کتاب بهشت از دیدگاه آیات و روایات
دارالآخرة
معرفی کتاب بهشت از دیدگاه آیات و روایات
کتاب بهشت از دیدگاه آیات و روایات نوشتۀ سیدعلی موسوی جابری خرمشهری است. انتشارات میراث ماندگار این کتاب را روانۀ بازار کرده است. این کتاب را میتوان «دارالآخرة» به معنای «جهان دیگر» نیز خواند.
درباره کتاب بهشت از دیدگاه آیات و روایات
کتاب بهشت از دیدگاه آیات و روایات دربارۀ بهشت است.
تصویری که ما میتوانیم از بهشت داشته باشیم دارای دو منبع است: آیههای قرآن و روایتهای موجود. در هر حال، بهشت در نظر ما جایی بسیار زیبا و گاه عبرتانگیز است.
سیدعلی موسوی جابری خرمشهری در این کتاب میکوشد بعضی از توصیفات قرآنی و روایی بهشت را تبیین کند.
خواندن کتاب بهشت از دیدگاه آیات و روایات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران علوم اسلامی و قرآنی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب بهشت از دیدگاه آیات و روایات
«نعمت دیگر این که آنها بر تختهای صف کشیده در کنار هم، تکیه میکنند.
«مُتَّکِئِینَ عَلی سُرُرٍ مَصفُوفَه»
و از لذت انس با دوستان و مؤمنان دیگر بهرۀ فراوان میگیرند که این لذتی است معنوی مافوق بسیاری از لذتها.
«سرر» جمع «سریر» «از مادۀ سرور» در اصل به تختهائی گفته میشود که برای مجالس انس و سرور ترتیب میدهند، و بر آن تکیه میکنند.
«مصفوفه» از مادۀ «صف» به این معنی است که این تختها در کنار یکدیگر قرار گرفته و مجلس انس عظیمی برپا میکنند.
و در آیات متعددی از قرآن میخوانیم که بهشتیان بر روی تختها در مقابل یکدیگر مینشینند.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بهشت از دیدگاه آیات و روایات و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | بهشت از دیدگاه آیات و روایات |
| عنوان دیگر: | دارالآخرة |