معرفی و دانلود کتاب طراحی دکوراسیون داخلی با 3ds Max 2016 و V-Ray3.2 pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب طراحی دکوراسیون داخلی با 3ds Max 2016 و V-Ray3.2subscriptionAvailable

کتاب طراحی دکوراسیون داخلی با 3ds Max 2016 و V-Ray3.2

۲.۵(از ۲ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب طراحی دکوراسیون داخلی با 3ds Max 2016 و V-Ray3.2

کتاب الکترونیکی «طراحی دکوراسیون داخلی با 3ds Max 2016 و V-Ray3.2» نوشتهٔ جواد علیزاده شبخوسلاتی در مؤسسهٔ فرهنگی هنری دیباگران تهران چاپ شده است.

درباره کتاب طراحی دکوراسیون داخلی با 3ds Max 2016 و V-Ray3.2

نصب و آشنایی با نرم افزار 3ds Max 2016، وارد‌کردن نقشه‌های نرم‌افزار Auto Cad، مدل‌سازی دیوار‌، درب، پنجره و شیشه ، پله و ... مدل‌سازی پیشرفته با ابزار اصلاح‌گر، آشنایی با ابزار گروه‌بندی‌، تراز‌بندی‌، تکثیر و ... وارد‌کردن و مدیریت مدل‌های آماده از جمله مباحثی است که در کتاب طراحی دکوراسیون داخلی با 3ds Max 2016 و V-Ray3.2 بررسی می‌شود.

مؤسسهٔ فرهنگی هنری دیباگران تهران ناشر تخصصی مجتمع فنی تهران است. این انتشارات با شعارهای «یک کتاب می‌تواند زندگی ما را تغییر دهد.» و «هر کتاب دیباگران تهران، یک فرصت جدید شغلی و علمی» شروع به فعالیت کرده است. مؤسسه فرهنگی هنری دیباگران تهران بیش از ۴۰ سال سابقهٔ فعالیت در نشر آثار علمی دارد و با همکاری اساتید و متخصصان و مؤلفان و مترجمان حرفه‌ای و مشهور بیش از ۱۰۰۰ کتاب در حوزه‌های کامپیوتر و انفورماتیک و داده‌پردازی، برق و الکترونیک و مخابرات، تجارت الکترونیک، فناوری‌های نوین، گرافیک، مالتی مدیا، مدل‌سازی و سه‌بعدی، فنی، مهندسی، عمران، مکانیک، نرم‌افزارهای کاربردی، آموزش انواع مهارت‌های شغلی بر اساس استانداردهای ملی و بین‌المللی، کاردانش و فنی و حرفه‌ای، حسابداری، مدیریت و منابع انسانی، بازاریابی، آموزش علوم جدید برای فناوران جوان و نوجوانان، مکانیک خودرو، کتاب‌های کنکوری مقاطع مختلف تحصیلی (پزشکی، فنی مهندسی، کشاورزی و علوم دامی) و هنر ترجمه و تألیف کرده است.

کتاب طراحی دکوراسیون داخلی با 3ds Max 2016 و V-Ray3.2 را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به علاقه‌مندان به معماری و طراحی پیشنهاد می‌شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب طراحی دکوراسیون داخلی با 3ds Max 2016 و V-Ray3.2 و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابطراحی دکوراسیون داخلی با ۳ds Max ۲۰۱۶ و V-Ray۳.۲
موضوعکامپیوتر
نویسندهجواد علیزاده شبخوسلاتی
انتشاراتموسسه فرهنگی هنری دیباگران تهران
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۷/۲۰
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
آرایشگری یه بازیه، آرایشگر یه بازیکنتصویر جلد کتاب آرایشگری یه بازیه، آرایشگر یه بازیکن
علی عابدی
ای کاش وقتی ۲۰ ساله بودم می دانستمتصویر جلد کتاب ای کاش وقتی ۲۰ ساله بودم می دانستم
تینا سیلیگ
دکوراسیون داخلیتصویر جلد کتاب دکوراسیون داخلی
امیر اردلان
آمادگی برای آزمون های استخدامی کامپیوترتصویر جلد کتاب آمادگی برای آزمون های استخدامی کامپیوتر
کاظم زرین
روحانی عشقتصویر جلد کتاب صوتی روحانی عشق
رضا غلامی
کنکور زبان انگلیسی ۹۹-۹۰تصویر جلد کتاب کنکور زبان انگلیسی ۹۹-۹۰
عباس شادلو
مدیریت سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادارتصویر جلد کتاب مدیریت سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار
ابوالفضل شهرآبادی
قانون مدیریت خدمات کشوریتصویر جلد کتاب قانون مدیریت خدمات کشوری
شهلا رضایی
بهینه سازی استراتژی دیجیتال مارکتینگتصویر جلد کتاب بهینه سازی استراتژی دیجیتال مارکتینگ
نیکو لاتینن
آموزش طبقه بندی شده انگلیسی ۲ پایه یازدهم کلیه رشته هاتصویر جلد کتاب آموزش طبقه بندی شده انگلیسی ۲ پایه یازدهم کلیه رشته ها
اصغر خواجه حسینی
زندگی پیامبر اکرم (ص) به زبان سادهتصویر جلد کتاب زندگی پیامبر اکرم (ص) به زبان ساده
محمد عزیزی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، انگلیسی ۲ (پایه یازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، انگلیسی ۲ (پایه یازدهم)
حسن بلند
آزمون های ورودی تیزهوشان نهمتصویر جلد کتاب آزمون های ورودی تیزهوشان نهم
گروه مولفان انتشارات پویش
کلمات حکیمانه از امام علی (ع)تصویر جلد کتاب کلمات حکیمانه از امام علی (ع)
خلیل اسدی حویزیان
مالیات مشاغل به زبان آدمیزادتصویر جلد کتاب مالیات مشاغل به زبان آدمیزاد
مجید زمانی
راهکارهای تقویت حافظه در ۳۰ روزتصویر جلد کتاب راهکارهای تقویت حافظه در ۳۰ روز
جینی گراهام اسکات
آموزش شگفت انگیز حسابان ۱ یازدهم (درسنامه، سوال امتحانی، تست)تصویر جلد کتاب آموزش شگفت انگیز حسابان ۱ یازدهم (درسنامه، سوال امتحانی، تست)
محمدرضا توجه
معامله گری در بازارهای مالی بر مبنای اقتصاد کلانتصویر جلد کتاب معامله گری در بازارهای مالی بر مبنای اقتصاد کلان
حسین سلیمی