کتاب ترانه های خواب و خیال
معرفی کتاب ترانه های خواب و خیال
ترانه های خواب و خیال نوشته گروهی از شاعران است که در کانون پرورش فکری کودکان به چاپ رسیده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گستردهترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب ترانه های خواب و خیال
کتاب ترانه های خواب و خیال مجموعه شعری است از چندنفر از بهترین شاعران کودکان درباره خواب و خیال بچهها و دنیای آنان در خواب، همراه با تصاویری ساده و زیبا. نوشتهاند. در خواب و خیال بچهها، ستارهها چیده میشوند، اَبرها به شکل بابا در میآیند و باران میشوند، گرگها را قلقلک میدهند، خورشید مثل توپ میآید در خیابون و بچهها را شاد میکند. این کتاب سرشار از رویا و خیالاتی است که در دنیای پر از خلاقیت و بدون مرز بچهها وجود دارد.
خواندن کتاب ترانه های خواب و خیال را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ترانه های خواب و خیال و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ترانه های خواب و خیال |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۳۹۱۳۱۲۰ |
| تعداد صفحهها | ۳۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۰۰۰۰ تومان |

شعر هایش از آسمان بودند من شعر های آسمانی رو دوست دارم 😋🌹
شعرهایی از بهترین شاعران کودک ایران ؛ بنظرم شعر خواب عجیب از خانم شکوه قاسم نیا خیلی خوب بود ؛ برخی از تصویرسازی ها میتونست بهتر باشه
این کتاب پر از شعر های دلنشینه،برای کودکان
مجموعه شعر در مورد خواب.