کتاب خدیجه (س) برترین همسر پیامبر (ص)
معرفی کتاب خدیجه (س) برترین همسر پیامبر (ص)
کتاب خدیجه (س) برترین همسر پیامبر (ص) نوشتهٔ عبدالله علی بخشی است و انتشارات زائر آستانه مقدسه آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب خدیجه (س) برترین همسر پیامبر (ص)
حضرت خدیجه (ع) برترین همسر رسول خدا (ص) است که نسبت به سایر همسران رسول اکرم (ص) بیشترین و پر مشقتترین دوران زندگی را در کنار آن حضرت داشته است.
او ۲۵ سال در سختترین دوران ظهور اسلام، در کنار رسول خدا (ص) گذراند. بخشی از زندگی آن حضرت در قبل از بعثت واقع شد، بخشی دیگری در دوران کتمان و پنهان بودن دعوت اسلامی قرار داشت و بخشی نیز در دوران محاصرهٔ مسلمانان در شعب ابی طالب گذشت.
آن حضرت در طول دوران سخت و پر مشقت زندگی با رسول خدا (ص) لحظهای از یاری آن حضرت دست نکشید و تمام هستیاش را جهت گسترش اسلام و کمک به مسلمانان تقدمی رسول اکرم (ص) نمود.
آزار و اذیتهای کفار، زخم زبانهای زنان مکه، مشکلات و سختیهای تبعید در شعب بی طالب او را از یاری رسول اکرم (ص) خسته نکرد و هیچگاه جملهای که رسول خدا را آزرده نماید، بر زبان جاری نساخت.
در کتاب خدیجه (س) برترین همسر پیامبر (ص) که در ۶ فصل تنظیم شده، سعی شده است در هر فصل به گوشهای از ویژگیهای فردی و اجتماعی و همچنین خصوصیات اخلاقی و رفتاری آن حضرت در عرصههای مختلف پرداخته شود.
خواندن کتاب خدیجه (س) برترین همسر پیامبر (ص) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کسانی که دربارهٔ زندگی حضرت خدیجه (س) پژوهش میکنند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب خدیجه (س) برترین همسر پیامبر (ص)
«حضرت خدیجه پانزده سال قبل از عام الفیل و شصت و هشت سال قبل از هجرت، در شهر مکه دیده به جهان گشود.
پدرش خویلد ابن اسد ابن عبدالعزی ابن قصی است. «اسد بن عبدالعزی» جد خدیجه، یکی از اعضای برجسته پیمان حلف الفضول» است.
جد چهارم خویلد «قصی بن کلاب» است که جد رسول خدا (ص) نیز میباشد.
عبدالعزی، جد خویلد و عبدمناف، جد پیامبر (ص) با هم برادر، و پدرشان قصی بن کلاب است بنا بر این رسول اکرم (ص) و خدیجه کبری (ع) هر دو از طایفه قریش و از نظر نسبی نیز با همدیگر قرابت نزدیک داشتند.
خویلد فردی با هوش، بلند مرتبه، کریم و دارای اخلاق فاضله بود که بزرگ بنی اسد شناخته میشد. مادرش فاطمه بنت «زایدة بن الاصم» بود. مادر فاطمه، هاله، بنت «عبد مناف بن قصی» است که جد سومش به جد رسول خدا (ص) میرسد. بنا بر این حضرت خدیجه از حیث جد پدری و مادری با چند واسطه با حضرت محمد (ص) هم نسب است و هر دو از طایفه قریش میباشند.
خدیجه دارای ۵ برادر و ۴ خواهر بود.»
حجم
۱۱۹٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۱۳۶ صفحه
حجم
۱۱۹٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۱۳۶ صفحه