کتاب مدیریت برند
معرفی کتاب مدیریت برند
کتاب الکترونیکی «مدیریت برند» نوشتهٔ لیسلی دی چرناتونی و مالکوم مک دونالد و الاین والاسه با ترجمهٔ سیدعلی عادل رستخیز و میثم عمرانی و امیر غفوریان شاگردی و امید بهبودی در انتشارات چاپ و نشر بازرگانی چاپ شده است. نقش برند خیلی بالاتر از یک نام تجاری است و این برند است که در زندگیها وارد شده و به زندگی ما جریان و هویت میدهد. در حقیقت برندها ایجاد کننده یک هویت دوسویه هستند، زمانی که از یک برند خودرو، پوشاک یا عطر خاص استفاده میکنید، با آن شناخته میشوید. از طرفی برند هم با ما شکل میگیرد، اگر از برندی برای یاری رساندن استفاده کنید، به یاری رسان و کمک کننده معروف میشود، در شادی و هیجان باشد برند برونگرای جذاب به ذهن میرسد و مجموعهای از باورها، افکار و ادراکات و شخصیتها در همراهی و رفاقت برند و مشتری شکل میگیرد.
درباره کتاب مدیریت برند
تصویر ذهنی برند نقش بسیار مهم در شکلگیری و ارتقاء کسب و کار دارد و یک مدیر کسب و کار باید برای تمامی خدمات و محصولات خود نقشه راه داشته باشد تا در نهایت یک تصویر برند یکسان در ذهن مشتریان شکل گیرد و بر اساس این تصویر مشتریان را به سمت آن جذب کند و محبوب شود. این محبوبیت باید مانند روابط دو دوست صمیمی و همراه ادامه پیدا کند و تا آخر حیات ادامه داشته باشد تا روابط بین برند و رفقا شکل گرفته و عمیق شود.
برند باید به عنوان یکی از اعضای دوستداشتنی، دوست و رفیق مشتری باشد، با آنها تماس بگیرد و در ارتباط باشد. رفیق باید بداند کی و کجا به دوست خود پیام دهد، به او تبریک یا تسلیت بگوید؟! با او همدردی کند، کامیابیهایش را به او تبریک گفته و برایش آرزوی موفقیت، سلامت، کامروایی، خوشبختی و ... کند. به او انرژی دهد و از او در مورد خودش بپرسد و در برخی موارد او را نصیحت کند.
کتاب مدیریت برند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به مدیران و علاقهمندان به کتابهای مربوط به کسبوکار پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب مدیریت برند
ما از عبارت "تعیین پیشنهاد ارزش" در جهت سادهسازی فرآیند تصمیمگیری استفاده نمودهایم. تصمیم اینکه چه چیزی به مشتری ارائه میگردد؛ چه ارزشی مشتری دریافت خواهد داشت و در عوض آن چه ارزشی (که معمولاً قیمت خرید و درآمدهای جاری است) را سازمان دریافت خواهد کرد. فرآیند تحویل این ارزش، مانند ساخت و تحویل یک محصول فیزیکی یا خدمت، با "تحویل پیشنهاد ارزش" توصیف میشود.
روشن است که تمامی فعالیتهای بازاریابی، تحت کنترل بخش بازاریابی، نیست. این بخش باید متصدی دو فرآیند نخست یعنی "تعیین بازارها و ارزش مشتری" و "تعیین پیشنهاد ارزش" باشد. به رغم آنکه این موارد شامل وظایف متعددی هستند ولی توسط پرسنل متخصص بازاریابی هماهنگ شدهاند. در عین حال تمام بخشهای سازمان مسئول تحویل ارزش است که این خود مستلزم همکاری و استفاده از مهارتهای میانبخشی میباشد. این دو مرحله شامل افزایش تولید، ساخت، خرید، افزایش فروش، پست الکترونیکی جهت آگهی مستقیم به مشتری، توزیع و خدمات پس از فروش میباشند.
ارزشهای مورد نیاز مشتریان در طی زمان تغییر مییابد و با توجه به درک سازمان از این تغییر، بهروزرسانی میشود. بر این اساس فرآیند بازاریابی یک فرآیند دورهای است. این دوره عمدتاً یکساله است و یک برنامه بازاریابی، مستند به خروجی مراحل ۱ و ۲ را ارائه میدهد. البته ممکن است تغییرات در طول سال بسیار سریع رخ دهد که مستلزم ایجاد دورههای جدید در جهت پاسخگویی، استفاده از فرصتها و رفع مشکلات خاص است.
انتخابها در بازار ممکن است تحتتأثیر داراییهای فیزیکی و نامشهود یک سازمان باشد، اما ارزش قابل توجهی از آن محصول توسط کارکنان سازمان، برندها، وضعیت مالی و فناوری اطلاعات حاصل میشود. نویسندگان کتاب در اینجا در عوض اختلاف نظرات بیپایان در مورد تعریف مناسبی از بازاریابی، بیان میدارند ما این موضوع را به عنوان نقطه آغاز برای توجه بیشتر به نقش برند و چگونگی ایجاد یک برند قوی و مؤثر مطرح میکنیم