کتاب زندگی در شهر شاد (نتایج یک بررسی)
معرفی کتاب زندگی در شهر شاد (نتایج یک بررسی)
کتاب زندگی در شهر شاد (نتایج یک بررسی) نوشتهٔ فاطمه نادری و علی اسعدی در انتشارات کنکاش منتشر شده است.
درباره کتاب زندگی در شهر شاد (نتایج یک بررسی)
ما قبل از هر چیز و مهمتر از همه، موجوداتی اجتماعی هستیم. این ادغام شدن ما بهعنوان بخشی از یک گروه اجتماعی است که زندگی ما را سرشار از معنا میکند و چه زیباست اگر این معنا، شادی و شور را به ما اعطا کند.
شادی یک مفهوم نسبی است. تعداد کمی از مردم در یک خیابان روستایی باریک میتوانند بهراحتی تصویری شاد و سرزنده ایجاد کنند، درحالیکه شاید همان تعداد از جمعیت در یک خیابان لوکس نتوانند حس شادی و سرزندگی را داشته باشند. این تعداد جمعیت و اندازهٔ شهر نیست که اهمیت دارد، بلکه این احساس است که فضای شهری را پرکشش و محبوب میکند و مکانی بامعنا و مفرح را ایجاد میکند؛ لذا فضای شهری را میتوان، همانند تابلوی هنری بزرگی ساخت تا ساکنانش از نگاهکردن به آن و بودن در آن لذت ببرند. این فضاهای شهر میتواند آرامش را نیز به شهروندانش القا کند و باعث شکوفایی استعدادها و تواناییهای آنان شود و باید تلاش کنیم تا چنین شهری و فضاهایی بسازیم.
برای رسیدن به مفهوم شهر شاد و معیارهای آن لازم است که مفاهیم همجوار و دربرگیرنده موضوع شهر شاد جمعبندی و بررسی شود و نویسندگان در کتاب زندگی در شهر شاد (نتایج یک بررسی) به این موضوع پرداختهاند.
خواندن کتاب زندگی در شهر شاد (نتایج یک بررسی) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به شهرسازی و دانشجویان این رشته پیشنهاد میکنیم.