کتاب تو کله خر هستی جین سینسرو + دانلود نمونه رایگان

کتاب تو کله خر هستی

نویسنده:جین سینسرو
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب تو کله خر هستی

کتاب  تو کله خر هستی نوشته جین سینسرو است و با ترجمه فاطمه شهرسوار در انتشارات الینا منتشر شده است. این کتاب به شما یاد می‌دهد چطور پیش بروید تا موفق شوید.

درباره کتاب تو کله خر هستی

تو می‌توانی از صفرو با هیچ شروع کنی و خواهی دید که از جایی غیر قابل پیش بینی راهی ساخته خواهد شد.

برای ایجاد تغییر در زندگی‌ات باید از خواستن به تصمیم گرفتن تغییر رویه دهی. خواستن می‌تواند با نشستن روی یک مبل راحت و در دست داشتن یک مجله سرگرم کننده انجام شود. تصمیم گرفتن یعنی از جایت برخیزی، هرکاری لازم است انجام دهی و رؤیا‌هایت را با سرسختی تمام دنبال کنی و سرانجام نتیجهی تلاش‌هایت را ببینی. احتمالا ً مجبور می‌شوی کار‌هایی انجام دهی که هرگز فکرش را نمی‌کردی چرا که اگر یکی از دوستانت تو را درحال انجام آن یا صرف پول برای آن ببیند نگرانت می‌شوند و یا حتی دوستیشان را با تو به اتمام برسانند زیرا از نظرشان عجیب غریب و متفاوتی. باید حتی به چیز‌هایی که نمی‌بینی ایمان بیاوری. باید حتی به چیز‌هایی که در موردغیرممکن بودنشان مدارک موثق داری ایمان بیاوری. باید به تمام ترس‌هایت غلبه کنی، بار‌ها شکست بخوری و به انجام کار‌هایی که باب میلت نیستند عادت کنی. باید بیخیال عقاید قدیمی‌ و محدود کننده شوی و به تصمیماتت جامه عمل بپوشانی و زندگی‌ای که لایقش هستی را طوری بسازی که انگار به آن وابسته‌ای. حدس بزن چرا؟ چون زندگی‌ات به آن بستگی دارد.

این کتاب به شما یاد می‌دهد چطور زندگی‌تا را تغییر دهید و در این مسیر قرار بگیرید.

خواندن کتاب تو کله خر هستی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم.

این کتاب را به تمام کسانی که به‌دنبال موفقیت‌اند پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب تو کله خر هستی

ابتدا وقتی شروع به کار روی خودم کردم تمرکز اصلی بر پول درآوردن بود. هیچ اید‌های درباره‌ی اینکه چطور ثابت قدمانه و استوار این کار را انجام دهم نداشتم و از این که باید اعتراف می‌کردم در اول راه هستم کاملا ً سردرگم و آشفته بودم. من نویسنده و نوازنده بودم. احساس می‌کردم این کافی است و کاملا ً قانع بودم و خدا را هم شکر می‌کردم و به همان تمرکزم روی هنر بسنده کرده بودم،که البته خوب هم پیش می‌رفت. اما افرادی را می‌دیدم که چه کار‌های نامطلوبی را به خاطر پول انجام می‌دهند. الان نمی‌خواهم بگویم که آن کار‌ها چقدردردناک وحوصله سربر بودند. من هرگز نمی‌خواستم مثل آن‌ها باشم. البته باور‌های غلط دیگر من دربارهی پول نامشروع را هم به آن اضافه کنید و جای تعجب داشت که من همچنان پول حلالی در نمی‌آوردم. نهایتا ً دریافتم که نه تنها باید بر پول درآوردن تمرکز کنم، بلکه باید بر ترسم غلبه کرده و اگر می‌خواهم آن راکنار بگذارم باید نسبت به آن بیزار شوم. در همین زمان بود که کتاب‌های خودیاری به خانه‌ام راه پیداکردند. در نهایت از کارت اعتباریم برای وام گرفتن استفاده کردم تا از آن شرایط غیرقابل تصور بیرون بیایم و با پول فروش ماشین قراض‌هام اولین مربیام را استخدام کردم. در شش ماه اول، به وسیله‌ی تجارت اینترنتی ای که در حوزه ی آموزش نویسندگی به راه انداختم درآمدم سه برابر شد و حالا طوری آن را گسترش داد‌هام که می‌توانم تجملاتی اما رایگان در حالی که می‌نویسم، صحبت می‌کنم، موسیقی می‌نوازم و افراد را در اقصی نقاط دنیا راهنمایی می‌کنم سفرکنم. حالا من غرق در این کار‌ها هستم.