعصابت اهمیت می‌دهی؟ (کتاب سوم)
مایکل اف رویزن
1984
۱۴۰۰/۰۶/۰۷

بجز توصیه به مصرف نوشابه باقیش در کل خوبه.

امکان ندارد نتیجه یک نمونه با نمونه بعدی دقیقا مشابه هم باشند حتی در صورتی که از یک دستگاه استفاده شود. همچنین نمی‌توانید نتایج دو دستگاه گلوکومتر را با هم مقایسه کنید مگر اینکه هر دو به طور مشابه‌ای کالیبره شده باشند.
هدی✌
حتی در صورتی که قادر به خوردن غذا نیستید انسولین خود را استفاده کنید.
هدی✌
مقدار طبیعی کلسترول LDL در اغلب افراد کمتر از ۱۰۰ می‌باشد.
هدی✌
حداقل سالی دو مرتبه باید میزان کلسترول خون شما اندازه‌گیری شود. پزشک باید در هر ویزیت فشار خون شما را کنترل کند و گردش خون را در پاها و گردن شما بررسی کند.
هدی✌
کاهش قند خون باعث احساس ضعف، گیجی، تحریک پذیری، گرسنگی و خستگی می‌شود. همچنین ممکن است باعث افزایش تعریق و سردرد و لرزش شود. کاهش قند خون حتی ممکن است منجر به بی‌هوشی شود
هدی✌
آستانه‌ای که کلیه‌ها می‌توانند قند را باز جذب نمایند در افراد مختلف متفاوت است. بعضی از افرادی که به دیابت مبتلا نیستند دارای آستانه پایینی هستند و بنابراین در آزمایش ادرار آنها قند دیده می‌شود. این افراد باید آزمایش تحمل گلوکز یا GTT را انجام دهند تا مشخص شود آیا واقعاً به دیابت مبتلا هستند یا خیر.
هدی✌
انسولین طولانی اثر این نوع انسولین ۴-۲ ساعت بعد از تزریق شروع به اثر کرده و ۲۴ ساعت در خون با غلظت یکنواخت باقی می‌ماند. این انسولین شفاف بوده و معمولا قبل از خواب تزریق می‌شود. این انسولین را نمی‌توان با انواع دیگر انسولین مخلوط کرد.
هدی✌
این نوع انسولین ۲-۱ساعت بعد از تزریق شروع به اثر می‌کند، ۱۰-۴ ساعت بعد از تزریق به اوج اثر خود می‌رسد و تا ۱۶-۱۰ ساعت بعد از تزریق هم در بدن باقی می‌ماند. اگر شما انسولین با اثر متوسط را صبح تزریق کنید، اثر آن تمام روز در بدن باقی می‌ماند.
هدی✌
انسولین کوتاه اثر یا رگولار (Regular) نیز برای استفاده قبل از وعده‌های غذا طراحی شده است. با این تفاوت که این نوع انسولین دیرتر از انسولین سریع الاثر، شروع به اثر می‌کند. بنابراین باید ۴۵-۳۰ دقیقه قبل از غذا این نوع انسولین را تزریق نمایید. این نوع انسولین ۳-۲ ساعت بعد از غذا بیشترین اثر را دارد و حدوداً ۶ ساعت در بدن باقی می‌ماند. انسولین سریع الاثر و انسولین کوتاه اثر هر دو بی‌رنگ هستند.
هدی✌
انسولین‌های سریع الاثر اثر این نوع انسولین حدوداً ۲۰-۱۰ دقیقه بعد از تزریق شروع و ۲-۱ ساعت پس از تزریق به بیشترین میزان رسیده و معمولاً تا ۴-۳ ساعت در بدن باقی می‌ماند.
هدی✌
ورزش و فعالیت بدنی به دلائل زیر برای افراد دیابتی سودمند است: • به کاهش وزن کمک می‌کند. • به بهبود عملکرد انسولین در پایین آوردن قند خون کمک می‌کند. • برای سلامتی ریه‌ها مفید است. • انرژی و نشاط بیشتری به شما می‌دهد
هدی✌
اغلب برنامه‌های خودکنترلی تست قندخون را قبل از غذا، ۲ ساعت پس از غذا، در زمان خواب، ساعت ۳ صبح و زمانی که علایم و نشانه‌های افت قندخون را تجربه می‌کنید، توصیه می‌کنند.
هدی✌
میزان قندخونی که دستگاه گلوکومتر با استفاده از نمونه خون کامل نشان می‌دهد، کمتر از میزان قندخونی است که آزمایشگاه با استفاده از پلاسمای خون اندازه می‌گیرد. تقریبا همه دستگاه‌های گلوکومتر با ۱۰ درصد اختلاف نسبت به قندخونی که در آزمایشگاه کنترل می‌شود، نتیجه را نشان می‌دهند
هدی✌
گلوکومترهای خانگی با خون کامل (سلول و مایع پلاسما) که از طریق مویرگ‌ها گرفته می‌شود نتیجه را نشان می‌دهند در حالی که آزمایشگاه‌ها با استفاده از پلاسما یا سرم خون وریدی قندخون را تعیین می‌کنند.
هدی✌
توجه داشته باشید این است که تجزیه و تحلیل قندخون که در محیط مجهز آزمایشگاه انجام می‌شود، با نمونه خونی که در دستگاه گلوکومتر خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرد، متفاوت است بنابراین نتیجه‌ای که اعلام می‌شود، با هم تفاوت دارد چرا که هر کدام برای اندازه‌گیری قند از یک نمونه خون متفاوت استفاده می‌کنند.
هدی✌
بعضی از دستگاه‌ها نیاز دارند تا به طور مرتب تمیز شوند و در غیر اینصورت دقیق عمل نمی‌کنند. برای تمیز کردن دستگاه از آب و صابون و یک پارچه نرم استفاده نمایید و از آسیب رساندن به قسمت‌های حساس آن بپرهیزید.
هدی✌
اشتباهات رایجی وجود دارد که باعث می‌شود نتیجه آزمایش کنترل قند خون توسط گلوکومتر نادرست نشان داده شود، از جمله: ۱- ممکن است که نمونه خون به اندازه کافی نباشد و فضای نوار را به طور کامل نپوشاند. ۲- نوارها در مقابل رطوبت و حرارت بالا و سرما حساس هستند. ۳- گاهی اوقات از تاریخ انقضای نوار گلوکومتر گذشته است. ۴- احتمال دارد که کد نوار مورد استفاده شما با کد مشخص دستگاه یکی نباشد. ۵- ممکن است نوارهای مورد استفاده شما، نوارهای مخصوص این دستگاه نباشد. ۶- بعضی مواقع دستگاه گلوکومتر کثیف است و در نتیجه، پاسخ اشتباهی می‌دهد. ۷- امکان دارد دستگاه شما آسیب دیده باشد یا ضربه خورده باشد. ۸- گاهی نیز خود دستگاه گلوکومتر در محیط بسیار گرم و یا بسیار سرد قرار دارد. در صورتی که همه موارد فوق را کنترل نمودید و متوجه شدید هیچ‌یک از موارد بالا اشکال ندارد حتماً با شماره تلفن اعلام شده از سوی کارخانه سازنده تماس گرفته و مشکل را برایشان شرح دهید.
هدی✌
. برای تبدیل میلی‌گرم بر دسی لیتر به میلی مول بر لیتر کافی است عدد صفحه نمایش را بر ۱۸ تقسیم کنید.
هدی✌
دستگاه‌های ساخت آمریکا واحدشان میلی‌گرم در دسی لیتر و دستگاه‌های ساخت اروپا و کانادا واحد نمایش قندخون در آنها میلی‌مول بر لیتر است.
هدی✌
میزان قندخون یا به صورت میلی‌گرم در دسی لیتر و یا میلی‌مول بر لیتر در صفحه نمایشگر کوچک دستگاه ظاهر می‌شود. این واحد اندازه‌گیری قندخون دستگاه به کشوری که دستگاه را از آن خریداری‌ کرده‌اید بستگی دارد
هدی✌

حجم

۴۸۱٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۵۰ صفحه

حجم

۴۸۱٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۵۰ صفحه

قیمت:
۱۵,۰۰۰
تومان