دانلود و خرید کتاب تاریخ و تاریخ نگاری از منظر مسیحیت مزدک رجبی
تصویر جلد کتاب تاریخ و تاریخ نگاری از منظر مسیحیت

کتاب تاریخ و تاریخ نگاری از منظر مسیحیت

معرفی کتاب تاریخ و تاریخ نگاری از منظر مسیحیت

کتاب تاریخ و تاریخ نگاری از منظر مسیحیت نوشتهٔ مزدک رجبی در انتشارات سمت منتشر شده است.

سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم‌انسانی دانشگاه‌ها با نام اختصاری سمت، سازمانی دولتی پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران است که به نوشتن و انتشار کتاب‌های دانشگاهی می‌پردازد. این انتشارات در ۷ اسفند ۱۳۶۳ با تصویب شورای‌عالی انقلاب فرهنگی افتتاح شد. هدف از تأسیس این سازمان، تألیف کتاب‌های درسی دانشگاهی متناسب با ارزش‌های ایرانی و اسلامی در رشته‌های علوم‌انسانی دانشگاه‌ها بوده ‌است. انتشارات سمت، علاوه بر فعالیت در حوزه‌های پژوهش، نگارش، ویرایش و انتشار کتاب، در برگزاری همایش‌هایی با موضوع کتاب درسی و نشست‌های پژوهشی معطوف به اهداف و اولویت‌های خود نیز فعال است. انتشارات سمت تابه‌حال بیش از ۲۰۰۰ عنوان کتاب و بیش از ۴۰ میلیون نسخه کتاب منتشر کرده است.

درباره کتاب تاریخ و تاریخ نگاری از منظر مسیحیت

کتاب تاریخ و تاریخ‌نگاری از منظر مسیحیت برگزیده‌ای است از مقالات فیلسوفان و متفکران مسیحی که در دو بخش کلیِ «بنیان‌های نظری» و «روش در تاریخ‌نگاری مسیحی» سامان یافته و در آغازِ هر بخش، پیش‌درآمدی تألیفی، به قلم گردآورندهٔ مقالات، زمینه را برای ورود به بحثْ آماده ساخته و مختصات هندسهٔ نظری آن بخش را تبیین کرده است. مقالاتی که برای ترجمه برگزیده شده‌اند، نوشتهٔ فیلسوفانی نامدارند که وجه مشترکشان تعلق به جهان مسیحی و درگیریِ نظری و عملی در تأمل دربارهٔ تاریخ از چشم‌انداز باورهای مسیحی است. بخش نخست به چند موضوع بنیادی در نسبت میان باورهای مسیحی و تاریخ(نگاری) اختصاص یافته است: فلسفهٔ تاریخ مسیحی، تفسیر مسیحی تاریخ، نسبت میان وحی و تاریخ، نسبت میان ایمان مسیحی و تاریخ، مشیت الهی و مسئلهٔ زمان در تاریخ‌نگاری مسیحی. بخش دوم دربرگیرندهٔ مقالاتی است که وجه مشترک آن‌ها بیان چگونگی کاربست باورهای مسیحی در جهت تاریخ‌نگاری مسیحی و توضیح وجوه روش‌شناسانهٔ چنین کاربستی است.

خواندن کتاب تاریخ و تاریخ نگاری از منظر مسیحیت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب می‌تواند برای محققان حوزهٔ تاریخ و ادیان و تمامی کسانی که به تأملات نظری در باب ماهیت تاریخ و روش‌شناسیِ تاریخ‌نگاری، به‌ویژه از نظرگاه‌های دینی، علاقه‌مندند مفید و شایان توجه باشد و به‌طور خاص، بخش دوم این کتاب، برای پژوهندگان تاریخ اسلام، به‌سببِ برخی تأثیرپذیری‌های غیرمستقیمی که تاریخ‌نگاریِ اسلامی از تاریخ‌نگاریِ مسیحی داشته است، می‌تواند افق‌ها و زوایای جدیدی را مکشوف سازد.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۰

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۱۶ صفحه

حجم

۰

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۱۶ صفحه