معرفی و دانلود کتاب آینده انقلاب + خلاصه رایگان

کتاب آینده انقلاب

نوع کتاببدون نظر
علی عسگری

معرفی کتاب آینده انقلاب

«آینده انقلاب» نوشته دکتر علی عسگری(-۱۳۵۱) است. در بخشی از مقدمه کتاب می‌خوانیم: آینده‌ی انقلاب اسلامی موضوعی پیچیده و گسترده است که تأمّل پیرامون آن، موجب آغاز گفت‌وگوهای عمیق، پردامنه و ضروری جامعه‌ی امروزی ما خواهد شد. در سال‌های اخیر، عطف توجه اندیشمندانِ حوزه‌های گوناگون معرفتی، به موضوع مهم و سرنوشت‌ساز انقلاب اسلامی را باید آغاز مرحله‌ی دیگری از رشد و بالندگی این نهضت الهی - مردمی دانست؛ زیرا طرح این بحث، به لحاظ ویژگی‌ آینده‌نگری آن، موجب درنوردیدن مرزهای گذشته و ایجاد آینده‌نگری در متفکران و نخبگان فکری جامعه خواهد شد و در پی آن موضوع مهمِ «طرحی برای آینده» را به عنوان ضرورتی امروزی مطرح خواهد نمود. این موضوع خصوصاً هنگامی که به مباحث فلسفه‌ی تاریخ، جامعه‌ی مهدوی و جهانی‌شدن ارتباط پیدا می‌کند، گستردگی، تأثیرگذاری و تأثیرپذیری فزون‌تری خواهد یافت و اهمیت آن دوچندان خواهد شد. از سوی دیگر به همان اندازه که نگرش‌های گوناگون در فهمِ واقعیت‌های انقلاب اسلامی مؤثر هستند، در ترسیم و طراحی آینده نیز نقشی اساسی دارند و بنابراین موضوع آینده‌ی انقلاب را باید بحثی چندبعدی، چندفهمی و چندجهتی دانست و این به آن معنی است که بحث‌های این حوزه، بسیار عمیق‌تر، ژرف‌تر و گسترده‌تر از تصور ما هستند. دفتر حاضر ضمن بررسی موضوع آینده‌ی انقلاب اسلامی از زوایای گوناگون، تلاش دارد نگاه‌های گوناگون و بعضاً متضاد در این عرصه را بدون پیش‌داوری بررسی کند و یک منشور فکری چندبعدی را در اختیار خوانندگان فهیم که از دانشجویان اندیشه‌ورز انقلابی و ایرانی هستند،‌ قرار دهد. به همین سبب تلاش شده است موضوع بحث، بارها با نگاه‌های گوناگون و دسته‌بندی‌های متفاوت بررسی و ارائه شود. حوزه‌ی گفت‌وگویی این دفتر، فراتر از تحلیل و بررسی است و تلاش دارد بر مهم‌ترین عوامل آینده‌ساز و لزوم طراحی آینده بر اساس یک نگاه واقعی، دقیق و آگاهانه تأکید ورزد. در پایان نیز به بررسی راهکارهایی در حوزه‌ی نظام جمهوری اسلامی پرداخته شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آینده انقلاب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآینده انقلاب
موضوععلوم سیاسی و روابط بین‌الملل
نویسندهعلی عسگری
انتشاراتکانون اندیشه جوان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۵/۰۷/۱۰
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

منمشتعلعشقعلیمچکنم
به اعتقاد بسیاری از اندیشمندان و کارشناسان مسائل سیاسی و بین‌المللی، انقلاب اسلامی به این دلیل که توانسته است الگوی یک نهضت بیداری دینی را در جهان امروز ترسیم نماید مورد توجه بسیاری از ملت‌ها واقع شده و در واقع زبانه‌های نفوذ انقلاب اسلامی را باید در جایی فراتر از مرزهای رسمی و جغرافیایی جست‌وجو کرد. این نفوذ فکری انقلاب در میان توده‌های عظیم سایر کشورهای جهان و خصوصاً امت اسلام، بی‌تردید موجی از بیداری و روشنگری را به همراه داشته است تا آنجا که باید انقلاب اسلامی را نقطه‌ی عطفی در بیداری اسلامی دانست.