کتاب بی هیچ آلایشی
معرفی کتاب بی هیچ آلایشی
کتاب بی هیچ آلایشی سرودهٔ مهدی تاجالدین در انتشارات نظری چاپ شده است. واژه را باید در ذهن دید، ساخت و شکست و ادامه داد تا شاید به رهایی معنا، آن هم در بیسکونت بودن واژه دست یافت.
درباره کتاب بی هیچ آلایشی
شاید بتوان از منظرهای گوناگون، سبکهای نوین ادبی را، در فرابسترهای فکری در نظر آورد، و با توجه به این مورد میتوان نظارهگرایانه به سیر تغییر شیوهمدار در طول تاریخ به شعر و ادبیات نگریست.
از سویی دیگر تأثیر و نفوذ بسیار ادبیات و ژانرهای شعری در شکلگیری و نوساختسازی سبکهای هنری و ادبی مدرن و پست مدرن را میتوان به امتداد والاییگرایی و رشد و تطبیق شعر ارجاع داد. به عنوان نمونه در ادبیات و هنرمدرن ما شاهد ظهور شارل بودلر و نگرش او در شعر سمبولیسم ، و در قرن بیستم ولادیمیرمایاکوفکسی و فیلیپو مارینتی در شعر فوتوریسم (آیندهگرایی)، گیوم آپولینر در کوبسیم وبسیاری نمونههای دیگر هستیم.
با توجه به رویکردهای نو و پست مدرن در هنر و شعر، شاعر تلاش کرده است تا با رویکردی متفاوت در این میانه بتواند نوعی شعر یا کلام نوشتارگون را در فضایی بر اساس فضای ساختارشکن که ازسویی به تنهایی واژه در معنا مبدل میشود و از رویهای دیگر به ادامهٔ ارجاع معنا تا بیانتهایی واژه بینجامد در پیش گیرد، هر چند این تجربه در کلام نیز، از نقدهایی که بر هر اثر هنری پیداست، مصون نیست.
کتاب بی هیچ آلایشی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به شعر معاصر پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب بی هیچ آلایشی
تناسخ من در پیش است
و تلاطم یک رنگ در وجودم رنگ میبازد،
تو دریچه پوستت تقارنیست.
که با سجود من احراز میشود،
و تمثیلش سرخی یک بزم است.