دانلود و خرید کتاب شرح هدایة الحکمة علیرضا جوانمردی ادیب
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب شرح هدایة الحکمة

شرح هدایة الحکمة (فارسی- عربی) تألیف قاضی کمال الدین حسین بن معین الدین میبدی (قرن نهم و دهم هجری) با مقدمه، تصحیح و تحقیق علیرضا جوانمردی ادیب در نشر میراث مکتوب به چاپ رسیده است.

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب در سال ۱۳۷۲ ش به قصد حمایت از کوشش‌های محققان و مصححان و احیا و انتشار مهمترین آثار مکتوب فرهنگ و تمدن اسلامی و ایرانی با نام «دفتر نشر میراث مکتوب» و با کمک وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأسیس شد. پس از یک دهه فعالیت، مؤسسه نخست به «مرکز نشر میراث مکتوب» و سپس در سال ۱۳۸۴ ش با دریافت مجوز چهار گروه پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به «مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب» تغییر نام داد و علاوه بر کار نشر به کار پژوهشی نیز رو آورد.

فعالیت‌های موسسه میراث مکتوب بر تصحیح نسخه‌های خطی فارسی و عربی و تحقیق در متون، پژوهش‌های متن شناسی، نسخه‌شناسی و فهرست‌نویسی، میراث‌های مشترک ایران و حوزة ایران فرهنگی، و تاریخ علم متمرکز است.

میراث مکتوب آثار خود را در چند عنوان اصلی و بر اساس موضوع منتشر می‌کند. در حوزه متون کهن، منشورات مؤسسه به ۱۶ موضوع اصلی تقسیم می شود، از جمله زبان و ادبیات فارسی، علوم و معارف اسلامی، علوم و فنون، تاریخ و جغرافیا، متن‌شناسی، فهرست نسخه‌های خطی، نسخه‌برگردان، رسائل، ارج نامه‌ها، همایش‌ها و نکوداشت‌ها و ....

بخش اصلی این آثار به متون فارسی اختصاص دارد. بسیاری از این متون که در سلسله­ ای غیر از زبان و ادبیات فارسی نیز منتشر شده اند، به عنوان یک متن کهن فارسی نیز دارای اهمیت بسیارند.

جدای از این آثار ، میراث مکتوب مجموعه‌ای با عنوان «کارنامۀ دانشوران اسلام و ایران» به چاپ می‌رساند. در این مجموعه متون کهن به قصد استفادۀ جوانان یا کسانی که دانش استفاده از اصل متون کهن را ندارند، تلخیص، ساده‌نویسی و بازنویسی می شود

میراث مکتوب همچنین سه نشریه منتشر می‌کند:

«آینه میراث» که دوفصلنامه است و هر شش ماه یکبار منتشر می شود و «ویژه کتابشناسی، نقد کتاب و اطلاع رسانی در حوزۀ متون» است. «گزارش میراث» که فصلنامه است و به پژوهشهای «حوزۀ نقد و تصحیح متون نسخه شناسی و ایران شناسی» اختصاص دارد و میراث علمی ایران و اسلام که دوفصلنامه است و به «تاریخ علوم و فناوری دورۀ اسلامی» اختصاص دارد

افزون بر این، موسسه میراث مکتوب تا کنون نشست‌های نقد و بررسی متعددی دربارۀ مباحث متن پژوهی و متون کهنِ منتشر شده در مؤسسه با حضور استادان و صاحب نظران برگزار کرده است. همچنین همایش‌هایی را در حوزه ‌های مختلف ادبی و فرهنگی و پژوهشی برگزار یا در برگزاری آنها مشارکت کرده است.

 درباره کتاب شرح هدایة الحکمة

شرح هدایة الحکمة تألیف قاضی کمال‌الدین میبدی از شخصیت‌های برجستۀ علمی، ادبی قرن نهم و دهم هجری است. این کتاب از جمله مواریث و منابع مهم فلسفه و حکمت اسلامی است که میبدی با بیان نقد و نظرهای خاص خود در این شرح، علاوه بر نقش بسزایی که در تطور حکمت اسلامی و نزدیک شدن مشارب فکری مختلف تا زمان خود داشته، توانسته الهام‌بخش صدرالمتألهین شیرازی در ظهور حکمت متعالیه نیز باشد.

 خواندن شرح هدایة الحکمة را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 علاقه‌مندان به فلسفه و حکمت اسلامی و پژوهشگران این حوزه مخاطبان این کتاب‌اند.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
نظریه شناخت در فلسفه اسلامی
عبدالله نصری
آرای اخلاقی علامه طباطبایی (ره)
رضا رمضانی
التذکرة فی علم الهیئة
خواجه‌نصیرالدین طوسی
حکیم عمر خیام
غلامحسین ابراهيمی دينانی
ذکرها و لحظه ها
ملامحسن فیض کاشانی
حل مشکلات کتاب الاشارات و التنبیهات
خواجه‌نصیرالدین طوسی
رساله زاد سالک
موسسه فرهنگی اطلاع
مشاعر
حسین کریم آبادی
ابوالقاسم فردوسی
غلامحسین ابراهیمی دینانی
سه رساله از تصنیفات خواجه نصیرالدین طوسی
خواجه‌نصیرالدین طوسی
سیر و سلوک
خواجه‌نصیرالدین طوسی
الهیات نجات: تقریرات دروس آیت الله سید حسن سعادت مصطفوی (جلد ۲)
سیدحسن سعادت مصطفوی
تربیت توحیدی (دفتر نخست)
گروه علمی اخلاق و تربیت
فلسفه‌ی معاصر ایران
رضا داوری اردکانی
بدایة الحکمه
محمدمسعود عباسی زنجانی
شرح مثنوی شریف (جلد دوم)
مولانا جلال‌الدین محمد بلخی مولوی
عقل و عشق در حریم عاشورا
غلامحسین ابراهیمی دینانی
سیره صالحان در حّجیت افعال و گفتار اولیاء الهی
سید محمدمحسن حسینی طهرانی
عرفان در قرآن
خلیل منصوری

حجم

۳٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۰۶ صفحه

حجم

۳٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۰۶ صفحه

قیمت:
۱۹,۷۰۰
تومان