کتاب قصه های خوب برای دختر و پسرهای خوب؛ قصه های بوسـتان
معرفی کتاب قصه های خوب برای دختر و پسرهای خوب؛ قصه های بوسـتان
کتاب قصه های خوب برای دختر و پسرهای خوب؛ قصه های بوسـتان نوشتهٔ هستی فرخ است و انتشارات همخونه آن را منتشر کرده است. این کتاب از سریمجموعه قصه های خوب برای دختر و پسرهای خوبِ نشر همخونه است.
درباره کتاب قصه های خوب برای دختر و پسرهای خوب؛ قصه های بوسـتان
بوستان و گلستان سعدی نمونهای درخشان از زیباترین حکایتهای ادبیات تعلیمی است و عموما کوتاه و پندآموز فارسی از این کتاب نقل میشوند. از دیرباز منتخب بهترین حکایتها از بوستان و گلستان سعدی جزو اولین منابعی بود که خواندن و نوشتن را از روی آن به کودکان آموزش میدادند.
از لحاظ محتوا هنوز هم حکایات شیرین سعدی شیرازی برای کودکان مناسب هستند. اما از لحاظ دستوری آنها را باید به صورت داستان کوتاه برای کودکان رواننویسی کرد؛ چراکه جملهبندی حکایتهای بوستان و گلستان با وجود شیوابودن، به گونهای است که فهم آنها برای کودکان امروزی دشواریهایی دارد.
در ادامه مطلب، مجموعهای از داستان و حکایت از بوستان سعدی به زبان ساده بازنویسی شدهاند و به صورت داستانهای جذاب به همراه تصویر در این کتاب آورده شده است.
خواندن کتاب قصه های خوب برای دختر و پسرهای خوب؛ قصه های بوسـتان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای تمامی کودکان مناسب است. والدین و معلمان نیز میتوانند این کتاب را برای کودکان بخوانند.
بخشی از کتاب قصه های خوب برای دختر و پسرهای خوب؛ قصه های بوسـتان
روزی روزگاری پادشاهی هنگام شکار از لشکر جدا افتاد و تنها ماند. در این حین گلهبانی دواندوان به سمتش آمد. پادشاه در دلش گفت: نکند این مرد یکی از دشمنانم باشد! بهتر است از دور با تیر او را نشانه بگیرم.
با این فکر کمانش را زه کرد و خواست او را بکشد. مرد بیچاره تا عکسالعمل شاه را دید گفت: ای پادشاه! من پرورشدهنده اسبان شما هستم و الان هم برای انجام وظیفه در این دشت هستم.
پادشاه خیالش راحت شد و با خنده گفت: ای کم عقل! خدا یارت بود وگرنه الان کشته بودمت.
گلهبان خندید و جواب داد: ای پادشاه! برازنده سلطان نیست که نتواند دوست را از دشمن تشخیص دهد.
نویسند می توانست با بیانی عامیانه تر و جذاب تر حکایت ها رو برای کودکان و نوجوانان بازنویسی کنه.