کتاب مجموعه تعقل تاریخی (جلد اول، مبانی تحلیل تاریخ و سیاست)
معرفی کتاب مجموعه تعقل تاریخی (جلد اول، مبانی تحلیل تاریخ و سیاست)
کتاب مجموعه تعقل تاریخی (جلد اول، مبانی تحلیل تاریخ و سیاست) نوشتهٔ روح الله کریمی است. این کتاب را انتشارات الف لام را منتشر کرده است.
درباره کتاب مجموعه تعقل تاریخی (جلد اول، مبانی تحلیل تاریخ و سیاست)
کتاب مجموعه تعقل تاریخی (جلد اول، مبانی تحلیل تاریخ و سیاست) یکی از کتابهای یک مجموعه است. عنوان این مجموعهٔ ۳ جلدی «تعقل تاریخی» است. همانطور که از نام مجموعه پیدا است، مقصود نویسندهٔ آن، ایجاد قوهای در خواننده است تا بهواسطهٔ آن بتواند در تاریخ، تفکر و تعقل و حوادث تاریخی و سیاسی را تجزیهوتحلیل کند. جلد اول این مجموعه با عنوان «مبانی تحلیل تاریخ و سیاست» به تشریح مبانی و قواعد کلی تحلیل تاریخ پرداخته است. با مطالعهٔ جلد اول، مخاطب میتواند مؤلفههای اثرگذار بر تاریخ و سیاست را بشناسد و با بررسی آنها به فهم دقیقی از پدیدههای تاریخی و سیاسی دست یابد. جلد دوم و سوم، عهدهدار بیان جزئیات حوادث تاریخی از صدر اسلام تا دوران معاصر با رویکردی خاص است؛ رویکردی که از مبانی گفتهشده در جلد اول گرفته شده است. عنوان جلد دوم و سوم این مجموعه بهترتیب عبارت است از «تاریخ تطبیقی و تحلیلی ایران، اسلام و جهان؛ از صدر اسلام تا رنسانس» و «تاریخ تطبیقی و تحلیلی ایران، اسلام و جهان؛ از رنسانس تا عصر حاضر».
خواندن کتاب تعقل تاریخی (جلد اول، مبانی تحلیل تاریخ و سیاست) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به شناخت تاریخ پیشنهاد میکنیم.
بسیار عالی و دقیق مطالبی که در کتب دیگر نیست و غفلت شده از آن
استفاده از فکر و اندیشه دیگران همیشه پنجره جدیدی به روی انسان برای شناخت پدیده های مختلف ایجاد می کند. البته قاعدتا هیچ نویسنده و اثری بدور از خطا نیست، اما حتما نکات مفید برای یادگیری می توان یافت
بنده سالها حضوری خدمت استاد کریمی عزیز شاگردی کردم انصافا بسیار محقق هستند و دقیق مسائل رو بررسی میکنند
من متن کتاب رو نخوندم اما مطالب کتاب رو تو یه دوره کلاس تحت عنوان مبانی تحلیل تاریخ و سیاست با استاد گذروندم واقعا محتوای جذاب و آموزنده ای داره به شدت پیشنهاد میکنم
کتاب بسیار عالی و پر از مطالب ارزشمند کسانی که تاریخ تحلیلی کار میکنن حتما استفاده کنن
عااالی
فوق العاده عالی و ضروری برای افراد جامعه👌
کتابی فوق العاده و مؤلف فردی است که الحق و الانصاف به معنای واقعی کلمه محقق میباشد
کتابی ، متفاوت در نگاه ، دقیق و کامل
اگه میخواهید قدرت تحلیل تاریخ پیدا کنید حتما این کتاب و جلد سومش رو بخونید