کتاب فلسفه موفقیت
معرفی کتاب فلسفه موفقیت
کتاب الکترونیکی «فلسفه موفقیت» نوشتهٔ ناپلئون هیل با ترجمهٔ مهدی قراچهداغی در انتشارات ذهن آویز به چاپ رسیده است. این کتاب ۱۷ درس بینظیر از ناپلئون هیل است که برای اولینبار منتشر میشود. در گردهمایی دو مرد کنار هم نشسته بود. در همان آغاز بحث آنها درباره تأسیس مؤسسه ناپلئون هیل باهم صحبت کردند. در این مؤسسه قرار بر این بود که کسانی تربیت شوند و آموزش ببینند که هفده اصل موفقیت هیل را که برای دیگران تهیه و تدوین شده بود، به دیگران آموزش بدهند. این مؤسسه از سال ۱۹۵۲ تا سال ۱۹۶۲ فعالیت کرد. در این مدت هیل و استون کتابی را بهاتفاق نوشتند. آن کتاب موفقیت با طرز تلقی مثبت نام گرفت. سپس هیل و دوستش کتاب موفقیت نامحدود را به رشته تحریر درآوردند.
درباره کتاب فلسفه موفقیت
در اوایل کار مؤسسه ناپلئون هیل، ناپلئون مجموعهای از ۱۷ سخنرانی را به چاپ رساند. در سال ۱۹۶۷ آقای استون که بیش از ۲۰ سال مدیرعامل بنیاد ناپلئون هیل بود و سرانجام در سال ۲۰۰۲ فوت کرد، از وجود این سخنرانیها با اطلاع بود اما از مکان نگهداری آنها اطلاعی نداشت. این سخنرانیها اخیراً، پس از مرگ مدیرعامل وقت بنیاد، یعنی دکتر چارلز جانسون برادرزاده ناپلئون هیل در سال ۲۰۱۹، شناسایی شدند و برای اولینبار در کتاب فلسفه موفقیت منتشر میشوند.
ناپلئون هیل ۶۸ ساله بود که بهاتفاق آنی لو همسرش در کالیفرنیا زندگی میکردند. در این دوران ناپلئون هیل ترغیب شد که «مؤسسه ناپلئون هیل» را راهاندازی کند. این زمانی بود که کلمنت استون مرد سرشناس دنیای بیمه که سالهای مدید از طرفداران و علاقهمندان هیل بود، از سوی دوست دندانپزشکش دعوت شد تا در جلسه رونمایی و سخنرانی ناپلئون که در شیکاگو تشکیل میشد شرکت کند. استون قبلاً به هر یک از کارکنان شرکت بیمهاش نسخههایی از کتاب پرفروش ناپلئون هیل را داده بود، کتابی به نام بیندیشید و ثروتمند شوید، استون از خوشحالی در پوست خود نمیگنجید که سرانجام میتوانست با فیلسوف بزرگ آن زمان ملاقات کند.
درباره ناپلئون هیل
این نویسنده توانا در سال ۱۸۸۳ در ویرجینیا به دنیا آمد. او در نوجوانی بهعنوان گزارشگر روزنامه شروع به کار کرد و چندی بعد نوشتههایش توجه «رابرت تیلور» مالک روزنامۀ تیلور را به خود جلب کرد. این فرد ناپلئون هیل را برای استخدام کرد و او نیز در همان زمان در دانشکدۀ حقوق دانشگاه جرجتاون ثبتنام کرد. هیل در سال ۱۹۰۸ به مصاحبه با اندرو کارنگی پرداخت و انجام این مصاحبۀ سهساعته سه روز طول کشید. کارنگی در حین این مصاحبه، فکر سامان دادن اولین فلسفۀ موفقیت شخصی جهان را بر اساس اصول کامیابی به این نویسنده برجسته منتقل کرد. بیست سال بعدازاین مصاحبه بود که کتاب هشت جلدی «قانون کامیابی» را در سال ۱۹۲۸ به رشتۀ تحریر درآورد. ناپلئون هیل در سال ۱۹۳۷ کتاب «بیندیشید و ثروتمند شوید» را نوشت که به پرفروشترین کتاب خودیاری تاریخ تبدیل شد و هنوز هم میلیونها نسخه از آن در سراسر جهان به فروش میرسد. از کتابهای دیگر او میتوان به «شاهکلید ثروت»، «توانمندی و پیروزی با اندیشه» و «دینامیت موفقیت» اشاره کرد. ناپلئون هیل، زادة ۲۶ اکتبر ۱۸۸۳ و درگذشته ۸ نوامبر ۱۹۷۰ نویسندهای آمریکایی و از پیشگامان ادبیات خودپروری بود. هیل در ویرجینیا به دنیا آمد و از همان دوران کودکی، به مطالعه و داستاننویسی علاقهمند بود. او در سیزده سالگی خبرنگار روزنامه ویرجینیا شد و با پولی که به دست میآورد، هزینة تحصیلش را پرداخت میکرد. هیل سپس به مدرسة حقوق رفت اما از عهدة هزینههای آن برنیامد و به همین خاطر، زمان بیشتری را صرف فعالیت در روزنامه و کسب درآمد نمود.
کتاب فلسفه موفقیت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب برای همه اشخاصی که در جستوجوی راهی برای دستیابی به موفقیت هستند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب فلسفه موفقیت
قطعیت هدف نقطه شروع همه موفقیتهاست. از هر ۱۰۰ نفر ۹۸ نفر اصولا نمیدانند که چه هدفی را دنبال میکنند زیرا آنها هرگز به واقع هدفهای خود را مشخص نمیکنند. به عبارت دیگر آنها قطعیت هدف ندارند.
خوب فکر کنید: ۹۸ درصد مردم جهان دستخوش امواج هستند و با آن پایین و بالا میروند زیرا اصولا نمیدانند چه کاری برای آنها مؤثر است. آنها هدفی ندارند که قاطعانه به سمت آن حرکت کنند. این یکی از بزرگترین تراژدیهای تمدن ماست. من امیدوارم شما از همین امروز مصمم شوید که توصیهام را عملی کنید. تصمیم جدی بگیرید و هرگز زندگی نازلتر و آنچه را با خواسته واقعی شما در تضاد است نپذیرید. من تنها از کلمات استفاده نمیکنم. من با توجه به ملاحظات و مشاهداتی که در زندگی تجربه کردهام حرف میزنم.
در اینجا میخواهم درباره ایدهها و نظرات صحبت کنم، زیرا گرچه ایده تنها سرمایهای است که هیچ ارزش ثابت ندارد، شروع همه موفقیتها است. این کتاب براساس ایدههایی شکل گرفته که میتوانید آنها را در جهان بسط بدهید. این کتاب قرار است شما را به خویشتن دیگر خود معرفی کند. این کتابی است که به قدرت روحی و ذاتی شما توجه دارد و هرگز پذیرای شکست نیست، اما عزم شما را برای برداشتن قدمی به جلو، به منظور رسیدن به موفقیت راسختر میکند.
ایدهها و نظرات پایه و اساس همه ثروتها هستند. ایدهها نقطه شروع همه اختراعات هستند. آنها هوای بالای سر و اقیانوس پیرامون ما هستند. آنها به ما امکان دادهاند که از انرژی که به نام هوا شناخته شده بهرهمند شویم به طوری که یک ذهن میتواند با ذهن دیگر از طریق تلهپاتی ارتباط برقرار کند. تکامل هیچ ایده و نظری بدون نقطه شروع به عنوان قطعیت هدف وجود خارجی پیدا نمیکند ازاینرو این اصل اولین نقطه شروع فلسفه موفقیت شخصی است.
از نظر محتوا کتاب خوبی هست ولی ترجمه و جمله بندی بسیار افتضاح است.