برای خرید و دانلود کتاب صوتی بوستان سعدی نوشته شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
کتاب صوتی بوستان سعدی با صدای ساعد باقری توسط انتشارات نیستان منتشر شده است. بوستان کتابی تعلیمی در ده فصل است که شاعر زبان شعر را برای آن انتخاب کرده است.
مصلحالدّین، معروف به سعدی، در حدود سال ۶۰۶ هجری قمری در شیراز به دنیا آمد. فرمانروای فارس، مردی به نام «اتابک ابوبکر بن سعد زنگی» بود. ولیعهد حاکم، شاهزادهای به نام «سعد» بود که به ادبیات و شعر علاقهی زیادی داشت. سعدی با این شاهزاده دوست شد و برای دیدن او به دربار فرمانروا رفت و آمد میکرد و تخلّص شاعری خود یعنی سعدی را هم از این شاهزاده گرفت.
سعدی که عالم و نویسندهی بزرگی بود، کلاس درس برپا کرد و شاگردان زیادی در کلاسهای او حاضر میشدند. وی در کنار درس، شعر میگفت و حکایتهای شیرین مینوشت.
اوّلین کتابی که از سعدی منتشر شد، بوستان بود. بوستان در ابتدا «سعدینامه» نام داشت. میگویند که بسیاری از بخشهای بوستان، در خارج از شیراز و در سفرهای سعدی سروده شده است. در بوستان حدود ۴۰۴۶ بیت شعر وجود دارد. این شعرها، حکایتهای شیرینی هستند که در ده باب یا بخش تقسیم شدهاند. این ده باب، به ترتیب، عدل، احسان، عشق، تواضع، رضا، ذکر، تربیت، شکر، توبه، و مناجات نام دارند.
شنیدن این کتاب برای کسانی که به ادبیات کلاسیک علاقه دارند اما فرصتش را ندارند پیشنهاد میکنیم
دستهبندی | |
زمان | ۱۱ ساعت و ۵۰ دقیقه |
قابلیت انتقال | دارد |
حجم | ۴۸۸٫۲ مگابایت |
نظرات کاربران
مشاهده همه نظرات (۵۴)سعدی کلامش کلام جان است و بس...شیرین و دلنشین
بسیار مفید وآموزنده،والبته باقرائت دقیق و سلیس و صحیح استاد باقری،،،خاصه مناسب این ایام کرونا زده....
چخوبه به به🤗☺😍🤩🥰
کلام سعدی علیه الرحمه همگی نقل و نبات است.افتخار میکنم که شیرازی هستم((سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز))
عالی عالی
با تشکر از عوامل طاقچه و انتشارات نیستان بابت این هدیه ی گرانقدر. کتاب گلستان سعدی با صدای آقای احسان چریکی هم بسیار عالیه. اون اثر واقعا شنیدنی رو هم از دست ندید.
خیلی عالی، ممنون.
بسیار عالی وبرای علاقه مندان به ادبیات فارسی بسیار جذاب است.
بسیار مفیدتر از اطلاعات و اخبار لحظه ای اینستاگرام که فقط حجمو حروم میکنه. با تشکر از گوینده عزیز و خوش صدا
فوق العاده و آرامش بخش سپاس فراوان از طاقچه و تک تک شما فرهیختگان که این اثر را به گوش جان میسپارید.