کتاب قدرت تعادل
خواندن نظراتمعرفی کتاب قدرت تعادل
«قدرت تعادل» نوشته وین دایر (۲۰۱۵-۱۹۴۰)، نویسنده و سخنران انگیزشی آمریکایی است. دایر در این کتاب میکوشد توضیح دهد چگونه میتوان با رعایت ۹ اصل، تعادل را در رفتارها و نگرش فردی ایجاد کرد و با به بهتر شدن زندگی کمک کرد.
در یکی از فصول کتاب میخوانیم:
«دیپاک چوپرا دوست و همکار خیلی خیلی سال پیشم گفت "مغزتان ماده شیمیاییای تولید میکند که پیغام خوشحالیتان را به تمام ۵۲ میلیون سلول بدنتان میفرستد و آنها نیز خوشحالی میکنند و با تو همراه میشوند. " پس تصور کنید که میخواهید از یک بستنی یا شیرینی خوشمزه یا یک تکه کیک تولد لذت ببرید. آیا سرشار از خوشحالی هستید یا قبل از اینکه اولین لقمه را بردارید عذاب وجدان دارید ومی ترسید. چه باورهایی را بر خودتان تحمیل کرده اید که نمیگذارد مغزتان خبر خوب را به بقیه بدنتان بفرستد. به جای اینکه این خبر باعث شود سلولهای خوشحال و سالم بوجود آیند باعث بوجود آمدن سلولهای چاق و ناراحتمی شوند.
ممکن است باور کردنش برایتان سخت باشد اما تغییر باورهایتان درباره چیزهایی که میخورید و نحوه زندگیتان مهمتر از تغییر دادن نحوه غذا خوردن و ورزش کردنتان است.
ارتباط ذهن و بدن در تحقیقات علمی به وضوح ثابت شده است. باورهایتان افکار شما هستند و افکارتان انرژی هستند. اگر اعتقاد دارید که کاری که میخواهید بکنید روی بدنتان اثر زیانباری خواهد گذاشت پس دقیقاً دارید همان کاری را میکنید که کاستانزاکس گفته بود. از ته دل چیزی که هنوز وجود ندارد را باور میکنید، یعنی عکسالعمل ناسالم بدنتان در برابر کاری که قرار است بکنید فقط در ذهن شماست و واقعیت مادی ندارد. اما با حفظ این افکار فرآیند تبدیل آن به واقعیت مادی را مهیا میکنید.»
مسیر جادویی شهود
شفای بدنلوئیز ال. هی
الفبای موفقیتباب پراکتور
پنج دقیقه ان. ال. پی؛ هر روز تمرین کنید و مثبت بیندیشیدکارولین بویز
برای هر مشکلی راه حلی معنوی وجود داردوین دایر
اسرار کنترل ذهن؛ پیام به ناخودآگاه ایجاد باورهای مثبت در ضمیر ناخودآگاهسودابه سیفهاشمی
دعا یعنی حس حضور خداوندتری لین تیلور
بررسی نظری اثر استخلاف در ساختار و بهبود خواص الکترونی ترکیبات آنولیحسن امرایی
انسان در آرزوی آنچه دارد و نمی داندمجید انصاری
شرط بندی روی اسب بازندهرابرت کیوساکی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
جملات تامل برانگیز"وین دایر" ، -تا "خدا" هست،هیچ لحظه ای آنقدر سخت نمی شود،که نشود تحملش کرد...شدنی ها را انجام می دهم و تمام نشدنی هایم را به "خداوند" می سپارم -آرام باش اما هوشیار آسوده باش اما آماده لطیف باش اما برنده(با ضم
کل کتاب یک طرف، فصل ۶ این کتاب یک طرف بنظر من بارها و بارها باید خوند. صوتش رو هم من آماده کردم بصورت رایگان. ٠٩١٢۶٣٠٣۴٠٧