کتاب جشن تولد درمانی (فارسی - انگلیسی)
معرفی کتاب جشن تولد درمانی (فارسی - انگلیسی)
جشن تولد درمانی (فارسی - انگلیسی) نوشته لیزا انگلهارت کتاب در حوزه روانشناسی است که با ترجمه مهدی سجودی مقدم در انتشارات مهراندیش به چاپ رسیده است.
درباره کتاب جشن تولد درمانی (فارسی - انگلیسی)
روز تولد نقطهٔ عطفیست که جشن و شادی را میطلبد. همان جشن و شادیای که در آن هدیه میگیریم، با دوستهایمان جمع میشویم، برایمان مایه میگذارند و یا خودمان برای خودمان مایه میگذاریم. پس چرا باید در چنین موقعیت شاد و خوشی از «درمان» صحبت کنیم؟
واقعیت این است که جشنهای تولد همیشه «رویدادی» خوشایند نیستند. نوعی غم و دلتنگی هم اغلب میتواند با آنها همراه باشد. جشنهای تولد، بخصوص با گذشت دههای از عمر و یا مرحلهٔ مشخصی از زندگی، بهگونهای جدی، کارهای ناتمام، راه طولانیای که باید طی شود و زمان محدودی که داریم تا به خواستههایمان برسیم را یادآوری میکنند. کارتهای مربوط به کشیدن پوست سربهسرمان میگذارند و هرچه تعداد شمعهای روی کیک زیادتر میشود، تابوتوان ما کمتر میگردد. اما اگر هیچ کارت و توجهی هم نباشد، احساس میکنیم فراموش شدهایم ـ حتی زمانی که خودمان هم اطمینان نداریم آیا واقعاً میخواهیم این روز یادآوری شود یا نه!
جشنتولددرمانی حصار کلیشهها را میشکند و راههایی را به تو پیشنهاد میکند تا از جشن تولدت در مسیر تفکر، خودباوری و رشد بهره بگیری. این کتاب به تو کمک میکند تا از ناامیدیها و افسوسهایت باخبر شوی، و در همانحال راهی را که تاکنون طی کردهای و آنچه را که پیش رو داری، تحسین کنی. پیامهای عمیق و زندگیبخش این کتاب از تو دعوت میکنند که این روز بخصوصِ مقررشده را که خالق و مؤلف زندگی تو را در آن وارد تاریخ کرده است، جشن بگیری!
خواندن کتاب جشن تولد درمانی (فارسی - انگلیسی) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
همه دوست داران کتابهای روانشناسی و موفقیت مخاطبان این کتاباند.
حس حال قشنگی داره این کتاب ها