کتاب ابرخازن
معرفی کتاب ابرخازن
کتاب ابرخازن نوشته مجید زندی یکی از کتابهای تخصصی انتشارات دانشگاه شهیدبهشتی برای استفاده دانشجویان و پژوهشگران است.
دانشگاه شهید بهشتی یکی از معتبرترین دانشگاههای دولتی ایران است که از سال ۱۳۳۸ به عنوان یکی از مراکز علمی معتبر فعالیت خود را آغاز کرده است. این دانشگاه ۱۹ دانشکده، ۳ پردیس و ۱۶ پژوهشکده و مرکز مطالعاتی و تحقیقاتی دارد.
انتشارات دانشگاه شهید بهشتی (دانشگاه ملی سابق) با نام اداره انتشارات در سال ۱۳۵۲ فعالیت خود را آغاز کرد، این مجموعه از سال ۱۳۵۳ مرکز فروش کتاب خود را هم در دانشگاه تاسیس کرد.
دکتر علی آموزش اولین مدیر این انشارات بود. این انتشارات سال ۱۳۵۴ با نام «دفتر انتشارات و تامین منابع درسی» فعالیت خود را بهطور مستقل از اداره روابط عمومی دانشگاه گسترش داد.
فعالیت رسمی و سازمان یافته انتشارات و چاپخانه از سال ۱۳۵۹ با مدیریت دکتر رضا شعبانی شروع شد و بعد از چندین مرحله تغییر در سیستم، انتشارات دانشگاه شهید بهشتی در حال حاضر در زمینه چاپ و نشر آثار دانشگاهی و پژوهشی و مجلات بسیار توانمند است و آثار ارزشمندی در اختیار دانشجویان، اساتید و پژوهشگران قرار میدهد.
کتابهای انتشارات دانشگاه شهید بهشتی زیر نظر اساتید و متخصصین هر رشته منتشر میشوند و بهترین و جامعترین اطلاعات را در اختیار خوانندگان قرار میدهند تا هم دانشجویان این دانشگاه و هم دانشجویان دانشگاههای دیگر و علاقهمندان بتوانند به راحتی به کتابهای مورد نیازشان دسترسی داشته باشند.
درباره کتاب ابر خازن
امروزه هیبریدکردن منابع تولید انرژی الکتریکی با منابع ذخیرۀ انرژی الکتریکی در روش تولید پراکنده و انتخاب نوع منابع در کاربردهای موردنظر با نگرش به مقولههای فنی و اقتصادی، یکی از اصلیترین دغدغههای محققان حوزۀ انرژی است. در سالهای اخیر استفاده از ابرخازنها بهعنوان جدیدترین فناوری ذخیرۀ انرژی الکتریکی در برابر فناوریهای قدیمیتر همچون باتریها و چرخطیار بهصورت جدیتری مطرح شده است. با در نظر گرفتن عدم قطعیت و درنتیجه قابلیت اطمینان پایین منابع اولیۀ پاک و تجدیدپذیر انرژی، استفاده از ابرخازنها بهعنوان ابزاری با کارایی بسیار بالا در ذخیرهسازی انرژی و در تبدیل آن به انرژی مصرفی در پروفیل بار انکارناپذیر است. کارایی بسیار بالای ابرخازنها در مقایسه با باتری ناشی از مزیتهای اصلی آنها شامل طول عمر بیشتر، زمان سریعتر شارژ و دشارژ و چگالی توان بسیار بالاتر است. لذا شناخت هرچه کاملتر و علمیتر انواع فناوریهای ابرخازنها به انتخاب صحیحتر منابع ذخیرۀ انرژی الکتریکی در انواع سیستمهای هیبریدی انرژی الکتریکی منجر خواهد شد.
با توجه به اهمیت ابرخازنها، بهعنوان یکی از جدیدترین فناوری ذخیرۀ انرژی الکتریکی، نگارش این کتاب بر اساس آخرین یافتهها و دستاوردها در این زمینه، گامی نوین در پیشرفت بیشتر فنی و اقتصادی سیستمهای هیبرید انرژی الکتریکی است، انجام شده است.
آنچه در این کتاب آورده شده، مواردی است که به آگاهی مهندسان و محققان این حوزه برای نگرشی نو به مقولۀ ذخیرهسازی انرژی کمک خواهد کرد. موارد ارائهشده در فصلهای این کتاب برای افزایش توانمندی دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشتههای مهندسی انرژی، مهندسی برق، مهندسی فیزیک و شیمی در یادگیری بهتر دروس ارائهشدۀ مربوطه پیشنهاد میشود.
مطالب کتاب و روند محاسبهها و طراحیهای لازم در تمامی فصلها از ابتدا تا انتهای آن بههمپیوستگی لازم را داراست. این امر باعث میشود این کتاب از سویی مرجعی مناسب جهت یادگیری مفاهیم ابرخازنها باشد و از سویی دیگر ساخت نمونههایی از ابرخازن را ممکن میسازد.
خواندن کتاب ابر خازن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دانشجویان رشتههای مهندسی انرژی، مهندسی برق، مهندسی فیزیک و شیمی مخاطبان این کتاباند.
حجم
۶٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۲۴۰ صفحه
حجم
۶٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۲۴۰ صفحه