کتاب ویژگی های معلم موثر
معرفی کتاب ویژگی های معلم موثر
کتاب ویژگی های معلم موثر نوشته خیریه بیگم حائریزاده و لیلی محمدحسین است. این کتاب را انتشارات منظومه خرد برای راهنمایی معلمان نوشته است.
درباره کتاب ویژگی های معلم موثر
در کتاب ویژگی های معلم موثر نویسنده اول به کمک نتیجه تحقیقات جیمز ایچ استرانگ، ویژگیهای معلم موثر را شرح میدهد. در ادامه و پس از ذکر کردن پیش نیازهای معلم موثر، در فصل دوم، شخصیت و خصوصیات حرفهای معلم موثر روایت میشود. در فصلهای بعدی نویسنده کتاب بر جنب های خاصی از حرفه ی معلم مانند مسئولیت و روش کار، تاکید میکند. او سعی کرده است این اثر کاملا مناسب معلمان ایرانی باشد و در فصل آخر کتاب، نتیجهگیری درباره معنای معلم موثر و چگونگی افزایش اثربخشی معلمان، ذکر شده است.
از ویژگیهای معلم موثر در این کتاب میتوان به شخصیت معلم، مدیریت و سازماندهی کلاس، سازماندهی آموزش و جهتدهی به آن، ارجای آموزش، نظارت بر پیشرفت و توان بالقوه دانش آموزان و مهارت حرفهای یاد کرد. شاخصهای مثبت درباره شخصیت معلم هم میتوان از درک کردن احساسات شاگردان، مثال زدن از تجربیات شخصی در حین تدریس، بروز دادن حس شوخ طبعی، حفظ احترام مخاطب، رعایت نظم و ترتیب، و گفت و گو با تک تک دانش آموزان یاد کرد.
خواندن کتاب ویژگی های معلم موثر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام معلمان پیشنهاد میکنیم.
من اصلا خوشم نیومد،کتاب حدود ۱۴۵ صفحست درصورتی که مطالب مفیدش ۳۰صفحست.اینجوریه که یه جمله داره راجب ویژگی های معلم موثر بعد هر دو سه صفحه جای اون ویژگی رو عوض میکنه!! اصلا خوشم نیومد
کتاب الکی طولانی شده بود.کل مطالب مهم و کاربردیش کمتر از ۱۰ صفحه بود.