معرفی و دانلود کتاب CPU؛ هوش ششم pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب CPU؛ هوش ششم

کتاب CPU؛ هوش ششم

۴.۰(از ۸ امتیاز)

معرفی کتاب CPU؛ هوش ششم

کتاب CPU؛ هوش ششم نوشتهٔ داریوش دارابی و محمد کنفچیان و بهنام بناپور و صابر دلاوری و مهرداد میرزایی و رضا نصرت زاد و اعظم طالبی و فرناز بیرانوند است. انتشارات پویش اندیشه خوارزمی این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب CPU؛ هوش ششم

کتاب CPU؛ هوش ششم برای آمادگی در آزمون تیزهوشان نوشته شده است. این کتاب در ۱۰۰ مرحله برنامه‌ریزی شده و حاوی آموزش، نکات و اطلاعات، جمع‌بندی، مرور و آزمون شبیه‌ساز است. شیوهٔ استفاده از این‌گونه کتاب در ابتدای آن توضیح داده شده است.

خواندن کتاب CPU؛ هوش ششم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دانش‌آموزان کلاس‌های پنجم، ششم و نهم پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب CPU؛ هوش ششم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:CPU؛ هوش ششم
عنوان دیگر:آمادگی آزمون تیزهوشان در ۱۰۰ مرحله برنامه ریزی شده؛‌ آموزش، جمع‌بندی، مرور و آزمون شبیه‌ساز
موضوع:دبستان
نویسنده:محمد کنف‌چیان، بهنام بناپور، صابر دلاوری، مهرداد میرزایی، رضا نصرت زاد، اعظم طالبی، فرناز بیرانوند
گردآورنده:داریوش دارابی
قیمت کتاب:۱۹۵۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه CPU

Pouya najafi
۱۴۰۱/۱۲/۲۹

یکی از بهترین کتاب های بود که داشتم.

۱۴۰۴/۱۲/۲۸

این کتاب برای جمع بندی خیلی خوبه خوبیش اینه حالت آزمونی داره و مرحله مرحله است و تو ۷ روز میتونید کامل مباحث رو جمع بندی کنید فقط با روزی ۷۰ تست راستی پیشنهاد می‌کنم تو روبیکا بگردید و فایلش...بیشتر

۱۴۰۴/۱۲/۲۹

عالی بود