کتاب چرا دختر به پدر نیاز دارد؟ (به صد دلیل)
معرفی کتاب چرا دختر به پدر نیاز دارد؟ (به صد دلیل)
کتاب چرا دختر به پدر نیاز دارد؟ (به صد دلیل) نوشته گریگوری ئی. لنگ است که با ترجمه زهره زاهدی منتشر شده است.
درباره کتاب چرا دختر به پدر نیاز دارد؟ (به صد دلیل)
نویسنده در مقدمه توضیح میدهد این کتاب را با این هدف نوشته است که دختران آن را به پدرانشان هدیه دهند و بگویند از آنها چه انتظاراتی دارند، این کتاب به پدران و دختران کمک میکند ارتباط بهتری باهمدیگر داشته باشند و احساساتشان را تقویت کنند.
خواندن کتاب چرا دختر به پدر نیاز دارد؟ (به صد دلیل) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام پدران پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب چرا دختر به پدر نیاز دارد؟ (به صد دلیل)
من در خانوادهای پرمحبت بزرگ شدم. خانوادهی من از آن خانوادههایی است که در آغوش میگیرند، پرستاری و مراقبت میکنند و بیاندازه محبت میکنند. برای من رویدادی که بیش از همه در طول سال انتظارش را میکشم، گردهمایی خانوادگی در عید شکرگزاری است. رسمی با تاریخچهی سیساله. و چشم به راه صدای شادیبخش خوشامدگویی، گرمای بغل کردنها و دست دادنهای محکم، آسایش بوسهها و بوهای آشنا، و بازگویی داستانهای مربوط به اعیاد شکرگزاری گذشته میمانم. و همهی اینها وقتی پا به درون خانهی کودکی میگذارم. به ذهنم هجوم میآورند. محبتی که دریافت کردهام، محبتی را که ابراز میکنم شکل داده است و امیدوارم که این در رابطه با دخترم آشکار باشد. از سالهای اولیهی جوانی همیشه دلم میخواست پدر شوم، و خصوصا این که فرزند دختر داشته باشم. همیشه وقتی یک دختربچه را در بغل میگرفتم، دلم غنج میزد و به کسی که دختر کوچولویش روی زانویش میخزید تا نوازش شود، حسادت میکردم. تحت تأثیر زنانی قرار میگرفتم که با شیفتگی از پدرشان حرف میزدند و سوگواری زنی که پدرش را از دست داده بود، منقلبم میکرد. محبت خاصی که میان پدر و دختر وجود دارد، چیزی بود که همیشه سخت دلم میخواست شخصا تجربه کنم.