کتاب کتاب همراه بازاریابان دیجیتال
معرفی کتاب کتاب همراه بازاریابان دیجیتال
کتاب کتاب همراه بازاریابان دیجیتال نوشته برایان سولیس است که با ترجمه سعید قدوسینژاد منتشر شده است. این کتاب به شما یاد میدهد وقتی همه قصهگو شدهاند چطور قصهگوی متفاوتی باشید.
درباره کتاب کتاب همراه بازاریابان دیجیتال
بیش از نیم میلیون نفر در سایت لینکدین «قصهگویی» را جزو مهارتهایشان آوردهاند، این روزها همه از قصهگویی دم میزنند اما این ادعا کمتر به ایدهای اجرایی منتهی میشود. کتابی که در دست دارید با اشاره به اشتباههای رایج بازاریابها در تولید محتوا، به شما کمک میکند خودتان و کسبوکارتان را بازبینی کنید و با کمک قصهگویی تغییراتی اساسی و سازنده در نحوهٔ ارائهٔ خودتان و حرفهتان ایجاد کنید.
خواندن کتاب کتاب همراه بازاریابان دیجیتال را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام فعالان حوزه دیجیتال مارکتینگ پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب کتاب همراه بازاریابان دیجیتال
ازاریابی محتوایی هم بازاریابی است
میدانستید ۶۰ درصد بازاریابها هنوز استراتژی مُدونی برای تولید محتوا ندارند؟
۶۳ درصد بازاریابان هنوز فکر میکنند مهمترین کارشان بالا بردن بازدید و ساختن سرنخهای فروش است.
با این حال، ۷۳.۶ درصد بازاریابها برنامه دارند در سال جدید برای تولید محتوا بیشتر خرج کنند.
خیلی از بازاریابها هیچ شناختی از مخاطب هدفشان ندارند، نمیدانند چه چیزی برای او مهم است و چرا.
بیخود نیست که ۹۵ درصد مطالب به کار هیچ کس نمیآید. چون بازاریابها محتوا را برای وایرالشدن طراحی میکنند، نه برای مشارکت مخاطب، کارآمدی و مفید بودن.
با تولید محتوا کار تمام نمیشود
رسانههای اجتماعی و دیجیتال، مسئولیت و گاهی محدودیت سنگینی بر دوش ما میگذارند.
امروزه محتوا یک کالاست.
رسانههای اجتماعی آنقدرها هم اجتماعی نیستند.
آدمها خودشان تبدیل به برند شدهاند و برندها میکوشند شخصیت انسانی پیدا کنند.
واقعیت این است که این روزها مردم دیگر دلزده شدهاند و دائم در حال آنفالو کردن صفحات و لغو اشتراک کانالها هستند. سرشان با لایک و فالوئر گرفتن برای خودشان حسابی گرم است؛ برای عکاسی صحنهآرایی میکنند؛ دنبال آن ژست خاص میگردند؛ جملهٔ انگیزشی معرکهای پست میکنند و نسخهٔ جذابی از زندگیشان به نمایش میگذارند.
بین این همه آدمی که تمام مدت دنبال دیده شدن هستند، چگونه میتوان سر برآورد و دیده شد؟
کتاب کوچیک و جمعوجوری بود. بیشتر شبیه یه جزوهٔ خلاصه در مورد بازیابی محتوا بود که تصویرسازی شده باشه.
عنوان جذابی داره و سرفصلهای جذابتر، اما محتوا؟ خیر! یه سری جملات پراکنده رو کنار هم گذاشته و قبل اینکه متوجه مبحث بشی، وارد مبحث بعدی میشه... پیشنهاد میکنم وقتتون رو برای خوندنش تلف نکنید :)