کتاب پرخاشگری نوجوانان و درمان آنها
معرفی کتاب پرخاشگری نوجوانان و درمان آنها
کتاب پرخاشگری نوجوانان و درمان آنها نوشته تقوی ابراهیمی و سعیده آزادی احمدآبادی است. این کتاب به خوانندگان کمک میکند تا با پرخاشگری کودکانشان کنار بیایند.
درباره کتاب پرخاشگری نوجوانان و درمان آنها
نوجوانی مرحلهای انتقالی بین کودکی و بزرگسالی است. دورهای از رشد بیولوژیکی، اجتماعی، عاطفی و شناختی است که اگر نوجوان به طور رضایت بخشی از آن گذر نکند، میتواند به مشکلات عاطفی و رفتاری در دوران بزرگسالی منجر گردد. به طور معمول شروع دوره نوجوانی حدوداً بین ۱۰ تا ۱۳ سال و پایان آن بین ۱۸ تا ۲۲ سال تعریف میگردد.
پرخاشگری رفتاری است که به قصد آزار یا آسیب رساندن به کسی، ابراز شود. روانشناسان اجتماعی عمل پرخاشگرانه را رفتار آگاهانه ای تعریف می کنند که هدفش اعمال درد و رنج جسمانی یا روانی باشد. عوامل متعددی در بروز پرخاشگری نقش دارند که از جمله می توان به عوامل محیطی، مثلا: مشاهدات اجتماعی، رسانه های گروهی و بازی های ویدئویی. عوامل خانوادگی، مثلا: نحوه برخورد والدین با نیازهای کودک، وجود الگوهای نامناسب، تشویق رفتار پرخاشگرانه و تنبیه والدین و مربیان. عوامل زیست شناختی، مثلا: عامل ارث وعوامل فیزیولوژیکی اشاره کرد. خشم و پرخاشگری از شایع ترین مشکلات کودکان و نوجوانان و از دلایل مهم ارجاع آنها به مراکز مشاوره و روان درمانی است.
عدهای از روانشناسان مشهور بر این باورند که دلایل زیادی برای مطالعه خشم وجود دارد و این دلایل بیشتر مربوط به عوامل سلامتی و اجتماعی و تاثیر آن بر جامعه می شوند. آنها عنوان می کنند اگر اختلال هایی از قبیل اضطراب و افسردگی وجود دارد که می تواند به صورت سدید و افراطی وجود داشته باشد، خشم نیز میتواند به صورت شدید و افراطی شیوع داشته باشد.
در کشور ما به علت عدم توجه به این مسئله در کلینیک های روان شناسمی، درمانگاه های پزشکی، زندان ها، مدارس، دادگاه ها و صدا سیما، به طور روزافزون شاهد افزایش سوء رفتارهای ناشی از این هیجان در سطح جامعه و مراجعات زیادی به مراکز تربیتی و درمانی هستیم. این کتاب در همین راستا سعی دارد اطلاعات جامعی در این زمینه در اختیار مخاطبان قرار دهد.
خواندن کتاب پرخاشگری نوجوانان و درمان آنها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام والدین و مربیانی که با نوجوانان سروکار دارند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب پرخاشگری نوجوانان و درمان آنها
علائم هشدار دهنده خشونت ورزی نسبت به دیگران (پرخاشگری فعال)
اغلب افرادی که فعالیت و کارهای خشونت آمیزی دارند، نگران کنترل احساساتشان هستند. این افراد ممکن است به دیگران صدمه بزنند و خشونت آمیز عمل کنند. آنان می خواهند از این طریق مشکلاتشان را حل کنند یا برای خودشان احترام کسب کنند. این افراد نیاز به جلب توجه و کسب احترام دارند. آنها رفته رفته تنها می شوند و کسی آنها را درک نمی کند و به مرور احساس خشم و نومیدی می کنند. اگر علائم هشدار زیر در شما بیش از حد به چشم می خورد احتمال دارد که فرد خشنی باشید:
- فقدان آرامش در برنامه های روزانه
- زد و خورد بدنی مداوم با دیگران
- افزایش در مصرف دارو یا الکل
- افزایش رفتارهای خطرناک
- طراحی های متنوع برای ارتکاب به فعالیت های خشونت آمیز
- تهدید کردن دیگران یاطراحی برای صدمه رساندن به دیگران
- لذت بردن از صدمه زدن به حیوانات
- حمل اسلحه با چاقو
حجم
۱۶۷٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۲۲ صفحه
حجم
۱۶۷٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۲۲ صفحه
نظرات کاربران
عالی