کتاب سرنوشت انسان: برزخ و نفخه صور (به انضمام مباحث رجعت)
خواندن نظراتمعرفی کتاب سرنوشت انسان: برزخ و نفخه صور (به انضمام مباحث رجعت)
مسعود عالی( -۱۳۴۲)، پژوهشگر دینی است.
در بخشی از کتاب پیرامون «رجعت» میخوانیم:
«حکمت رجعت این است که مؤمنان خالص که قابلیتها و استعدادهای بسیار زیادی در به دست آوردن کمالات داشتهاند، ولی زمانه اجازۀ رشد استعدادهایشان را نمیداد در هنگام ظهور به کمالات لازم خود برسند و ظلمی به آنها نشود. به علاوه در تشکیل حکومت جهانی امام زمان(عج) که وعده خدا به مؤمنان بوده است، نقش داشته و درثواب و شادی آن شریک باشند.
از آن طرف سران کفر و ضلالت هم ذلت و خواری اعمال خود را در همین دنیا ببینند و انتقام ظلمهای بسیارشان با دیدن حکومت دینی جهانی از آنها گرفته شود و با ذلت و خواری از دنیا بروند، تا طعم و خاطره خوشیهای نفسانی که در دنیا چشیده بودند، از ذهنشان محو گردد.
رجعت از نظر امکان عقلی نیز هیچ جای انکار و استبعاد ندارد؛ چرا که در گذشته تاریخ به شهادت قرآن رجعتهایی وجود داشته و در قیامت هم همه ارواح به اجساد برمیگردند. بنابراین، هیچ اشکالی ندارد که هنگام ظهور هم عدهای به دنیا برگردند.
عقیده به رجعت هم یک فلسفه قوی و منطق عقلانی دارد، و هم آیات فراوانی بر آن دلالت میکند. مرحوم آیت الله طبسی هفتاد و شش آیه قرآن وحدود ششصد روایت مربوط به رجعت را در کتابی به نام «الشیعة و الرجعة» جمعآوری کرده و توضیح داده است.»
این کتاب از مجموعه مباحث مطرح شده در برنامه تلویزیونی «سمت خدا» منتشر شده است.
سرنوشت انسان: بهشت و جهنم
سرنوشت انسان (جلد چهارم)مسعود عالی
قبله آخرین (جلد اول)مسعود عالی
سرنوشت انسان: بهشت و جهنم
مسعود عالی
وعدههای الهی به صابران: صبر بر گناه، صبر بر فقر و الگوهای صبر به ضمیمۀ بحث توبهسیدحسین حسینیقمی
مساله مهدویت: وظایف فردی منتظرانمسعود عالی
سمت خدا: دریافتهایی از اساتید اخلاق (دفتر سوم)حبیب الله فرحزاد
سمت خدا: دریافتهایی از اساتید اخلاق (دفتر دوم)حبیب الله فرحزاد
سمت خدا: دریافتهایی از اساتید اخلاق (دفتر اول)حبیب الله فرحزاد
سرنوشت انسان: صراط و شفاعتمسعود عالی
سرنوشت انسان: قیامت و حشرمسعود عالی
مساله مهدویت: ویژگیهای امامعصر (عج)مسعود عالی
بسیار بسیار عالی
میتونه در سرنوشت انسان تاثیر گذار باشه.
تقریبا به تمام سوالات من پاسخ داده شده .دقیقا مثل این بود که پای سخنرانی حاج آقا عالی نشسته باشیم
بسیار بسیار عالی پیشنهاد میکنم حتما بخونید 👌
لطفا بزارید در بی نهایت
این کتاب عالی بود و روان..توصیه میکنم بخونید و لذت ببرید با زبان ساده جواب خیلی سوالات داده شده واقعا خدا خیرشون بده برای این کتاب
عالیست
بسیار بسیار عالی با دلیل و مدرک معتبر
برای کسب اطلاعات و پاسخ به سوالاتی که در این زمینه داریم خوبه. نکته مثبتش اینه که منبع داره و برای سوالاتی که چند جواب متفاوت هست، اون جواب ها ذکر شده. چون کتاب رو خریدم به نمونه دسترسی ندارم، اما فهرست