دانلود و خرید کتاب صوتی استارتاپها چگونه در سه مرحله اعتماد شما را به دست میآورند؟
معرفی کتاب صوتی استارتاپها چگونه در سه مرحله اعتماد شما را به دست میآورند؟
مقاله استارتاپها چگونه در سه مرحله اعتماد شما را به دست میآورند؟ نوشته ریچل باتسمن است که با ترجمه علیرضا شفیعینسب و صدای فرناز مرکباتی منتشر شده است. شاید فقط تکنولوژی میتوانست کاری کند که به غریبهها اعتماد کنیم یکی از مقالات سینمایی رادیو ریرا پادکست اختصاصی نشر آوانامه است.
رادیو ریرا در دو زمینه جداگانه تولید مقالات صوتی و پادکستهای ویژه فعالیت میکند. مقالات صوتی رادیو ریرا، نسخه صوتی یادداشتها و مقالاتی هستند که در نشریات معتبر ایران و جهان منتشر شدهاند و پادکستهای ویژه رادیو ریرا، محتوای صوتی با موضوعاتی مشخص مشابه برنامههای رادیویی هستند.
درباره مقاله شاید فقط تکنولوژی میتوانست کاری کند که به غریبهها اعتماد کنیم
شما معمولاً چقدر به دیگران اعتماد میکنید؟ شده تابهحال بستهای گرانقیمت را بدهید دست یک رانندۀ غریبه؟ یا مثلاً بدون اینکه همان زمان چیزی تحویل بگیرید، چند میلیون به حساب فروشنده واریز کنید؟ تا چند سال پیش، اینجور اعتمادکردنها اوجِ سادهلوحی بود. اما امروزه استارتاپها کاری کردهاند که ندیده و نشناخته به غریبهها اعتماد میکنیم. ریچل باتسمن، پژوهشگر دانشگاه آکسفورد، میگوید این جلب اعتماد اتفاقی نیست. او در کتاب جدیدش از سه مرحلهای میگوید که برای جلب اعتماد ضروری است.
شنیدن مقاله شاید فقط تکنولوژی میتوانست کاری کند که به غریبهها اعتماد کنیم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این مقاله را به تمام صاحبان کسب و کار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از مقاله شاید فقط تکنولوژی میتوانست کاری کند که به غریبهها اعتماد کنیم
اصل کالیفرنیارول در گروِ آشناسازیِ چیزهای ناآشناست. سوشی را در نظر بگیرید. وقتی رستورانداران آمریکایی در دهۀ ۱۹۶۰ خواستند این غذای آسیایی را میان ملت آمریکا به محبوبیت برسانند، این ایده ابتدا با استقبال مواجه نشد، چون از نظر خیلی از مشتریان غیرژاپنی فکرِ خوردن ماهی خام و جلبکهای دریایی غیرقابلدرک و چهبسا خطرناک به نظر میرسید. چه چیز رأی آنها را عوض کرد؟ معرفی کالیفرنیارول که مواد تشکیلدهندۀ بسیار آشنا و محبوبی همچون خیار، آووکادو و خرچنگ داشت. تقاضا برای این غذا سر به فلک کشید و حالا آمریکاییها در سال بالغ بر ۲.۲۵ میلیارد دلار سوشی میخورند.
پلتفرم ایربیانبی، برای همرسانیِ یکی از صمیمیترین داشتههایمان (یعنی سقفی که زیر آن زندگی میکنیم) باید ابتدا جلب اعتماد کند. جود انتین، مدیر پژوهش ایربیانبی، میگوید: «باید میان افرادی که هیچگاه یکدیگر را ندیدهاند اعتمادی شگرف ایجاد کنیم». پژوهشهای زیادی انجام شده در رابطه با اینکه مردم چطور ایدۀ زیربنایی را «میگیرند». هیچ ویدیویی برای توضیح «نحوۀ کارکرد ایربیانبی» در صفحۀ اصلی وبسایتشان وجود ندارد. باید پذیرفت که برخی افراد به صفحات «دربارۀ ما» یا «اعتماد و امنیت» نگاه میکنند، اما این صفحات نیز پایین صفحۀ اصلی است. اولین چیزی که در جلو و مرکزِ سایت ایربیانبی به چشم میخورد یک باکس خالی است که شما را ترغیب به نوشتنِ مقصد سفرتان میکند.
انتین میگوید: «یکی از روشهایی که مفهوم را به مردم بفهمانیم این است که آن مفهوم را به چیزی پیوند بزنیم که میفهمندش. چیزی که هنگام بازدید مهمانان جدید از سایت میبینیم این است که معمولاً سراغ مطالب آموزشی نمیروند ... بلکه یکراست به باکس جستوجو میروند و جاهای شهر زادگاهشان را جستوجو میکنند، چون آن را میشناسند، درست؟».
مثلاً وقتی یک مهمان جدید و ساکن لندن میخواهد به نیویورک برود، ممکن است به جای نیویورک لندن را جستوجو کند. انتین میگوید: «چنین فردی نگاهی به نقشۀ نتایج میکند و واکنشش این است که میگوید ’هووم، که اینطور. خانۀ این یارو نزدیک من است، همانجا کنار رودخانه؛ بعد اگر کسی بخواهد میتواند در خانۀ او اقامت کند. حالا فهمیدم‘». سایت ایربیانبی را طوری طراحی کردهاند که این رفتار را بپروراند و کاربران جدید را قادر سازد چیزی را کشف کنند که راحت میفهمند: اینکه خانههای نزدیکِ دیگری مثل خانۀ خودشان اجاره گذاشته شده است.
زمان
۲۰ دقیقه
حجم
۲۸٫۰ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۲۰ دقیقه
حجم
۲۸٫۰ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
مطلب خیلی خوبیه اما صدای گوینده خیلی خشک بود انگار یک ربات صحبت میکرد