دانلود رایگان کتاب به سوی تعادل «آمبولیزاسیون شناختی» سید علی بهشتی
تصویر جلد کتاب به سوی تعادل «آمبولیزاسیون شناختی»

کتاب به سوی تعادل «آمبولیزاسیون شناختی»

انتشارات:انتشارات آرنا
امتیاز:
۴.۳از ۸ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب به سوی تعادل «آمبولیزاسیون شناختی»

«به سوی تعادل» یا «آمبولیزاسیون شناختی» نوشته سید علی بهشتی( -۱۳۵۵) است. در مقدمه کتاب می‌خوانیم: «درمان و بهبودی با تکنیک به سوی تعادل یک روش التقاطی است. در این شیوه درمانی از روانکاوی، رفتاردرمانی و تکنیک‌های شناختی استفاده می‌گردد و قابلیت استفاده در مشاوره فردی و گروهی را دارد. مطالب این کتاب بر روی بهبودی شخصی استوار است. تمرکز درمان و بهبودی بر شخص مُراجع نهاده شده و سعی گردیده خود فرد به کنکاش درون و شناخت علت اختلالات و همینطور شیوه درمان بپردازد. منطق این شیوه بر این اساس بنا نهاده شده است که وقتی فرد مسئولیت بیماری و بهبودی خود را به عهده بگیرد، به طور طبیعی از مقاومت‌های وی کاسته می‌شود و تمایل برای بهبودی و تغییر در او شدت می‌گیرد. این نکته که مطالبی که خود به آنها آگاه شویم، قابل پذیرش‌تر است و زمانی که چیزی را بپذیریم برای تغییر آن مصمم‌تر می‌شویم، از نکات برجسته این شیوه بهبودی است. بر همین اساس در ارائه مطالب کتاب از ضمیر «ما» استفاده شده است. منطق این شیوه بر این اساس بنا نهاده شده که همه انسانها در زندگی مشکلاتی دارند و این یک حس همدلی و همدردی را ایجاد می‌کند. در نهایت از مقاومت مراجع و خواننده کاسته شده و خود را جزئی از یک کل در نظر می‌گیرد. در ارائه سوالات از ضمیر «من» استفاده می‌شود، علت این است که سوال در مورد شخص خواننده یا مراجع می‌باشد و وقتی قرار است به خود پاسخ دهیم، کمتر در لاک دفاعی می‌رویم و به طبع از مقاومت کاسته می‌گردد. بنابراین هر چقدر صادقانه جواب دهیم، در نهایت برداشت و دستاورد بیشتری از این روش بهبودی کسب می‌کنیم. با این شیوه سوال پرسیدن در حقیقت مسئولیت بهبودی نیز به مراجع، واگذار شده است. مشاور یا درمانگر علاوه بر استفاده از تخصص خود در شناسایی علل اصلی مشکل، نقش حمایتی و هدایتی نیز دارد.»
وحید
۱۳۹۵/۱۱/۱۲

مفید و اثرگذار

Nemati
۱۳۹۵/۱۰/۱۴

کتاب بسیارعالی که در کنار روانشناس برای خودیاری مفید هستش

مریم
۱۳۹۵/۱۱/۲۱

خیلی زیاد به روانشناس تاکید کرده.

رنج‌کشیدن طولانی، به مرور تبدیل به عادت و بخشی از هویت درونی می‌شود؛ به مرور به این باور می‌رسیم که ما مشکلی نداریم و این افراد و شرایط محیط است، که باید تغییر کنند.
نداشتن تعادل در رفتار و هیجانات بهترین نشانه از آشفتگی درونی است
زهرا
رنج کشیدن به معنی، ناتوانی در برطرف نمودن مشکل و اجبار در تحمل شرایط موجود است.
زهرا
مهارت روبرو شدن با مشکلات و دردهای زندگی یکی از مهمترین مهارت‌های زندگی و نیازمند دانش و کسب تجربه است.
ناتوانی با دست‌یابی به بینش و اقدام مناسب تا حدود زیادی تعدیل یا برطرف می‌شود؛
زهرا
برای تجربه زندگی در زمان حال، قبل از هر چیز باید با گذشته خود تسویه حساب کنیم و از قید و بندهایی که مانع حرکت هستند، رها شویم. می‌بایست از تأثیرات افکار، احساسات و رفتار گذشته خود خلاص شویم تا با تمام انرژی برای آینده برنامه‌ریزی و حرکت کنیم.
زهرا
هدف‌نهایی از فرایند درمان و بهبودی، رسیدن به خودآگاهی است که می‌تواند منشاء و عامل درمان‌بخش باشد. با خودآگاهی، قادر به تغییر شخصیت خود می‌شویم. با رهاشدن از تضاد‌های درونی، به نوعی یکپارچگی در شخصیت خود دست می‌یابیم که ما را در مسیر رشد و موفقیت قرار می‌دهد. برای حرکت در مسیر بهبود شرایط، اولین کار، پذیرفتن خود با شرایط فعلی است. پذیرش خود به معنی قبول مسئولیت افکار، احساس و رفتار که اولین دستاوردش کنار گذاشتن دلیل، بهانه و توجیهات به ظاهر منطقی برای فرار از مسئولیت است.
زهرا
این احساسات مدفون شده در حقیقت آتش زیر خاکستری هستند که با وزیدن کوچکترین بادی شعله‌ور می‌شوند و حال ما را دگرگون می‌کنند. با زیر و رو کردن و به سطح آگاهی آوردن این احساسات در حقیقت آنها را شعله‌ور می‌کنیم. بعد از تجربه کردن کامل این احساسات و هیجانات، در نهایت موجب سرزندگی و شادابی و تجربه یک زندگی کامل برای خود می‌شویم.

رایگان