معرفی و دانلود کتاب پشمک طلای فهمیده pdf + خلاصه رایگان

کتاب پشمک طلای فهمیده

نوع کتاببدون نظر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب پشمک طلای فهمیده

کتاب پشمک طلای فهمیده داستانی از آریان پردیس، کیان جوکار، آرین رییسی، امیرعلی زارع، مسیح سلطانی، امیرسینا عربیون، آرتین غنی زاده و هومان فتحی لقمان است. این داستان ماجرای تعقیب و گریز یک گوسفند است که از ماشین پشم‌تراشی فرار می‌کند.

داستان درباره گوسفند باهوشی است که روزی یک ماس ماسک دم‌دراز می‌بینید و به یاد خاطراتی می‌افتد که پدر مرحومش قبلا برایش تعریف کرده بود. زمانی که پای این ماس ماسک به طویله باز می‌شود، پشم همه گوسفندان از بین می‌رود. خب این چیزی نیست که گوسفند فهمیده قصه ما، بتواند آن را تحمل کند. این می‌شود که نقشه فراری طراحی می‌کند و ...

کتاب پشمک طلای فهمیده را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن کتاب پشمک طلای فهمیده را به کودکان و نوجوانان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پشمک طلای فهمیده و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپشمک طلای فهمیده
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندههومان فتحی لقمان، آریان پردیس، کیان جوکار، آرین رییسی، امیرعلی زارع، مسیح سلطانی، امیرسینا عربیون‌، آرتین غنی‌زاده
ویراستارعلی فتحی لقمان
انتشاراتانتشارات آوند اندیشه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۹/۰۲/۱۸
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.