معرفی و دانلود کتاب صلح (جنگ دور شو) ایتالیایی pdf + خلاصه رایگان

کتاب صلح (جنگ دور شو) ایتالیایی

نوع کتاببدون نظر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب صلح (جنگ دور شو) ایتالیایی

کتاب صلح (جنگ دور شو) - فارسی ایتالیایی به قلم الیزابیتا، گفت‌وگوی کودکی خردسال به نام بن با پدر و مادرش را که در زمان جنگ بالکان صورت می‌گیرد.

درباره کتاب صلح (جنگ دور شو)

دنیایی که انسان‌ها خلق کرده‌اند تبدیل به مکانی می‌شود که همه باید با ترس زندگی کنند. وقتی بچه‌ها آنها به این دنیا می‌آیند، آنها هیچ تصوری از وحشت ندارند که ایجاد شد. شاید وقت آن نباشد که از خود بپرسیم چه چیزی تابه‌حال آن مهربانی و عشق را احساس کرده‌ام تبدیل به خشم و نفرت؟ جهان، در جادوگر از بزرگسالان، خشونت حذف شده است، شاید او زنده بماند در تعادل و آرامش اما ما دنیا را متحول کرده‌ایم در مکانی پر از دلهره و نگرانی شاید وقت آن رسیده است که به خود یادآوری کنیم، ما آمده‌ایم در این دنیا با هدایا و دانستن هدف وجود ما اکنون زمان هماهنگی نیست با آوازهای طبیعت و ایمان به عشق و وقتی وارد شدیم آرامش داشتیم این دنیا؟ و به‌جای گلوله، آرامش و امنیت می‌دهیم به یکدیگر با رفتار ما، ترک که فرزندان ما در عشق و آرامش زندگی می‌کنند؟

این هدفی است که همه ما باید بخواهیم، اما ما فراموشش می‌کنیم و آن را تمرین نمی‌کنیم. باید به یاد داشته باشیم که کودکانی که در یک‌دنیای صلح سلامت روان آنها را به دنبال خواهد داشت و درونی شدن صلح را در آینده تضمین خواهد کرد این کتاب به‌عنوان کتاب استثنایی انتخاب شده است سال ۱۹۹۳ اروپا و در سال ۱۹۹۴ ترجمه شد و به زبان انگلیسی منتشر شد.

خواندن کتاب صلح (جنگ دور شو) را به چه کسی پیشنهاد می کنیم؟

برای کودکان گروه سنی (ب) و (ج) به رشته تحریر درآورده است.

بخش‌هایی از کتاب صلح (جنگ دور شو)

بن و امیلی بهترین دوستان بودند.

آنها هر روز با هم در زمین‌بازی می‌کردند

پشت خانه‌هایشان میدان به نهرها تقسیم شد.

گاهی اوقات بن با امیلی و چند نفر هم سر می‌زد یک‌بار امیلی به بن می‌رفت.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صلح (جنگ دور شو) ایتالیایی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابصلح (جنگ دور شو) ایتالیایی
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهالیزا بیتا
مترجممحمد معمارزاده
انتشاراتانتشارات آرمان رشد
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۹/۱۰
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.