کتاب بررسی متنی و سندی متون مقدس یهودی - مسیحی عبدالرحیم سلیمانی اردستانی + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب بررسی متنی و سندی متون مقدس یهودی - مسیحی

کتاب بررسی متنی و سندی متون مقدس یهودی - مسیحی

معرفی کتاب بررسی متنی و سندی متون مقدس یهودی - مسیحی

کتاب بررسی متنی و سندی متون مقدس یهودی - مسیحی نوشته عبدالرحیم سلیمانی اردستانی یکی از کتاب‌های انتشارات سمت است که برای دانشجویان رشته ادیان و عرفان منتشر شده است.

سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها با نام اختصاری سمت سازمانی دولتی پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران است که به نوشتن و انتشار کتاب‌های دانشگاهی می‌پردازد.

این انتشارات در ۷ اسفند ۱۳۶۳با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی افتتاح شد. هدف تأسیس این سازمان تألیف کتاب‌های درسی دانشگاهی متناسب با ارزش‌های ایرانی و اسلامی در رشته‌های علوم انسانی دانشگاه‌ها بوده‌است.

انتشارات سمت علاوه بر فعالیت در حوزه های پژوهش، نگارش، ویرایش و انتشار کتاب، در برگزاری همایش‌هایی با موضوع کتاب درسی و نشست‌های پژوهشی معطوف به اهداف و اولویت‌های خود نیز فعال است.

انتشارات سمت تا به‌حال بیش از ۲۰۰۰ عنوان کتاب و بیش از ۴۰ میلیون نسخه منتشر کرده است.

درباره کتاب بررسی متنی و سندی متون مقدس یهودی - مسیحی

متون مقدس یهودی ـ مسیحی مشتمل بر سه مجموعه «عهد قدیم»، «عهد جدید» و «تلمود» است. در کتاب حاضر این متون به تناسب از سه نظر تاریخ نگارش، ساختار متن، و محتوا در قالب چهار دیدگاه کلی شامل دیدگاه سنت یهودی ـ مسیحی، دیدگاه نقادان قدیم، دیدگاه نقادان مدرن، و دیدگاه متون اسلامی بررسی شده‌اند.

خواندن کتاب بررسی متنی و سندی متون مقدس یهودی - مسیحیرا به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام دانشجویان رشته ادیان و عرفان پیشنهاد می‌کنیم.

ترکیبات بین فلزی در کاربردهای ساختاری
علی حبیب‌الله‌زاده