کتاب مبانی اولیه حشره شناسی کشاورزی
معرفی کتاب مبانی اولیه حشره شناسی کشاورزی
کتاب مبانی اولیه حشره شناسی کشاورزی نوشته اسفندیار ظهور پرالک و دیگران یکی از کتابهای حشرهشناسی انتشارات داد و دانش است.
انتشارات داد و دانش به مدیرمسئولی محمد درویش زاده در سال ۱۳۸۹ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز فعالیت گرفت. این انتشارات عضو انجمن ناشران دانشگاهی است و تاکنون حدود ۷۰ عنوان کتاب منتشر کرده است. زمینه اصلی فعالیت این موسسه انتشار کتاب حقوقی است ولی در رشتههای دیگری مانند کشاورزی و روانشناسی و ... هم آثار دانشگاهی منتشر کرده است. این انتشارات یکی از زیرمجموعههای پژوهشکده حقوق و قانون ایران است.
درباره کتاب مبانی اولیه حشره شناسی کشاورزی
حشرات یکی از مهمترین گروههای جانوری در روی زمین هستند و حداقل به دو علت باید مورد مطالعه قرار گیرند. اول آنکه حشرات دارای تنوع فوق العاده و نقشهای متفاوتی هستند و لذا به واسطهی این تنوع میتوانند برای درک طبیعت و بسیاری از مسایل پیچیدهی بیولوژیکی مورد استفاده قرار بگیرند. دومین علت مهم برای مطالعهی حشرات آن است که معلومات در مورد حشرات برای محافظت اکوسیستمها جهت تولید غذای بشر و نیز برای تأمین بهداشت محیط ضروری است. اگرچه این ایده، عقیدهای مبالغه آمیز به نظر میرسد ولی باید دانست که هرساله غلات و محصولات زیادی توسط حشرات خورده شده و یا تخریب میشوند که برای تغذیهی میلیونها انسان گرسنه کافی است. در ایران رشته حشره شناسی به علت اهمیتی که حشرات زیان آور در اقتصاد کشاورزی کشور دارند از دیرباز مورد توجه بوده و خوشبختانه بر اثر تلاش متخصصان ایرانی و خارجی، امروزه اطلاعات ما در این رشته بیش از سایر رشتههای مشابه در علوم کشاورزی است و به جرأت میتوان ادعا کرد که امروزه تعداد و سطح دانش متخصصان و کارشناسان حشره شناس ایران بسیار قابل توجه است و این عده با مختصر تشویق و پشتیبانی میتوانند نقش مؤثری در اقتصاد کشور داشته باشند.این کتاب اطلاعات لازم در رابطه با اهمیت حشرات، مورفولوژی، فیزیولوژی، سیستماتیک، آفت شناسی و مختصری هم در مورد اصول روش های کنترل آفات و سم شناسی را در اختیار علاقه مندان به این رشته قرار میدهد.
خواندن کتاب مبانی اولیه حشره شناسی کشاورزی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام دانشجویان و علاقهمندان به حشرهشناسی پیشنهاد میکنیم.
حجم
۶٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۲۰۴ صفحه
حجم
۶٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۲۰۴ صفحه