کتاب سالمندشناسی محیطی
معرفی کتاب سالمندشناسی محیطی
کتاب سالمندشناسی محیطی نوشتهٔ گراهام رولس و میریام برنارد با ترجمهٔ عبدالرحیم اسداللهی و طاهره سکوت در انتشارات نیلفام چاپ شده است. هدف این کتاب معنابخشی به محیط برای سالمندان است.
درباره کتاب سالمندشناسی محیطی
این کتاب برای رسیدن به درک جامعی از روابط دوسویهٔ محیط و سالمندان در زمینههای جسمی و اجتماعی و پدیدارشناسی، توجه به دیدگاههای نادیدهگرفتهشده و برای شناخت ارزش دائم تئوریهای اصلی محیطشناسی تألیف شده است. دیدگاه فرد - محیط در تحقیقات سالمندی که اغلب از آن با عنوان سالمندشناسی محیطی یاد میشود بر این عقیده است که سالمندی دورهای از رشد بزرگسالان است که بهشدت تحت تأثیر و شکلگرفته از محیط پیرامون اوست. از آنجا که آسیبهای ناشی از افزایش سن در قدرت بینایی و تحرک و توانمندی شناختی بهطور مستقیم در پیوند بین ارگانیسم و محیط قرار دارد، فرد سالخورده بهویژه در برابر تحولات محیطی آسیبپذیر است. کتاب سالمندشناسی محیطی در ۱۲ فصل و با هدف معرفی پیوند محیط و سالمندی و دیدگاههای نظری و نتایج مطالعات مرتبط ترجمه شده است.
کتاب سالمندشناسی محیطی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب از یک سو به مدیران برنامهریزی شهری و منطقهای و از سوی دیگر پژوهشگران و استادان و دانشجویان رشتههای سلامت سالمندی، سالمندشناسی، پرستاری سالمندی، جغرافیا و برنامهریزی شهری، شهرسازی و معماری پیشنهاد میشود.
این کتاب عالیه . پیشنهاد می کنم حتما بخونید. یه جورایی به درد همه می خوره