کتاب شفای رابطه دختر با مادر
ویژه دختران بالای ۳۰ سال
معرفی کتاب شفای رابطه دختر با مادر
کتاب شفای رابطه دختر با مادر (ویژه دختران بالای ۳۰ سال) نوشته اولین سیلتن بازوف و ترجمه سارا کهربایی است و نشر بنیاد فرهنگ زندگی دیجیتال در سال ۱۴۰۰ آن را منتشر کرده است. این کتاب به پیچیدگیهای رابطهی مادر و دختر در بزرگسالی میپردازد و تمرکز ویژهای بر تجربهی زنانی دارد که از ۳۰سالگی عبور کردهاند. نویسنده با استفاده از روایتهای درمانی، تجربههای شخصی و تحلیل الگوهای عاطفی، بررسی میکند که چگونه تجربههای دوران کودکی میتوانند بر احساس ارزشمندی، روابط عاطفی و تصویر فرد از خودش در بزرگسالی اثر بگذارند و چه مسیری میتوان برای ترمیم این زخمها در پیش گرفت. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب شفای رابطه دختر با مادر اثر اولین سیلتن بازوف
کتاب شفای رابطه دختر با مادر (Mothering ourselves: help and healing for adult daughters)، نوشتهی اولین سیلتن بازوف، به رابطهای میپردازد که میتواند هم منبع امنیت و رشد باشد هم زمینهساز رنجهایی که سالها ادامه پیدا میکنند. نویسنده باتکیهبر تجربههای درمانی و مشاهدات بالینی خود، توضیح میدهد که برخی دشواریهای عاطفی دوران بزرگسالی ممکن است ریشه در نحوهی دیدهشدن، تأییدشدن یا نادیدهماندن فرد در رابطه با مادر داشته باشد. تمرکز کتاب بر دختران بزرگسال است؛ دخترانی که با وجود فاصلهگرفتن از دوران کودکی، ممکن است همچنان با احساساتی مانند خشم، شرم، فقدان، وابستگی، احساس گناه یا نیاز به تأییدشدن درگیر باشند.
اولین سیلتن بازوف در این کتاب، هم به توصیف آسیبهای رابطهی مادر و دختر میپردازد هم تلاش میکند راهی برای مواجههی واقعبینانه با آنها بیابد. از نگاه او، شناخت رنجهای گذشته لزوماً به معنای سرزنش مادر نیست و میتواند با پذیرش محدودیتهای انسانی او و تلاش برای ترمیم رابطه همراه شود. کتاب در کنار نمونههایی از مراجعان، از خاطرات شخصی نویسنده، افسانهها، اسطورهها و آثار ادبی نیز بهره میگیرد تا تجربهی رابطهی مادر و دختر را در بستری گستردهتر بررسی کند.
کتاب شفای رابطه دختر با مادر در چهار بخش و نُه فصل تنظیم شده است. چهار فصلِ نخست به زخمها و کمبودهای رابطهی مادر و دختر، از نادیدهگرفتن احساسات و فقدان همدلی گرفته تا کمبود مراقبت و دشواری جدایی سالم، اختصاص دارد. فصل پنجم با استفاده از داستان جادوگر شهر اوز، خوانشی نمادین از این تجربه ارائه میدهد. فصلهای ششم تا هشتم به تسکین درد، ترمیم رابطهی درونی و بیرونی و یافتن منابع تازه برای مواجهه با فقدان عشق مادری میپردازند. فصل پایانی نیز امکان بازتعریف رابطه با مادر را بررسی میکند؛ رابطهای که در آن میتوان خوبیها را دید و درعینحال آسیبهای گذشته را انکار نکرد.
خلاصه کتاب شفای رابطه دختر با مادر
کتاب شفای رابطه دختر با مادر نشان میدهد که تأثیر رابطهی مادر و دختر به دوران کودکی محدود نمیشود و میتواند در احساس امنیت، اعتمادبهنفس، روابط عاطفی و نحوهی نگاه فرد به خودش در بزرگسالی ادامه یابد. نویسنده به زخمهایی میپردازد که ممکن است در نتیجهی دیدهنشدن، تأییدنشدن یا دریافتنکردن حمایت عاطفی شکل گرفته باشند و بعدها به صورت خشم، شرم، احساس طردشدگی، افسردگی یا وابستگی ظاهر شوند.
در ادامه، کتاب مسیر ترمیم را بررسی میکند و بر اهمیت شناخت تجربههای گذشته برای ساختن رابطهای سالمتر با خود و واقعبینانهتر با مادر تأکید میکند. در این نگاه، شفا به معنای پاککردن گذشته یا تغییر دیگری نیست، بلکه فرایندی است که با شناخت نیازها و زخمهای خود و بازنگری در انتظارات از رابطه آغاز میشود.
چرا باید کتاب شفای رابطه دختر با مادر را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب شفای رابطه دختر با مادر را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب ریشهی برخی احساسات ماندگار مانند خشم، شرم، احساس طردشدگی و نیاز به تأییدشدن را در رابطهی مادر و دختر بررسی میکند.
- خواننده با مطالعهی این اثر میتواند ارتباط میان تجربههای کودکی و دشواریهای عاطفی دوران بزرگسالی را درک کند.
- کتاب فقط به آسیبها نمیپردازد و مسیر ترمیم، پذیرش و بازسازی رابطه با خود و مادر را نیز بررسی میکند.
- نمونههای متعدد از تجربههای دختران مختلفْ موضوع کتاب را ملموستر میکنند.
- ارجاع به اسطورهها، ادبیات و روایتهای شخصی کمک میکند تا مسئلهی رابطهی مادر و دختر از زاویههای مختلف بررسی شود.
- این اثر برای کسانی که میخواهند انتظارات واقعبینانهتری از مادرشان و خودشان داشته باشند نکات قابلتوجهی دارد.
خواندن کتاب شفای رابطه دختر با مادر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب شفای رابطه دختر با مادر به این گروهها پیشنهاد میشود:
- دخترانی که احساس میکنند رابطهشان با مادرشان همچنان بر احساسات یا روابط امروزشان اثر میگذارد.
- کسانی که میخواهند ریشههای خشم، احساس گناه، شرم یا نیاز مداوم به تأییدشدن را بشناسند.
- دخترانی که بهدنبال درک تأثیر تجربههای کودکی بر روابط عاطفی و تصویرشان از خود هستند.
- مخاطبانی که به موضوع روابط خانوادگی، زخمهای عاطفی و الگوهای شکلگرفته در دوران کودکی علاقه دارند.
- کسانی که میخواهند میان پذیرش گذشته، شناخت محدودیتهای مادر و مراقبت از خود تعادل برقرار کنند.
درباره اولین سیلتن بازوف
اولین سیلتن بازوف (Evelyn S. Bassoff) دکترای روانشناسی دارد و در مطب خصوصی خود به فعالیت میپردازد. Between Mothers and Sons دیگر کتاب اوست.
بخشی از کتاب شفای رابطه دختر با مادر
«سالها پیش، در شروع رواندرمانیام، خواب وحشتناکی دیدم. من در ایستگاه قطار بودم با بلیطی در دست به مقصد خانه مادرم. اما تعداد زیادی صندوق و چمدان و جعبه همراه داشتم که باعث میشد بهسختی بتوانم به سمت سکوی قطار حرکت کنم. دیوانهوار بار سنگینم را میکشیدم و هل میدادم که ناگهان با نهایت شرمندگی درز ساکها باز شد و لباسهای پارهپاره و کثیف بچگیام بیرون ریخت. با صورتی که از خجالت سرخ شده بود، زیرچشمی نگاه کردم که مطمئن شوم کسی این صحنه را ندیده باشد، بعد سعی کردم که لباسهای پخشوپلا را توی چمدانها بچپانم، اما با وجود تلاش زیاد، نتوانستم در چمدانها را ببندم.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب شفای رابطه دختر با مادر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | شفای رابطه دختر با مادر |
| حجم فایل کتاب | ۳.۱۳ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۶۲۶۸۹۴۱ |
| تعداد صفحهها | ۱۴۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۷۶۰۰۰ تومان |
اگر ارتباطتون با مادرتون خوبه، ممکنه با خودتون فکر کنید، پس این کتاب به درد من نمیخوره. درصورتیکه، ممکنه آسیب هایی از مادرتون خورده باشید، که متوجه اون نیستید، اما در زندگی روزمره شما این آسیب هانمود داره. من فکر میکنم...بیشتر
. کتاب #شفای_رابطه_دختر_و_مادر می دونیم که هر زنی از پشت سر با مادرش و از پیش رو با دخترش امتداد دارد👩❤️👩 و حقیقتا برای پرورش درست امتداد خود، این کتاب را جهت خوانش انتخاب کردم. خوندنِ کتاب این آگاهی رو به مادران میده...بیشتر
ممنون و سپاسگزارم و درخواست میکنم نسخه صوتی رو بزارید من کتاب صوتی دختر بابا رو شنیدم صدای گویندش عاااااالی و دلنشین بود
اگر بخواهم کتابی در این زمینه به کسی پیشنهاد بدهم، کتاب مادران سمی نوشته سوزان فوروارد با ترجمه مینا فتحی رو پیشنهاد میدم.
ای کاش از ایام نوجوانی ام خوانده بودم ش
کتاب واقعا مفیده . حتی اگه تو رابطه با مادرتون چالش های جدی نداشته باشید هم میتونه کمکتون کنه. این کتاب باعث شد من بقیه را بهتر درک کنم و به رابطه خودم و دخترم زخم های کوچکتری بزنم. قسمتی...بیشتر
این کتاب برای هر خانمی واجبه اگر با مادر دچار چالش هستید و یا اگر مادر هستید حتما این کتاب رو بخونید. کمک میکنه دید وسیعتری به رابطه مادر و دختر داشته باشیم همچنین کمک میکنه که متوجه بشیم به عنوان مادر چه رفتاری...بیشتر
فوق العاده هست