کتاب راهنمای مدیریت منابع انسانی آکسفورد
معرفی کتاب راهنمای مدیریت منابع انسانی آکسفورد
کتاب راهنمای مدیریت منابع انسانی آکسفورد نوشته پیتر باکسال و دیگران یکی از کتابهای تخصصی انتشارات دانشگاه شهیدبهشتی برای استفاده دانشجویان و پژوهشگران است.
دانشگاه شهید بهشتی یکی از معتبرترین دانشگاههای دولتی ایران است که از سال ۱۳۳۸ به عنوان یکی از مراکز علمی معتبر فعالیت خود را آغاز کرده است. این دانشگاه ۱۹ دانشکده، ۳ پردیس و ۱۶ پژوهشکده و مرکز مطالعاتی و تحقیقاتی دارد.
انتشارات دانشگاه شهید بهشتی (دانشگاه ملی سابق) با نام اداره انتشارات در سال ۱۳۵۲ فعالیت خود را آغاز کرد، این مجموعه از سال ۱۳۵۳ مرکز فروش کتاب خود را هم در دانشگاه تاسیس کرد.
دکتر علی آموزش اولین مدیر این انشارات بود. این انتشارات سال ۱۳۵۴ با نام «دفتر انتشارات و تامین منابع درسی» فعالیت خود را بهطور مستقل از اداره روابط عمومی دانشگاه گسترش داد.
فعالیت رسمی و سازمان یافته انتشارات و چاپخانه از سال ۱۳۵۹ با مدیریت دکتر رضا شعبانی شروع شد و بعد از چندین مرحله تغییر در سیستم، انتشارات دانشگاه شهید بهشتی در حال حاضر در زمینه چاپ و نشر آثار دانشگاهی و پژوهشی و مجلات بسیار توانمند است و آثار ارزشمندی در اختیار دانشجویان، اساتید و پژوهشگران قرار میدهد.
کتابهای انتشارات دانشگاه شهید بهشتی زیر نظر اساتید و متخصصین هر رشته منتشر میشوند و بهترین و جامعترین اطلاعات را در اختیار خوانندگان قرار میدهند تا هم دانشجویان این دانشگاه و هم دانشجویان دانشگاههای دیگر و علاقهمندان بتوانند به راحتی به کتابهای مورد نیازشان دسترسی داشته باشند.
درباره کتاب راهنمای مدیریت منابع انسانی آکسفورد
کتاب حاضر چهار بخش و ۲۹ فصل دارد که ترجمۀ آن در یک مجلد به زیور طبع آراسته شده است.
فصل اول کلیـات را، بـا عنـوان «مـدیریت منـابع انسـانی: قلمرو، تجزیه و تحلیل و اهمیت» دربر دارد. بخـش نخسـت بـا عنوان «اصول و چارچوبها» نامگذاری شده کـه هشـت فصـل فصلها ۱ تا ۹ را پوشش میدهد. «توسعۀ مـدیریت منـابع انسانی در چشمانداز تاریخی و بینالمللی»، «اهـداف مـدیریت منابع انسانی»، «اقتصاد و مدیریت منـابع انسـانی»، «مـدیریت راهبردی و منابع انسانی»، «تئوری سـازمان و مـدیریت منـابع انسانی»، «مدیریت منابع انسانی و نیروی کار»، «دیـدگاههـای فرایند کار»، «مدیریت منابع انسانی و تثبیت جایگاه اجتمـاعی آن»، به ترتیـب، عنـوان فصـلهـای بخـش نخسـت را تشـکیل میدهند.
بخش دوم وظایف و فرایندهای مهم مدیریت منابع انسـانی را پوشش میدهد. این بخش نه فصل دارد (فصـل هـای ۱۰ تـا ۱۸» .(سـازماندهی کــار»، «سیســتمهـای فرعــی اســتخدام و معماری منابع انسانی»، «سیستمهـای اعـلام نظـر کارکنـان»، «فرصــت اشــتغال برابــر و مــدیریت تنــوع »، «راهبــردهــای کارمندیابی»، «تصـمیم گیـری انتخـاب »، «آمـوزش، توسـعه و شایستگی»، «اجرت: تـأثیرات پرداخـت در کـار » و «مـدیریت عملکرد»، به ترتیب، نام فصلهای بخش دوم است. بخش سوم، در هفت فصل، پویاییها و الگوهـا را دربر میگیرد. «سیستمهای مـدیریت منـابع انسـانی و مسـئلۀ تناسب درونـی»، «مـدیریت منـابع انسـانی و تولیـد معاصـر»، «راهبردهای خدمات: بازاریابی، فعالیتها و شـیوههـای منـابع انسانی»، «مدیریت منابع انسانی و کارکنان دانشی»، «مدیریت منابع انسانی و مدیریت دولتی نوین»، «شرکتهای چندملیتی و راهبردهای جهانی منابع انسانی» و «شرکتهای فراملیتـی و تنوع فرهنگی»، به ترتیب، فصلهای بخش سوماند.
بخش چهارم سنجش و نتایج را دربر میگیرد. ایـن بخـش چهار فصل است و «مدیریت منابع انسـانی و عملکرد سازمان»، «مدلسازی پیوند مدیریت منابع انسـانی و عملکرد»، «مـدیریت اقـدامات مـرتبط بـا حمایـت از خـانواده، فرصتهای برابر و مشـارکت بـالای کارکنـان در انگلسـتان » و «مشروعیت اجتماعی: حرفۀ مدیریت منـابع انسـانی از دیـدگاه امریکایی» فصلهای بخش چهارم را تشکیل میدهد.
خواندن کتاب راهنمای مدیریت منابع انسانی آکسفورد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دانشجویان رشته مدیریت.
حجم
۶٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۵۰۰ صفحه
حجم
۶٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۵۰۰ صفحه