کتاب سرنوشت انسان: بهشت و جهنم
خواندن نظراتمعرفی کتاب سرنوشت انسان: بهشت و جهنم
«بهشت و جهنم» از مجموعه کتابهای سرنوشت انسان به قلم مسعود عالی(-۱۳۴۲) است.
در بریدهای از کتاب میخوانیم:
«آخرین مبحث از مباحث مربوط به معاد و عالم آخرت، بحث از بهشت و جهنم، و در حقیقت بحث از منزل ابدی و زندگی جاوید ماست.
پس از اینکه انسان در قیامت محشور شد و نامۀ عملش به او نشان داده شد و صراط و مواقف و دادگاههای مختلف را طی کرد و به حساب اعمالش رسیدگی شد، از دو حال خارج نیست؛ یا به بهشت و وادی رحمت الهی وارد میشود و یا جهنم جایگاه او خواهد بود.
درک ما نسبت به حقیقت عالم آخرت، به خصوص قیامت بسیار ضعیف و نارساست. بهناچار حقایق آخرتی را با همین عالم دنیا مقایسه میکنیم.
وقتی میشنویم بهشت باغی است که انواع میوهها و درختان و نهرهای جاری و حور و قصور در آن وجود دارد، همین باغهای دنیا و میوههای آن به ذهن میآید.
وقتی از نغمهها و آهنگهایی که در بهشت نواخته میشود سخن به میان میآید، همین موسیقیهایی که در دنیا هست فهمیده میشود.
چارهای هم نداریم. ذهنمان بیش از این کشش ندارد، طور دیگر و به زبان دیگر هم نمیتوانستند به ما بگویند. فقط جسته و گریخته در لابلای آیات و روایات قرائن و شواهدی گذاشتهاند که بدانیم مطلب فوق این چیزهایی است که تصور میکنیم.
مثلاً در برخی از رویات آمده است: اگر مردم دنیا یک حوریۀ بهشتی و یا حتی یک لباس اهل بهشت را میدیدند، یا یک نغمه و آهنگ از آهنگهای بهشت را میشنیدند، جان میدادند و قالب تهی میکردند.
همۀ اینها به خاطر این است که موجود مُلکی تحمل ملکوت را ندارد.»
این کتاب از مجموعه مباحث مطرح شده در برنامه تلویزیونی «سمت خدا» منتشر شده است.
سرنوشت انسان: برزخ و نفخه صور (به انضمام مباحث رجعت)
مسعود عالی
سرنوشت انسان: برزخ و نفخه صور (به انضمام مباحث رجعت)مسعود عالی
سرنوشت انسان: صراط و شفاعتمسعود عالی
سرنوشت انسان: قیامت و حشرمسعود عالی
مساله مهدویت: ویژگیهای امامعصر (عج)مسعود عالی
حتی لحظه ای شک نکنید برای خوندن یا نخوندن این کتاب... واقعا لازمه خوندن این کتاب
عالیه. واقعا لذت بردم. مثل یک تلنگر میمونه و بعد از تموم شدنش پر از حس خوب میشه آدم!
کتاب های استاد عالی محشره
لطفاً کتاب را در طاقچه بینهایت قرار بدهید.
این کتاب اطلاعاتی رو به ما میده که واقعا نیاز داریم بحث اخرت،اتفاقات بعد از مرگ و بهشت و جهنم بحث پیچیده ایه که درکش برای ما که فقط در دنیای مادی زندگی کردیم واقعا مشکل یا حتی غیر ممکنه
بسیار زیبا و جالب بود
کتاب خیلی خوب و عالی هست.
سلام قطعا توی ذهن همه موضوع بهشت و جهنم با ابهامات خیلی زیادی همراه است ، خوندن این کتاب میتونه کمکتون کنه . متن کتاب طوری هست که میخوای تموم وقتت رو صرف خوندنش کنی ، فوق العاده جذابه ،نکات بسیار
بدون اغراق بینظیر بود! به خیلی از سؤالات من پاسخ داد. امکان نداره که این کتاب رو بخونید و یک اثر خوب، هر چند خیلی کوچیک رو زندگیتون نذاره!
من خیلی خوشم اومد تا صفحه ۲۳ خوندم