کتاب حکمتهای قدسی: ترجمه و توضیح چهل حدیث قدسی (راه زندگی ۱)
خواندن نظراتمعرفی کتاب حکمتهای قدسی: ترجمه و توضیح چهل حدیث قدسی (راه زندگی ۱)
«حکمتهای قدسی» دربردارنده ترجمه و توضیح چهل حدیث قدسی به قلم و پژوهش جواد محدثی( -۱۳۳۱) است.
این کتاب جلد ۱ از مجموعه کتابهای راه زندگی است.
گم شدن اسماء در کوران ظلمت و غیبت
حسین درگاهی
نماز نجوای مؤمنانآیتالله العظمی مظاهری
مشق اخلاق (دفتر دوم)آیتالله العظمی مظاهری
حکمتهای رضوی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام رضا علیهالسلام (راه زندگی ۱۱)جواد محدثی
مشق اخلاق (دفتر اول)آیتالله العظمی مظاهری
اصول فقه، فقهمرتضی مطهری
حکمتهای صادقی : ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام صادقعلیهالسلام (راه زندگی ۹)جواد محدثی
حکمتهای تقوی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام جوادعلیهالسلام (راه زندگی ۱۲)جواد محدثی
مشق اخلاق؛ دفتر چهارمآیتالله العظمی مظاهری
توبهمرتضی مطهری
بهجت الدعاءمرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی بهجت قدس سره
مظهر حقّآیتالله العظمی مظاهری
شرح منازل هفتگانهی سیروسلوک (مقدمه: سلوک معنوی در پرتو نور قرآن و عترت)آیتالله العظمی مظاهری
معرفت نفس (جلد سوم)آیتالله العظمی مظاهری
شرح اسماءالحسنیآیتالله سیدعزیزالله امامت کاشانی
معرفت نفس (جلد دوم)آیتالله العظمی مظاهری
معرفت نفس (جلد اول)آیتالله العظمی مظاهری
بر کرانه شرح چهل حدیث امام خمینی (ره)
جواد محدثی
بر مدار آفتاب؛ سبک زندگی بر مدار حیات رضویمحمدحسین پورامینی
مرگ و برزخ (رهنما ۸۸)جواد محدثی
سستی در عبادت، چرا؟ (رهنما ۱۲۳)جواد محدثی
تربیت دینی فرزندان (رهنما ۶۴)جواد محدثی
راههای درمان رذایل اخلاقی (رهنما ۶۳)جواد محدثی
حکمتهای فاطمی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام (راه زندگی ۴)جواد محدثی
سیره نبویجواد محدثی
حکمتهای نقوی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام هادی علیهالسلام (راه زندگی ۱۳)جواد محدثی
هر کو مرا به طلب آید، بیابَدم ... هر کو یافْتَنَم، بِشْناخْتَنَم ... هر کو شِناسَنَم، دوستْ بِدارَدَم ... هر کو دوستَم بِدارد، "عِشق" بگیرَدَش ... هر کو "عِشق" بِگِرِفٍتَش، مَن نیز، عاشقش گردم ... وَ هر کو منو را، عاشقْ گردم، خواهَمَشْ کُشتْ ... وَ
قال الله تعالی: ...واما اهل معصیت و نافرمانی من!آنان را هم از رحمت خویش ناامید نمیکنم ،اگر توبه کنند من دوستدار آنانم،اگر بیمار شوند من طبیب آنانم و با سختیها آنان را درمان میکنم تا از گناه و عیب ها پاکشان
کتاب خوبیه 😉
بسیار کتاب خوب و مفیدی است
برخی از این احادیث را تابه حال به گوشمان نخورده و ای کاش مخاطب حدیث قدسی که به طورمثال کدامیک از پبامبرمان بوده اند ذکر می شد اما کلا بر کتابهای سیره و حدیثی که تاکون از این نویسنده خوانده ام این