کتاب مشتری دورهگرد: وقتی مشتری به جای شما میفروشد
معرفی کتاب مشتری دورهگرد: وقتی مشتری به جای شما میفروشد
«مشتری دورهگرد: وقتی مشتری به جای شما میفروشد» نوشته شهرام عادلی( -۱۳۵۸) است و در آن کوشیده شده رویکردهای نوینی در روشهای بازاریابی و توسعه بازار پیشنهاد شود.
در بخشی از کتاب به نام «مدیریت نه» میخوانیم:
«برای گفتن "نه" ابتدا باید تصمیم بگیرید که آیا به طور قطعی پاسخ شما به آن درخواست منفی است یا نه. اگر حقیقتاً تصمیم شما "نه" میباشد محکم باشید و تصمیم خود را عوض نکنید. اگر تصمیم شما گفتن "نه" هست، ابتدا میبایست با مشتری یک همراهی اولیه داشته باشید و بعد از آن دلیل خود را برای او بیان کنید و در مرحله آخر یک راهکار ارائه دهید.
به عنوان مثال اگر مشتری از شما تخفیف میخواهد و سیاست کلی سازمان شما در عدم دادن تخفیف است باید اولاً در هر شرایطی این سیاست را دنبال کنید نه اینکه امروز به مشتری تخفیف ندهید و فردا که حالمان خوب است تخفیف بدهیم! دوما جهت همراهی اولیه به مشتری میگوییم: "ممنونم از اینکه محصولات ما را انتخاب کردید".پس از آن باید دلیل تخفیف ندادن را بیان کنید. مثلاً بگویید: "سیاست کلی سازمان ما ایجاب میکند که تمامی قیمتها مقطوع باشند چون سود کار ما مشخص است" و در پایان باید یک راهکار ارائه دهیم. پس میگوییم: "ولی من میتوانم در صورت خرید شما از فروشگاه ما، فلان محصول را به عنوان هدیه به شما تقدیم کنم".
موفقیت در زمان رکود بازار
چگونه بفروشیم؟ وقتی مشتری نیستدیو لاکهانی
ادارهی جلسات (راه حلهای تخصصی برای چالشهای روزمره)نیک مورگان
تنها راهنمای مذاکره که به آن نیازمندید (تجارت جهانی ۳)پیتر. ب استارک
مهارتهای کاربردی ویژهی کارآفرینان (جلد۴: مهارتهای فروش و بازاریابی)علی دنیادیده
بهشت فروش کجاست؟ (راهنمای کاربردی و بومی برای رسیدن به بزرگترین اهدافی که یک فروشنده میتواند داشته باشد)حسین رمضانی
همه چیز دربارهی فروش (تجارت جهانی ۱۶)مارگریت اسمولن
راهنمای کاربردی تدوین برنامهی بازاریابیالکساندر چرنوو