کتاب تو بی نظیری
معرفی کتاب تو بی نظیری
ویکتوریا اوستین کشیش کلیساسی لیکوود و همسر جول اوستین در کتاب تو بی نظیری به شما ۷ روش برای داشتن یک زندگی پرشور، مقتدرانه و خودساخته پیشنهاد میکند.
درباره کتاب تو بی نظیری
بینظیر یعنی چیزی که بهتر از خوب باشد؛ برجسته باشد. بینظیر در جمع شاخص است، استثنایی است و ارزش جشن گرفتن دارد. خداوند تو را بینظیر آفریده است.
ویکتوریا اوستین در این کتاب سعی دارد شما را ارزش وجودی خودتان بیشرت آشنا کند. این که هر بندهای در محضر خداوند یک مخلوق بنظیر و برگزیده است و خداوند نیز از ما نتظار دارد با شیوه زندگیمان بینظیر باشیم. خداوند از ما میخواهد از خودمان و از او انتظار بیشتری داشته باشیم. او از ما میخواهد برای پیشرفت تلاش کنیم و بهترینِ آنچه او خلق کرده است باشیم.
خداوند برای موفقیت هر یک از ما مسیر ویژه ای در نظر دارد. مسیری که شبیه به راه هیچکس نیست. اما سرنوشتی که خداوند برای تک تک ما در نظر دارد پیروزی است. زمانیکه به آنچه خداوند در اختیارمان قرار داده ایمان داشته باشیم و اجازه ندهیم معمولی یا متوسط باشیم، زندگی بینظیری خواهیم داشت.
با ویکتوریا اوستین و ۷ روش اخلاق و معنوی او برای بینظیر بودن همراه باشید.
خواندن کتاب تو بی نظیری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
همه علاقه مندان به کتابهای رشد فردی و ارتقای معنوی مخاطبان این کتاباند.
درباره ویکتوریا اوستین
ویکتوریا اوستین کشیش کلیسای لیکوود، نویسندهٔ پرفروشترین کتاب نیویورک تایمز، به زندگی عشق بورز، و میزبان برنامهٔ رادیویی هفتگی بینالمللی، ویکتوریا اوستین زنده، است. او در تمام مراسم لیکوود و همچنین برنامههای «شب امید» در ایالات متحده و خارج از کشور نقشی اساسی دارد. او همراه خانوادهاش در هیوستون تگزاس زندگی میکند.
بخشی از کتاب تو بی نظیری
دو نفر از دوستانم تصمیم گرفتند به راهپیمایی یکروزه بروند. قرار بود چندین کیلومتر در طول مناطق مختلف پیادهروی کنند و سفرشان را در نقطهٔ شروع به پایان برسانند. هواشناسی هوا را صاف اعلام کرده بود و آنها قبلاً این مسیر را پیموده بودند. یکی از آنها کولهٔ کوچکی حاوی آب، مقداری خوراکی و چند بانداژ و دیگری کولهپشتی بزرگ و سنگینی حاوی کتاب کمکهای اولیه، جعبهٔ کامل کمکهای اولیه، لباس گرم، بارانی و یک جفت کفش اضافه بههمراه برد. همانطور که انتظار میرود، راهپیمایانی با کولهبار سنگین مجبورند چندین مرتبه توقف کنند تا بارشان را زمین بگذارند و خستگی در کنند تا بتوانند دوباره آن را به دوش گیرند و به راهشان ادامه دهند.
خداوند میخواهد ما همیشه آماده باشیم اما ما گاهیاوقات چیزهایی را با خود حمل میکنیم که واقعاً نیازی به آنها نداریم. هوا دلپذیر و زمان آن پیادهروی، نسبتاً کوتاه بود اما آن فرد نگران اتفاقات احتمالی بود؛ بیتوجه به اینکه چقدر غیرمحتمل بودند. او کولهاش را آنقدر سنگین کرده بود که باعث شد به تقلا بیفتد و انرژی زیادی از او گرفته شود.
نگرانی با ما چنین میکند. ما را زمین میزند و اجازه نمیدهد از سفرمان لذت ببریم. کتاب مقدس میگوید کیست از شما که بتواند با نگرانی، ذراعی بر قامت خود یا ساعتی به عمر خود بیفزاید؟ (متّی ۶: ۲۷). تابهحال دقت کردهاید درمورد هر چیزی که نگران بودهاید، هرگز اتفاق نیفتاده است؟ روزی شخصی گفت: «من توی زندگی از اتفاقات وحشتناکی میترسیدم اما فقط تعدادی از اونها اتفاق افتادن.»
خداوند نمیخواهد شما به این شیوه زندگی کنید. برای بینظیر شدن، لازم است سبُک سفر کنید. نگرانیها را کنار بزنید و هر روزتان را در حالی شروع کنید که چشمانتظار معجزه باشید، شادیتان را پیدا کنید و به روزیِ خداوند ایمان داشته باشید.
بسیاربسیار عالی وتاثیر گذار